kleuren

Kleurplaten voor volwassenen en grote kinderen

kleuren

Toen Siem net geboren was, zat ik uren met een slapende baby op de bank. Voor lezen had ik niet echt de concentratie dus pakte ik sinds jaren het tekenen weer eens op. De platen die ik maakte, zette ik vervolgens op instagram en daar kreeg ik eigenlijk steeds vaker de reactie dat ik er iets mee moet doen. Tja, uhm… wat dan?

Zou natuurlijk helemaal de bom zijn als ik een kleurboek zou kunnen uitgeven ofzo, whaha al heb ik daar totaal geen kaas van gegeten en nee, daar zie ik mezelf nog echt niet eigenlijk. Mocht ik ooit zo’n aanbieding krijgen ga ik vet mijn best doen 🙂 Maar ja, loop eens de gemiddelde boekenwinkel of warenhuis binnen en je komt om in de kleurboeken. Dus de kans op spontane aanbiedingen lijkt mij nihil.

Nu ik een scanner/printer ding heb, is het me eindelijk gelukt ze zelf online te zetten. Ik word nog eens een heuse nerd. Fenne en Melle staan al te springen om ze in te kleuren, nu kan ik ze zo vaak afdrukken als ze willen. Grappig toch. En jullie dus ook.

Ik heb er inmiddels best wel veel al verzameld, dus zal ze in etappes online zetten. Eerst eens zien of ze in de smaak vallen. Dus, beetje lief voor mij he 😉 Dan zal ik volgende week maandag deel 2 online zetten.

Bloemenmeisje

kleuren voor volwassenen

Adelaar

kleuren voor volwassenen

Huisjes

kleuren voor volwassenen

Ik vind het altijd leuk om dingen terug te zien die mensen hebben gemaakt naar aanleiding van iets wat ik heb gemaakt dus schroom niet me daarmee te spammen 🙂

Inmiddels heb ik al aardig wat platen gemaakt en voor wie het leuk vindt, verzamel ik ze op mijn pinterest bord coloring for adults


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

10 reacties op “Kleurplaten voor volwassenen en grote kinderen”

 1. MultiVroon avatar

  Niet zo voorzichtig, HEUL erg gaaf!!

 2. janske avatar

  Je hebt talent! Leuk hoor! Wat boffen jouw kindjes met zo’n creatieve mama!

  1. MamaMaai avatar

   Hans ja nu nog wat geduld opbrengen 😉

 3. Marchien avatar
  Marchien

  He niet zo bescheiden! Ze zijn super! Vooral die laatste vind ik leuk! Ik kijk uit naar deel twee 🙂

 4. Vlijtig Liesje avatar

  Mooi zeg! Dat bloemenmeisje is mijn favoriet!

 5. Sheila avatar

  Heel mooi! Ik vind de laatste het mooist en daarna het bloemenmeisje. Super zeg. En heel gaaf als kleurplaat!

 6. Heske avatar
  Heske

  Hee maai, ik miste je dus dacht ik kijk weer eens even op je blog 🙂 fantastische tekeningen, super gaaf. Benieuwd naar deel 2!

 7. Daniëlle avatar

  Die met die huisjes, echt heel gaaf!! Je bent een talent hoor!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *