kleuren voor volwassenen, oosters, botanische tuin, japan, geisha

Kleurplaten voor volwassenen; Japan

kleuren voor volwassenen, oosters, botanische tuin, japan, geishaEen tijdje geleden kreeg ik de vraag of ik eens kleurplaten in opdracht wilde maken. In de stijl Japan of botanische tuin. Oei. Ik vind tekenen super leuk, en tuurlijk, als ik de kans zou krijgen, zou ik er graag meer mee willen doen. Probleem met mij is dat ik zoveel dingen heb die ik leuk vind waar ik graag wat meer mee zou willen. Neem bijvoorbeeld schrijven of fotografie. Ik zie mezelf nog wel eens een boek uitbrengen of een webwinkel beginnen. En uhm, blink maar eens uit in één ding als je ook nog tijd wil hebben voor al die andere leuke dingen.

Keuzes, keuzes.

Maar goed, ik maakte dus twee kleurplaten in opdracht. Echt enorm moeilijk omdat het een onderwerp moest zijn wat ik zelf nooit zou kiezen. Des te groter de uitdaging nietwaar? Ja, en des te groter mijn angst. Het gaat toch eens tijd worden dat ik me wat minder ga aantrekken van wat iedereen wel niet overal van denkt. Ik kan tenslotte niet naar ieders pijpen dansen. Bovendien, ben ik dertig plus (en nog belangrijker, mama van drie) en daar wel een beetje klaar mee.

Dus. Schouders eronder.

Ohjoj, ze werden afgewezen. Bummer. Ik wist natuurlijk dat die kans er in zat. Ik heb er niet heel hard om liggen huilen. Zie, ik leer het wel. Toen ik een glimp te zien kreeg van de platen die wel door waren… tja, baas boven baas he. Ik heb er veel van geleerd. En vond het uiteindelijk super leuk en vet vet vet spannend om te doen. Dus schroom vooral niet mocht je nou echt heel graag een tekening van mijn hand willen hebben 😉

Genoeg gekletst. Voor wie ze tof vindt, ik deel ze uiteraard wel gewoon gratis op mijn blog.

Kleurplaat Geisha

kleuren voor volwassenen, geisha, ooster, japan

Kleurplaat Geisha

Kleurplaat botanische tuin

kleuren voor volwassenen, botanische tuin, japan

Kleurplaat Botanische tuin

Veel plezier ervan 🙂


Geplaatst

in

,

door

Reacties

2 reacties op “Kleurplaten voor volwassenen; Japan”

  1. Vlijtig Liesje avatar

    Mooie kleurplaten. En weer eens wat anders!

    1. MamaMaai avatar

      Dank je wel. Ja dat kan je er wel over zeggen ja 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *