Lieve Melle

Lieve MelleMijn lieve kleine man. Ik zie je staan en ik kijk naar je. Wat wordt je groot. Het zijn van die momenten. Dat het met een schok tot me doordringt hoe snel het gaat. Neemt de tijd een loopje met mij? Alsof het gisteren was dat ik je voor het eerst in mijn armen had. Dat ik voor het eerst jouw naam in je kleine oortjes fluisterden. En dat ik van je zou houden. Voor altijd en eeuwig van je zou houden. Tot in het diepste van mijn hart en ziel. Dat je voor het eerst gulzig begon te drinken en je lijfje zich ontspande tegen mijn naakte borst. Jouw warme kleine lijfje. Dat ik je voor het eerst in je mooie blauwe ogen keek. Het lijkt wel gisteren. Je wordt groot kleine man.

Ik dacht dat dat het was. De liefde die ik toen voor je voelde. Maar het kon toch nog meer. Met de dag wordt het meer, het lijkt onmogelijk. Wat ben je leuk. Wat ben je lief. Zo verzorgend. Mijn knuffel en stoer tegelijk. Jij met je blauwe, trouwe honden ogen en je onweerstaanbare, verlegen lach. Jij die iedereen om je kleine vingertjes begint te winden. Steeds vaker steel je steeds meer harten. Jij, mijn kleine blonde trots.

Zo tevreden. Zo ondeugend. Zo nieuwsgierig. Zo ondernemend. Zo eigenwijs en met zo’n sterke eigen wil. Je loopt en rent en springt en speelt. Je zingt en kletst en danst. Onze vrolijke noot in huis. Je ontdekt de wereld. En de wereld ontdekt jou. Alweer twintig maanden. En dat is mooi, want jij mag er zijn mijn mooie, blonde, lieve, kleine man. Nog zo lang.

Ik hou van je!


Geplaatst

in

door

Reacties

13 reacties op “Lieve Melle”

 1. Happy Lioness avatar
  Happy Lioness

  Mooi! En die liefde blijft groeien hoor.

 2. Dinaz ♥ avatar
  Dinaz ♥

  Wauw!!!
  ♥♥♥

 3. Syl avatar

  ooooow er blinkt een traantje

 4. Bee avatar

  Toevallig nog deze week tegen m’n meiden gezegd: dat het lijkt dat ik nu nog meer van ze houdt dan vroeger…stilstaan bij de intensiteit van geluk!!!

 5. Sanderijn avatar

  En het blijft maar meer worden, elke dag! Ze zijn gewoon ook zo leuk hè?! En weet je wat nog leuker is? Je geeft niet alles weg, je hebt nog veel meer houden van in je. Ik kan uit eigen ervaring zeggen dat het met een derde ook weer precies zo gaat 😀

 6. Lineke avatar
  Lineke

  Een brief vol liefde voor je zoontje, mooi om te lezen:)

 7. mamoesjka avatar

  Ontzettend mooi geschreven.. zal hij “later” blij mee zijn!

 8. Sylvia avatar

  Awh, wat een mooi stukje! En inderdaad ongelofelijk hoe snel die kleintjes groot worden 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *