kerststal, kleuren, kleurplaten, zentangles, volwassenen kleuren, vlinders

Kleurplaten #3

kerststal, kleuren, kleurplaten, zentangles, volwassenen kleuren, vlindersZo leuk om de reacties op mijn kleurplaten te lezen, horen, zien. Ik had nooit verwacht dat er iemand enthousiast zou worden en er serieus nog zou worden gedownload ook, maar dat gebeurd dus wel en jeetje, dat voelt tof zeg. Zo leuk om te lezen dat bijvoorbeeld een klas mijn plaatjes inkleurt 🙂 Dank jullie wel daarvoor. Ik word er enthousiast van en heb zo veel plannen in mijn hoofd. Niet dat ik denk dat ik overal de tijd voor ga hebben, kon ik ergens tijd kopen, stond ik vooraan in de rij. 

Tekenen blijf ik toch voorlopig nog wel, zo af en toe tussen alle heel belangrijke zaken van het gezinsleven door. Ik heb weer wat plaatjes voor jullie, eentje daarvan was een verzoekje, de kerststal. Voor een basisschool klas, ik hoop dat er blij mee zijn.

Ze staan trouwens ook op mijn pinterest bord. Samen met platen van anderen die ik de moeite waard vond om te bewaren. Dus neem een kijkje zou ik zeggen.

Kerststal

kerst, kleurplaat, kerststal, christmas

download kerststal

Vlinders

kleuren volwassenen, zentangles, vlinders,

download vlinders

Zentangles

kleuren volwassenen, doodles, zentangles

download zentangles

Ik ga trouwens van af nu niet meer elke keer een hele blogpost schrijven over mijn kleurplaten. Dat wordt ook zo saai dan he? Ik heb besloten een pagina aan te maken waarop ik ze allemaal netjes bij elkaar kan zetten, als het me lukt. Dus stay tuned ;).

Andere kleurplaten:


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

3 reacties op “Kleurplaten #3”

 1. inspinration avatar

  Ze zijn echt super gaaf die kleurplaten, ik kocht vorige maand een boekje voor mijn moeder met kleurplaten en die van jou doen niet onder voor versies waarvoor ik betaalde!

  1. Inspinration avatar

   Je zou moeten overwegen een kinderboekje te maken, een kort verhaal bestaande uit kleurplaten. Hoe gaaf zou het zijn om als kind je eigen boek te mogen kleuren die je ouders dan elke keer voorlezen.

   1. MamaMaai avatar

    Wat een tof idee, leuk. Een kinderboek staat al heel lang op mijn lijstje, heb al heel wat ideeën in mijn hoofd, maar in de vorm die jij beschrijft is ook wel gaaf zeg. Ga er eens over nadenken, dank je!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *