Winactie/ product review

Lego en lego friends adventkalender

lego friends adventkalenderIk ben elk jaar te laat met een adventkalender omdat ik nog te druk in het Sinterklaas gebeuren zit. Maar dit jaar zat er een dag shoppen met man tussen en die zag, uiteraard hij ziet dat soort dingen wel, de adventskalenders van de lego staan en besloot gewoon dat we die 2 exemplaren gingen mee nemen en wuifde al mijn commentaren van te duur en ze krijgen al zo veel deze periode weg. En laten we hier nou toevallig twee legofanaten in huis hebben. Eentje compleet wauws van lego city en de ander helemaal van lego friends.

Mooi compromis, ze krijgen hem morgen ochtend in de schoen. Uhh… Ja sorry, niet echt een schoencadeautje maar om nou ook weer wat tussen door te gaan geven vond ik toch een beetje overdreven. Dus dat.

Ik was van plan er dit jaar eentje zelf te maken want barst van de ideeën maar man zag dat vooral niet gebeuren want uhm… best wel druk he, deze periode. En hij heeft misschien gelijk. Bovendien, echt wel veel leuker dan die chocolade dingen, en wellicht veel gezonder, ze gaan hier gewoon het hele jaar mee spelen, het is het de kerstman, ze kijken immers ook met 30 graden buiten naar Sinterklaas. Dus. Ik vind dit toch wel erg leuk ook al worden ze natuurlijk weer eens schandalig verwent.

Ik kreeg ze lang niet elk jaar maar kan me het toch nog wel herinneren van vroeger. Elke dag een vakje openmaken en er een chocolaatje uit pulken. Hemels. Die van mij gaan gewoon elke dag een beetje extra hun lego setjes compleet knutselen, hoe tof is dat? Of we dit blijven doen? Geen idee, straks met 3 kindjes wordt het best een duur grapje natuurlijk. Wie weet, ga ik dan toch nog zelf aan de knutsel.

Even overwoog ik gewoon twee leuke doosjes uit te zoeken en die te verdelen over 24 dagen (tip tip als je dit niet direct ziet zitten) maar eerlijk is eerlijk, ze ze zijn best redelijk gevuld (lego friendz 228 stukjes en lego city 248 stukjes). En bovendien, hoevaak zit er een kerstman in een legodoosje? Dit is gewoon leuk en ik weet zeker dat we ze hier heel gelukkig mee maken. Stom, op de doos staat niet wat er in zit. Maar gelukkig is het allemaal wel te vinden op internet.

Oh, ik begin deze periode nog eens leuk te vinden. I know I know, klinkt als een redelijk hysterische moeder…

Gaan die van jullie ook aftellen naar de kerst?

[bol_product_links block_id=”bol_583bfdeeb8d63_selected-products” products=”9200000057237235″ name=”adventkalender” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Ter info, als je via bovenstaande link iets besteld bij Bol krijg ik daar een mini percentage van. Super bedankt 🙂

Leuk! een reactie

comments

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  Anna Helena
  28 november, 2016 at 12:30

  Ik ben ook van adventskalender! Dit jaar hangt er een slinger met eigen opdrachten (check mijn blog) maar misschien ga ik volgend jaar ook wel voor de Lego Friends versie want die ziet er erg leuk uit! En met 2 meiden in huis zeker een succes 🙂

  • Reply
   MamaMaai
   28 november, 2016 at 19:34

   Ik denk juist dat wij volgend jaar voor zelf maken gaan, tenminste, als het aan man ligt niet hoor maar ik vind drie keer zo’n ding toch best prijzig 😉

 • Reply
  MamaIssues
  28 november, 2016 at 13:38

  Super leuk dit!
  Ik zag het van de week ook al voorbij komen van PlayMobil
  Ik ga morgen de stad in dus ga eens even op zoek 🙂

  • Reply
   MamaMaai
   28 november, 2016 at 19:33

   Ja die zien er ook leuk uit, maar wij hebben echte lego fanaten inclusief onszelf dus makkelijk natuurlijk 😉

 • Reply
  Marian
  28 november, 2016 at 21:38

  Leuk zijn ze!

 • Leave a Reply