minecraft taart, taart jongen, kinderverjaardag, birthday cake, chocolade taart

Minecraft taart voor Melle

Minecraft taart, kinderverjaardag jongen, 6 jaar, cake, birthday cake boy, minecraft cake, chocolade taartHiep hiep hoera voor Melle!!!! Mijn oudste ventje werd eindelijk eindelijk zes, hij telde de dagen af. Hij vierde het al op school en we aten ’s ochtends bij het ontbijt op zijn echte verjaardag al een taartje met cadeaus van papa en mama en nu was het tijd voor de familie. Melle was vrij duidelijk, nee heel duidelijk, er moest een minecraft taart komen.

Beeeetje stress dus. Dat zit vooral in mijn hoofd. De taarteisen stapelen en stapelen maar en ik moet toegeven dat ik elke keer niet wil onder presteren voor de keer ervoor. En dat is bijna onmogelijk.

Inmiddels heb ik mezelf de enorme druk opgelegd om bij elke kinderverjaardag een enorme taart te maken en ik moet toegeven dat ik daar dus nu wel een beetje tegen aan loop. Ze verwachten nu ook wel het een en ander en denken vooral ook dat ik alles kan. Ik kan daar echt wel even over stressen, bijvoorkeur nachts ofzo. Eindeloos pinterest afstruinen of er iets is wat bij het idee in mijn hoofd pas. Liefje, kunnen we niet iets alternatiefs doen? Misschien gewoon iets wat minder ingewikkeld is? Nee mam, ik wil eigenlijk liever Minecraft.Minecraft taart, kinderverjaardag jongen, 6 jaar, cake,Minecraft is bovendien een thema wat niemand bij ons in de familie kent. Je moet toch minstens eerst jongens op de wereld gezet hebben die al wat jaartjes meegaan of een papa hebben die van gamen afweet. Het ziet er natuurlijk wel een beetje knullig uit die gekke vierkantjes, die vierkante maffe figuurtjes. Tijdens het bouwen zonk de moed me wel een paar keer in de schoenen. Hoe in hemelsnaam moest ik dit tot een fatsoenlijk resultaat brengen?

Minecraft taart, kinderverjaardag jongen, 6 jaar, cake, birthday cake boy, minecraft cake, chocolade taartMinecraft taart, kinderverjaardag jongen, 6 jaar, cake, birthday cake boy, minecraft cake, chocolade taart

De binnenkant maakte ik deze keer van chocolade cake* met chocolade botercreme*, of eigenlijk gewoon botercreme met een gesmolten reep pure chocolade er doorheen gemixt. Ik negeer absoluut heel erg wat ik er allemaal door heen gooi. Iedereen beter. Kanonnen wat was dat machtig maar echt wel lekker. Stiekem hou ik zelf dus helemaal niet van dit soort taart en al helemaal niet met fondant of marsepein* maar…. das misschien beter ook. Fenne lust geen taart maar schoof zo twee behoorlijke stukken naar binnen. En van anderen hoorde ik ook dat het een zeer machtige maar lekkere vulling was. Dus… ๐Ÿ™‚

Ik vraag me nog steeds af of we hem fatsoenlijk kunnen noemen maar Melle was er heel erg blij mee, vooral met de vuurwerk zes die ik op de tnt bom had geplaatst en ik denk dat ik daaruit wel de conclusie mag trekken dat het is gelukt. Mam, dat biggetje is echt heel lelijk ๐Ÿ˜‰ Hahaha, Thanx schatje… Mam, ik wil de TNT opeten…

Meer inspiratie nodig:

Achter alle producten aangegeven met een * zit een affiliatielink. Dat betekend dat ik een kleine vergoeding ontvang als jij via die link wat besteld. Daarvoor betaal jij niks extra’s. Wil je weten hoe ik denk over affiliatie? Lees dan mijn disclaimer.

Volg je mij al via mijn facebookpagina? Dat zou ik heel leuk vinden. Ik ben ook te vinden op Pinterest en Instagram.

minecraft taart, taart jongen, kinderverjaardag, birthday cake, chocolade taart


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “Minecraft taart voor Melle”

 1. Florentine avatar

  Dit is zo leuk!!! En dat biggetje is ook ontzettend schattig. Wat een mooie blog heb je <3

  1. MamaMaai avatar

   Dank je wel, wat leuk om te horen ๐Ÿ™‚

 2. Wanda Groffen-Heijboer avatar
  Wanda Groffen-Heijboer

  Deze ga ik maken voor mijn nichtje Hanna. Ook ik kreeg Minecraft opdracht. Met een sportschool twist. De waterval vind ik echt cool.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *