Fotografie

Lente kriebels

lente, bloesem, picknicken, tuin, voorjaar

Lente is by far mijn lievelingsseizoen. Echt de tijd van het jaar dat ik me weer een beetje meer happy ga voelen. 

Ik krijg weer zin om dingetjes te ondernemen en de drempel om naar buiten te gaan wordt weer wat lager. Deur open, lunchen in het zonnetje, vogeltjes, vlindertjes, bloemetjes en picknicken in de tuin. Voor iedereen beter, dit weer.

Ik trok mijn camera weer eens van onder het stof vandaan omdat ik een beetje klaar ben met iphonefotografie. Ik las een fijn artikel in de Flow, shoot me voor welk nummer het was, over echt kijken. Plaatjes maken zoals je ze in je hoofd hebt,  met een echte camera, zonder je hele leven lukraak vast te leggen door de lens van je telefoon. Het echte kijken vergaat daarmee een beetje, we beleven het leven met dat apparaat voor onze snoeten. Guilty. Absoluut.

Dus trok ik er met Siem op uit om de bloesem te fotograferen. Zo mooi. Het wordt eens flink tijd dat ik me meer in mijn camera ga verdiepen. Mooiere, betere foto’s is mijn doel.

lente, voorjaar, bloesem, tuinlente, voorjaar, bloesem, tuin, picknickenlente, voorjaar, picknicken, tuinlente, voorjaar, picknicken, bloesem, tuinlente, voorjaar, bloesem, tuin

Leuk! een reactie

comments

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply