Uitjes

Een perfecte avond op het strand

perfecte avond op het strand strandfeest6 perfecte avond op het strand perfecte avond op het strand strandfeest4

Perfecte avond op het strand

Een vriend van ons vierde zijn 50ste verjaardag. Op het strand in Katwijk. Ik heb getwijfeld of we moesten gaan. Van 18.00 uur tot 22.00 uur, hoe moet dat met de kinderen? ‘Op het strand Maai, dat vergeten ze nooit meer.’

Het was heerlijk. De avond was er perfect voor. Onderweg naar huis, terwijl de kinderen op de achterbank in een coma wegzakten, bekeek ik de foto’s en filmpjes die we maakten. Ik werd er een beetje emotioneel van. Waarom? Ik weet het niet goed. Misschien omdat ik me besefte dat dit de avonden zijn die er toe doen. Die de mooiste herinneringen maken en we dit soort dingen veel vaker zouden moeten doen.

Lees ook: De perfecte avond

Merijn wordt binnenkort 40, jawel! We broeien druk op een leuk idee om er net zo’n fijne middag of avond van te maken.

Hoe ziet zo’n middag/ avond van jullie er uit? Ideetjes welkom 🙂

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Marlies
    7 juni, 2016 at 19:37

    Wat een prachtige foto’s!!!!

  • Leave a Reply