Huis

Laten we een opknapshop beginnen

blauwe kast, diy kast make over, kast verven, kinderkamerstyling, kleur in huis, kast kinderkamer,Dat lijkt me nou echt super leuk, een eigen winkel waar ik spulletje verkoop die ik eerst uit de kringloop of waarvandaan ook weg shop en dan zelf opknap. Nou is verkopen mijn sterkste punt niet, het gaat meer om dat rondstruinen, pareltjes vinden waarvan anderen de schoonheid nog niet zien en opknappen. En vooral ook zorgen dat het bij ons thuis niet direct helemaal dichtgroeit. De reden van verkoop uiteraard.

Ja, dat moet je echt doen Maai. Merijn lijkt eindelijk na de make over van mijn blauwe kast eens overtuigd. Dat kunnen we samen doen. Ik zie ons daar samen wel aan. Jij de hele dag frutselen met een kwast en de verkoop, en ik rij al die troep naar de kopers. Doe jij dan de verkoop er ook bij, das mijn ding niet. Prima, doe ik de site. Deal.

blauwe kast, diy kast make over, kast verven, kinderkamerstyling, kleur in huis, kast kinderkamer,En uhm… dingetje hoor. Maar ik gebruik dan vanaf nu de eettafel? Tegenwoordig staat er altijd wel een nat kast onderdeel of een net nieuw geverfde stoel op dus een en ander zijn ze wel gewend maar op zich zou het best leuk zijn weer eens met z’n allen aan tafel te eten. Is toch net wat gezelliger dan al die kleine smoeltjes in de tv. En bovendien eet het dan ook nog eens wat.

En uhm… oh ja, wat doen we met die drie leukerds?

Een opknapshop zoals waar ik mijn gave roze kastje weghaalde gaat het voorlopig nog niet worden. Hier thuis mag nog van alles onder handen genomen worden en ik heb de smaak te pakken. Dus dan weer krijgt de eettafel een nieuw lakje en dan weer een stoel. Er staan nog wat deuren, een vloer, een keuken, toilet en badkamer op de list dus voorlopig kom ik er nog wel even door. Maar stiekem baal ik dat er niet nog ergens een leuke kinderkamer op te knappen valt.

Een kinderkamer is toch weer uit ander hout gesneden dan een keuken. Of ik noem eens een badkamer. Niet een kwestie van een leuk printje op de muur en andere iets technischere zaken laat ik liever niet aan mijzelf over.

Neemt niet weg dat ik dat ene leuke kastje of/ en stoeltje of en en tafeltje volgende keer in de kringloop ga laten staan. Ergens een keer een gokje wagen kan geen kwaad he. En anders vind ik echt wel weer een plekje. grote meiden kamer, kinderkamerstyling, tienerkamer, make over kinderkamer, kast geel verven, meubels pimpen, gele kast

No Comments

Leave a Reply