De kinderen

New born shoot

Al dagen ben ik bezig de foto’s van de zwangerschap en new born shoot uit te zoeken. Elke vrije seconde met Siem op mijn buik geknoopt, een momentje waarin de kleine man zich zelf vermaakt… Steeds maar weer opnieuw bekijken en wissen welken het niet gaan worden. Wissen uit een speciale map. Wie mij een beetje kent weet dat ik nooit dat soort waardevolle foto’s definitief zou weggooien. Maar jeetje man, wat is dat ongelofelijk moeilijk. Al meerdere malen beloofde ik de fotograaf nu echt een keuzen te maken en mijn selectie door te sturen maar ik kom er gewoon niet uit. Bij elke foto zwijmel ik weer een beetje weg. Wat was die buik speciaal en wat hebben we toch een plaatje van een mannetje gemaakt. En daarnaast, wat is dat prachtig vast gelegd. Ik ben zo blij dat we de keus gemaakt hebben de laatste zwangerschap te vereeuwigen. Ik zou mijn muren wel willen behangen met foto’s denk ik.new born shoot fotohuisje
Ondertussen probeer ik me te bedenken wat ik met de selectie foto’s ga doen. Van beide shoots wordt er eentje vergroot. Die krijgen een ere plekje op onze fotowall. Dat moeten natuurlijk de mooiste zijn maar HELP, welke zijn dat dan?

Het is nog niet zo dat ik mijn buik mis. Helemaal niet eigenlijk. Wie weet komt dat nog wel. Maar ergens word ik er toch verdrietig van dat ik dat nooit meer ga mee maken. Het zelfde geldt voor mijn baby. Elke keer als ik naar hem kijk probeer ik het beeld in mijn geheugen vast te zetten. Ik vind het zo ontzettend bijzonder zo’n klein, warm, nog hulpeloos wezentje. Elk moment probeer ik op te snuiven. Elke foto is goud waard. We proberen regelmatig te filmen.
ewborn shoot fotohuisje
Eigenlijk zou ik willen dat hij zo bleef. Maar stiekem weet ik ook dat het alleen maar leuker wordt. Straks gaat hij lachen, brabbelen…. Ik weet dat elke dag dat ze ouder worden, ik nog meer van ze ga houden.
newborn shoot fotohuisje
Maar voor nu intens genieten van wat ik heb. Drie kleine stukjes van mijn hart die buiten mij, naast mij, in mij en los van mij leven. newborn shoot fotohuisje
Die zo mooi zijn vast gelegd. Dank je wel Lieve Mariska van Het Fotohuisje, we zijn er zo super blij mee! Echt een hele fijne, mooie herinnering voor later. De mooiste houden we trouwens lekker voor ons zelf. We zijn er bijna uit welke het gaan worden. De laatste definitieve keuze is natuurlijk wel de moeilijkste…

You Might Also Like...

8 Comments

 • Reply
  angelique
  3 maart, 2015 at 11:44

  Wauw werkelijk prachtige foto’s!!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  3 maart, 2015 at 13:40

  Prachtige foto’s! Zo houd je deze tijd altijd vast.

 • Reply
  Dineke
  3 maart, 2015 at 15:46

  Wat een prachtige foto’s, mooi zo met dat mingroene dekentje!

 • Reply
  Dina
  3 maart, 2015 at 16:15

  Wat een prachtige foto’s zeg! De laatste foto is ook echt super lief. Aaah het klinkt misschien zo stom wat ik nu ga zeggen, maar als ik een foto van jou zie op IG of waar dan ook, dan kan ik niet anders denken aan hoe gelukkig jullie er altijd uitzien samen. <3

 • Reply
  Simone
  3 maart, 2015 at 22:23

  Die foto’s die koester je je hele leven! Super mooi gemaakt! Geniet van jullie kleintjes!

 • Reply
  inspinration
  4 maart, 2015 at 05:24

  Ik zwijmel met je mee!

 • Reply
  Lieke
  10 maart, 2015 at 20:51

  Wat een super mooie foto’s!
  Ik heb net je blog ontdekt!

  Liefs Lieke
  http://robust-posch.blogspot.nl

 • Reply
  Madam Elisa
  19 maart, 2015 at 09:31

  wouw wat een mooie foto’s!

 • Leave a Reply