Baby

Outfitjes voor de buikbaby

Het werd eens tijd de babykleertjes uit te zoeken, dus dat heb ik gedaan. Ik geloof niet dat man al in de kast gekeken heeft, maar hij zou een rol beroerte krijgen van de hoeveelheid die we inmiddels hebben opgespaard, met name de verdieping maatje 62, en ik zou per direct een shop verbod opgelegd krijgen. De kleinste man zou er straks warmpjes bij moeten liggen. Het blijft heerlijk om af en toe het kamertje in te lopen en door de kast rond te neuzen, hormonen denk ik. Of nesteldrang. Of gewoon een beetje getikt.

Allemaal kleertjes die van de kleine man zijn geweest, dus niks nieuws en toch besloot ik ze allemaal op de foto te zetten. Helaas zag ik op een hoop shirtjes dat de spuugvlekken er niet meer zijn uitgegaan. Hoe leuk ik ze ook vind, het is toch niet echt een lekker idee zo’n kersverse baby te hullen in de oude spuugvlekken van zijn broer. Daarmee werd de stapel al een stukje kleiner. Ineens vond ik bij het fotograferen dat ik helemaal niet veel kleertjes in maat 50/56 heb. Als buikbaby dezelfde gave voor voeding terug geven heeft als zijn grote broer en zus, zijn we snel door onze voorraad heen. En ook al zijn we voorzichtig met het kopen van dit mini maatje omdat ik nou eenmaal reuzen van baby’s maak, toch besluit ik hierbij, dat ik groen licht krijg om nog ergens rond te kijken de laatste weken voor wat nieuws. Jeeej!
babykleertjes
Dit super schattige pakje kregen we als kraamkadotje van oma voor Melle. Aan twee kanten te dragen. Ik hou van sterren dus helemaal goed. Het jasje droeg hij helaas niet veel omdat we direct de zomer ingingen. Zelfde met de muts. Aangezien ik deze keer ben uitgerekend in Januari, zal het nu wel goed van pas komen. Het setje is van Feetje. Voor Fenne kreeg ik na haar geboorte van een vriendin precies hetzelfde setje maar dan in het roze. Mijn ervaring is dat dit merk erg mooi blijft maar erg ruim valt, dus voorlopig nog wel te dragen is. Het is dubbel gevoerd dus lekker warm.
babykleertjes
Deze twee setjes haalde ik van marktplaats. Ze zijn van Dirkje. Geen idee of het babytje voor Melle het lang gedragen heeft, maar toen ik ze in de bus kreeg, waren ze nog zo goed als nieuw. En ondanks dat onze kleine man er in heeft gewoond, eigenlijk nog steeds. Nog steeds heerlijk zacht. Ik vind shoppen voor jongetjes echt een crime. Zo moeilijk. Ik wil geen kleertjes met grote teksten en het liefst met wat kleur. Geen wonder dus dat ik viel op deze twee. Ik vind ze nog steeds zo schattig.
babykleertjes
De kruippakjes links heb ik gekregen. Ik vond ze gek genoeg niet zo leuk en dus heeft de kleine man ze niet gedragen. Sorry als iemand ze herkent. Inmiddels ben ik groot fan van kruippakjes en kan ik niet wachten ze bij buikbaby aan te trekken. Te leuke printjes. Geen idee waar ze vandaan komen. Helaas hebben ze voetjes. Liefst koop ik pakjes zonder voetjes omdat mijn ervaring is dat ze dit niet lang gaan passen vanwege de lange stelten waarmee ze op de wereld komen.

Zelfde geldt voor het pakje rechts. Die kochten we zelf, volgens mij bij C&A, om de kleine meid als eerste na de geboorte aan te trekken. Het leek me juist zo lekker zitten. Dat hebben we ook gedaan maar heel stiekem was het toen al te strak. Ze heeft het precies één keer gedragen en Melle helemaal niet. Zo zonde. Dus wie weet.
babykleertjes
Dit pakje links was het eerste pakje wat Melle droeg. Ik twijfel of ik het nu ook deze baby zal aan doen omdat ik het speciaal vind om voor alle drie hun eigen eerste pakje te hebben. Bovendien zitten ook op dit pakje spuugvlekken, helaas. Het pakje komt van Prenatal en ondanks dat het heel veel is gedragen ziet het er nog heel mooi uit en voelt het nog steeds super zacht.

Het rechtse pakje had ik inderdaad wel eerst even mogen strijken voor ik het op de foto vereeuwigde. Ahum. Het is van baby Mexx en scoorde ik samen met de pakjes boven ook op marktplaats. Een maatje 50 en valt super klein. Ook deze heeft geen van mijn kindjes tot nu toe gedragen. Toch laat ik hem er bij liggen want voor nu zit de voorspelling op 7 ipv 8 pond dus wie weet. We gaan het zien.

Zie, het valt best mee. Ik vind dat er nog wel wat leuks bij kan.

Leuk! een reactie

comments

You Might Also Like...

6 Comments

 • Reply
  Angelique
  1 november, 2014 at 08:46

  Wat een heerlijke setjes!

 • Reply
  Michelle
  1 november, 2014 at 14:03

  Oké, ik heb zelf (nog?) helemaal niets met baby’s. Babykleertjes daarentegen… Noem het mega oppervlakkig maar ik vind het zó leuk!

 • Reply
  Mama van Vesper
  1 november, 2014 at 17:41

  echt mooi én schattig!

 • Reply
  Sas
  3 november, 2014 at 07:45

  Wat een leuke pakjes. Mijn favoriet zijn de 2 bovenste 🙂

 • Reply
  Mahwish
  10 november, 2014 at 16:10

  Oeh babypakjes zijn zo lief. Het laatste pakje links was ook het geboortepakje van mijn dochter.

 • Reply
  Marina
  11 november, 2014 at 21:40

  Die eerste met de sterretjes vind ik erg leuk! B en die groen/blauwe van marktplaats.

  Liefs, Marina

 • Leave a Reply