DIY kinderen

Notitieboekje mozaïeken

notitieboekje mozaïeken, juffencadeau, moederdag, knutselen met kinderen,

Juffen bedankjes in de maak in huize Maai. Het einde van het schooljaar is aangebroken, thank God, wat waren we hier aan toe. Hoe blij ik dan ben als de zomer aanbreekt, nog veel blijer ben ik als de zomervakantie aanbreekt ook al betekent dat meestal weer afscheid nemen van fases enzo. En we hebben er lang op moeten wachten dit jaar, als hekkensluiter hebben na deze week echt alle kindjes vakantie. Diepe zucht. En diepe buiging voor de juffen.

notitieboekje mozaïeken, juffencadeau, moederdag cadeau, vaderdagcadeau, notitieboekje beplakken, knutselen met kinderen, crafts for kids
notitieboekje mozaïeken, moederdagcadeau, juffencadeau, knutselen met kinderen

Afscheidscadeautje voor de juf knutselen

Magoee… natuurlijk hebben de juffen dit jaar ook weer goed werk afgeleverd want dat is hun werk en daar wilden we ze toch nog voor bedanken. Ga er maar aan staan, zo’n 35 wiebelende lijfjes om je heen en die mijnesen zitten daar dus gewoon tussen. En allemaal lijken ze net zoveel aandacht te krijgen, allemaal knuffelen ze graag, krijgen ze een grapje, een aai over hun bol, die juffen weten precies wat ze allemaal nodig hebben. Het kan voor hun misschien de normaalste zaak van de wereld zijn, ik vind het bijzonder.

Hoe dankbaar ben ik dat mijn mannetje veranderde van een onzeker verlegen ventje naar eentje die met veel plezier naar school gaat, gek durft te doen en bergen vriendjes maakt. Melle mag gelukkig volgend jaar weer net zo’n leuk jaartje bijschrijven maar Fenne moet helaas vandaag afscheid nemen van haar fantastisch leuke juf. Oef, daar worden we even emotioneel van hoor. Die kleine huppel heeft in de afgelopen 3 jaar al zo’n 5 juffen versleten en ook al weten we dat het met Fenne wel goed komt, het doet toch wel een beetje (boel) pijn.

notitieboekje mozaïeken, juffencadeau, moederdagcadeau, knutselen met kinderen, crafrts for kids

Notitieboekje versieren

Dus, tijd voor prioriteiten. Makkelijk zat natuurlijk om even langs de winkel te lopen en de juf haar voorraad chocolade of shampoo aan te vullen en ik kan dat stiekem ook niet laten maar ik vind eigenlijk ook dat de kinderen hun best moeten doen. Mama komt met het idee en zij zorgen voor de uitvoering. En dus schuiven we tijd vrij om nog even te knutselen met de kinderen.

briefje aan de juf
notitieboekje mozaieken, juffencadeau, moederdagcadeau, knutselen met kinderen, crafts for kids

Vorig jaar was het voorjaar in een kopje maar dan anders en dit jaar maakten we notitieboekjes. Ja maar mam, juf heeft er al 300. Ja das goed toch, ze houdt er van dus 😉 Serieus, een notitieboekje kun je altijd wel ergens gebruiken toch? En zeker deze. Ook echt heel leuk als klein cadeautje voor moederdag of vaderdag of oma ofzo. Ja toch?

notitieboekje mozaïeken, juffencadeau, moederdag cadeau, knutselen met kinderen, crafts for kids
notitieboekje mozaïeken, notitieboekje beplakken, juffencadeau, moederdagidee, vaderdagidee, knutselen met kinderen

Notitieboekje mozaïeken

Op naar de HEMA, daar sloeg ik de troepjes in. 2 Blanco stevige schriften, vrolijk knutselpapier, lijm, letterstickers en etiketten. Ik knipte verschillende bladen papier in snippers, liet ze een etiket plakken en vervolgens lekker kliederen met lijm. Je doet ze hier geen groter plezier.

Binnenin beschreven we vast de eerste bladzijden met liefde. En nu…. VAKANTIE!!!!!

notitieboekje mozaïeken, juffencadeau, juffendag, moederdagcadeau, knutselen met kinderen, crafts for kids

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Resaarcle
  19 juli, 2017 at 21:00

  Wat een leuk idee!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  21 juli, 2017 at 10:05

  Wat een leuk resultaat! Ik herken de papieren. Die gebruik ik vaak om placemats te maken voor mijn dienblad.

 • Leave a Reply