Printebles/ kleurplaten

Kleurplaten; Cats & Flowers

kleuren voor volwassenen, coloring page cats flowers, kleurplaten Zie je jezelf al zitten met dit weer. Parasolletje, fruitdrankje, beentjes omhoog, flipflops aan de gebruinde tenen. Kleuren terwijl de kinderen zich dol vermaken in het zwembadje in de tuin. Ik zeg perfect 🙂

Deze tekeningen liggen al een tijdje te wachten en eindelijk vond ik wat tijd tussen alle andere heel heel erg belangrijke zaken om ze printbaar te maken voor jullie. Dus voor wie het leuk vindt, nieuwe kleurplaten. Mooi op tijd zo voor de vakantie omdat wij moeders dan natuurlijk ineens niks meer te doen hebben. Nee, gekheid. Maar ontspannen hoort erbij.

Kleurplaat Flowers

kleuren voor volwassenen, kleurplaat bloemen, kleurplaten

Download Flowers

Kleurplaat Cats

kleuren voor volwassenen, katten kleurplaat, kleurplaat cats, coloring page cats

Download cats

Andere kleurplaten die ik maakte:

Ik heb ze allemaal opgeslagen op mijn pinterest borden coloring for adults en kleurplaten voor kinderen. En omdat ik het zo super leuk vind om te doen worden deze regelmatig aangevuld. Heb je een verzoekje, laat vooral hier onder achter, vind ik leuk!

Have fun!

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Miriam
  24 juli, 2016 at 13:38

  Wat gaaf dat je dit zelf maakt! Die met die vlinders en bloemen is moooi!! (Kwam via via terecht op je blog, leuke stukjes schrijf je!)

  • Reply
   MamaMaai
   24 juli, 2016 at 19:22

   Dank je wel. Die vlinders is ook wel mijn favoriet 😉

 • Reply
  Kleine Prinses
  27 juli, 2016 at 22:13

  die zijn echt leuk!

 • Leave a Reply