Gemaakt door mij

Mama popje gehaakt

mama met baby haken, gehaakt popje, amigurumni

Zo veel zin om weer eens wat te haken maar zo weinig inspiratie dus plaatste ik een oproepje op mijn pagina en nu kan ik weer maanden vooruit 😉 Thanx lieverds. Niet dat ik precies dingen ga na maken maar als ik al die leuke ideeën zie plopt er vanzelf weer iets mijn hoofd binnen. Zo’n popje, ik had nog nooit een fatsoenlijk popje gehaakt en vond het wel eens tijd worden. Kijken of ik dat kan. Eerlijk is eerlijk, ik ben meer van de lange halen snel thuis of de enorme projecten die minstens maanden duren, dat gepriegel is nooit echt mijn ding geweest maar ik gaf het een kans.

gehaakt popje, gehaakte mama met baby, amigurumni

Ik besloot twee popjes te maken. Een vrouwtje met een hartje en een poezenmannetje. Ik sloeg wolletjes in in de kleuren van de nieuwe kamer voor Fenne. Het hartje werd uiteindelijk een baby… Ik had het zelf niet verwacht maar vind hem eigenlijk superschatting geworden en twijfel stiekem of ik hem niet liever uit de kinderhandjes vandaan houd. Nee, ik denk dat de nieuw bakken familie straks lekker gaat staan shinen in de nieuwe kamer van Fenne.

mama met kind haken,

In ieder geval moet ik aan het poezenmannetje nog beginnen. Ik dacht van dit vrouwtje na afloop wel even een patroontje uit te schrijven maar dat lukt helaas niet. Nou werk ik zelf nooit met patroontjes, omdat ik daar domweg niet het geduld voor heb, maar als iemand dat graag wil, dan kan ik bijhouden wat ik doe bij het poezenmannetje. Laat dat vooral even weten in de comments 🙂

Ook leuk om te haken: Gelukspoppetjes

mama popje gehaakt, mama met kind haken

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply