Gemaakt door mij Printebles/ kleurplaten

Kleurplaat raket, pasen, kriebelbeestjes

raket, ruimte, insecten, kriebelbeesjes, pasen, voorjaar

Het was Melle dit keer die mee aan het werk zette om een kleurplaat voor hem te maken. Insecten moesten het worden. Helemaal mijn ding natuurlijk, kriebelbeestjes, ieeuuw. Held he? Ik hou echt van beestjes en ze mogen van mij in de tuin leven en ik zal ze niet zo snel wat aan doen maar ik ga er liever ook niet tussen zitten wroeten.

Ik zie het maar als therapie dus om ze te tekenen. Op mijn Facebook pagina plaatste ik een oproepje voor kinderkleurplaten verzoekjes en ik kreeg echt leuke ideetjes. Daar ga ik komende tijd mee aan de slag. Nog meer leuke ideetjes kan je achter laten in de comments, ik ga mijn best doen 🙂

Voor Melle,

Kleurplaat Insecten

kriebelbeesjes

Kleurplaat Raket

ruimte, marsmannetje, maanmannetje, ruimtevaarder

Ik was er stiekem al mee bezig maar Miranda kwam met hetzelfde idee, deze is voor jou:

Kleurplaat Pasen

voorjaar, paashaas

 

Ze zijn ook te vinden op mijn pinterest bord, volg je mij al?

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Saskia
  26 februari, 2016 at 10:32

  Wat een mooie kleurplaten. Kan ik ook nog een verzoekje indienen? Mijn zoontje is namelijk helemaal fan van de brandweer. Hij zou een kleurplaat hiervan heel leuk vinden.

  • Reply
   MamaMaai
   28 februari, 2016 at 09:51

   Oh leuk idee, ga ik doen 🙂

 • Reply
  Karin
  26 februari, 2016 at 19:33

  Die met de kriebelbeestjes vindt mijn dochter vast helemaal top! Bedankt!

  • Reply
   MamaMaai
   28 februari, 2016 at 09:51

   Ah, veel plezier ervan dan 🙂

  Leave a Reply