Mama Maai

Kleine gelukjes

November4
Het is even nodig. Soms heb je dat. Dat je gewoon heel even naar alleen maar leuke dingen moet kijken. Kleine gelukjes. Soms ben ik zo moe… dat ik denk dat er geen leuke dingen zijn. Aaaahhhh echt? Ja, echt. Maar die zijn er wel natuurlijk. Op zoek naar geluk.

En tegenwoordig hebben we Instagram. Joepie. Waar zouden we zijn zonder Instagram? Wel, ik geef toe, sinds twee weken ben ik een nieuwe verslaving rijker. Nogal verslavingsgevoelig persoontje weet u wel. Maar handig, want mijn telefoon heb ik altijd wel ergens in de buurt. Stuk sneller bij de hand dan mijn allerliefste camera. Ik schaam me diep dat ik mijn allerliefste camera sindsdien zwaar heb verwaarloosd.

De leuke dingen dus deze week. De kleine gelukkige momentjes. De leukste op beeld. Er waren, geloof mij of niet, ook leuke dingen zonder beeld. Zoals een bezoekje aan mijn zwangere vriendin. Nah, ik ben het gewoon serieus vergeten er een plaatje van te maken.

 1. CHO.CO.LAAAA!!!! Na mijn bericht van gisteren. Ja, hij leest mijn blog dus ook. ‘Geen chocolade’, riep ik nog, toen hij de deur achter zich dicht trok. Ik ken mijn vent. Hij kwam thuis met…. Chocolaaaa!!!! en de nieuwste Flow. Love him!
 2. Uurtje oppassen op ‘Ayellepel’ (aldus mijn kleine dame, rijmen is leuheuk!). Gezellig. Dikke vriendinnen. Vermaken zich prima. Hoezo handen vol?
 3. Mijn poppen mannetje dus. Oh, ik smelt. Ik schreef er op mommyonline.nl mijn eerste blog over. Dat was spannend maar ik kreeg er zoveel leuke reacties op.
 4. Spelen met Duplo. Hele dag hebben we ons vermaakt. Duplo rules!
 5. Tje, mijn kleine man slaap overdag weer veel tekort. Maar knuffelt dan nog zo graag even een half uurtje met mama.
 6. Papa is ook moe. Relaxen met Fenne. Dat ligt goed zo. Smelt!
 7. Zodra Melle de kans krijgt kruipt hij bij Fenne in bed. Zooo schattig!
 8. Gezonder eten? Pannenkoeken. Maar dan wel gevuld met prei en champignonnetjes. Mjum!
 9. Twee rode vriendinnetjes. Wat zijn ze leuk. Vriendinnetje nam mama mee. Ook leuk!
 10. Rommelknotje. Gewoon normaal. Zo zit mijn haar. Maar een team genoot noemde het een rommelknot. En ik vind dat grappig. Rommelknot, rommelknot, rommelknot….
 11. Beauty. Van zich zelf al maar ze maakt zich zelf graag nog wat mooier. Lakjes in verschillende kleurtjes, ze heeft het toch echt niet van mij.
 12. En de pop is dus van…. Pop??? Kind bedoel je.

Zie, zo erg was mijn week niet! Het schijnt ook goed te zijn. Af en toe even terug kijken naar de goede dingen. Kleine dingen. Misschien moet ik het vaker doen….

En jullie? Ook een ‘smile’ momentje gehad deze week? Doe je mee?

Follow on Bloglovin

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  patricia
  13 december, 2013 at 23:49

  Nr 9 was voor mij ook zeker een smile-moment, wat zijn ze Leuk samen. En nr 10 werd toen ik m las spontaan een smilemoment :-).

  • Reply
   MamaMaai
   14 december, 2013 at 11:12

   Ik moest toch zelf even terug kijken wat 10 was hahahaha…. Rommelknot, rommelknot, rommelknot….

 • Reply
  Bee
  14 december, 2013 at 10:45

  Heerlijk om te zien! Heb er, ondanks rare veel te drukke week ( ik vergeeeeet alles), deze week ook wel. Alleen niet in beeld vastgelegd…

 • Reply
  Doortje Dartel
  14 december, 2013 at 17:02

  Wat een goed idee om een week vast te leggen in plaatjes.
  Een heleboel gelukjes!

 • Reply
  Jasmijn
  14 december, 2013 at 21:10

  🙂 Mooi!

 • Leave a Reply