Gemaakt door mij Printebles/ kleurplaten

Kleurplaat; Konijn en Libelle

kleurplaat konijn, kleurplaat libelle, kleurplaten voor volwassenen

Soms voel ik me net een klein kind met een hobby. Beetje je tijd verdoen met tekenen. Ik had dat ook heel sterk met kleurplaten in kleuren. Kleuren voor volwassenen klinkt zo ontzettend niet cool en hip. Maar hip is het wel, of was het in ieder geval, de winkels puilen nog steeds uit met kleurboeken en als je er blij van wordt kan je op pinterest ook je hart op halen. Uhh, of gewoon bij mij natuurlijk, want zo nu en dan drop ik er weer een paar. 

Ik ben eigenlijk best wel veel aan het tekenen weer, dus waarom zou ik ze niet delen. Het houd me van de straat zullen we maar zeggen.

 

Kleurplaat Konijn

kleurplaat konijn, kleuren voor volwassenen, zentangles, doodles

Kleurplaat Libelle

Kleurplaat libelle, kleuren voor volwassenen, kleurplaat insecten

Eigenlijk heb ik inmiddels nog weer twee nieuwe liggen, die wilde ik natuurlijk ook meteen droppen, maar… ik kwam er net bij het invoegen achter dat de maten niet kloppen en dan krijg je zo’n lullig klein plaatje op je minuscule vakjes, die toch al vrij klein waren en ik vrees dat ik daar weinig mensen echt een plezier mee doe. Dus. Die komen volgende week een keer. Goed vooruitzicht nietwaar 😉 Tipje van de sluier, een blad vol bloemen en een blad vol katten, stay tuned.

Mocht je het leuk vinden, alle anderen kan je hier onder vinden:

Have fun!

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Ilse van Kreanimo
  22 juni, 2016 at 22:34

  Ik teken ook liever dan dat ik kleur…. Ze zijn leuk.

  • Reply
   MamaMaai
   23 juni, 2016 at 09:03

   Dank je wel. Ik heb ook een kleur periode gehad hoor, misschien komt dat wel weer een keer 😉

 • Reply
  Kleine Prinses
  4 juli, 2016 at 14:07

  super mooi!

 • Leave a Reply