DIY pompon sneeuwpopjes knutselen

Pompon sneeuwpopjes knutselen

DIY pompon sneeuwpopjes knutselenHet grote nadeel van mijn Pinterest verslaving is dat ik als ik door het centrum loop ik altijd van alles zie liggen wat ik moet hebben. Want bergen inspiratie. Punt is, mijn ‘wil ik proberen en maken’ lijst in mijn hoofd wordt inmiddels zo lang dat er doorgaans gewoon helemaal niks meer uit mijn handen komt. Blijkbaar legt te veel inspiratie me hartstikke plat.

Nepkaarsjes

In ieder geval zag ik van die nep kaarsjes hangen bij de hema. Hartstikke handig hoor, als je toch een kaarsje wil branden maar de grijpgrage kindervingertjes er niet aan wil blootstellen, maar uhm nee, net niet, doe mij dan toch maar gewoon echt vuur. Maar goed, binnenkort is er weer kerstdiner op school dus inslaan moeten we ze toch. Nepkaarsjes zijn bovendien leuk knutselvoer. En dat is precies waarvoor wij ze deze keer hebben gebruikt.

Dat kerstdiner gaan ze niet halen. De flakkerende kaarsje doen tegenwoordig dienst als neuzen van sneeuwmannetjes. Ideetje van pinterest dus maar ik breidde ze toch wat verder uit, veel leuker 😉

DIY pompon sneeuwpopjes knutselenDIY pompon sneeuwpop knutselen

Pompon sneeuwpopjes knutselen

Easy peasy jongens. Iedereen heeft vroeger zelf toch wel pompons gemaakt? Om een vork draaien, touwtje erom en doorknippen, jaaaaa, wel toch? Blijft leuk om te doen vind ik. Makkelijk en leuk resultaat. Het kan ook prima als je twee halve bogen uitknipt van hard karton, zo maakt ik de eerste, maar speciaal voor deze gelegenheid en omdat ik nog veel meer pompon inspiratie heb schafte ik toch deze ponponmakers aan bij de Hema. Ook wat makkelijker vasthouden voor de kids.

Ze staan hier s avonds hartstikke te shinen. En er zullen er nog meer gaan volgen, ik heb hier twee stuiterende kindjes die ze ook graag willen maken en ik weet zeer zeker dat ze dat gaat lukken.

Meer kerst ideetjes nodig?

Meer pompon knutselen?

DIY pompon sneeuwpopjes knutselen

Ga je ze ook maken? Ik vind het super leuk het eindresultaat te zien.

Volg je me al via mijn facebookpagina, vind ik super leuk. Ik ben ook hartstikke actief op Pinterest.

Pompon sneeuwpop knutselen, kerst knutselen met kinderen, makkelijk kerst projectje voor kinderen


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

5 reacties op “Pompon sneeuwpopjes knutselen”

 1. Karen avatar

  Ze zien er heel erg leuk uit. Ook leuk om mee te trakteren trouwens als je kindje in de winter jarig is?

  1. MamaMaai avatar

   Dat is ook een leuk idee inderdaad, zal hem onthouden voor als Siem straks zover is.

 2. Ilse van Kreanimo avatar

  Wat zijn ze schattig.
  Je kan veel maken met pomponnetjes … eindeloos creatief kan je er mee zijn hè!

  Heb jij trouwens mijn Crea-Cross uitdagingen van 2017 al gezien? Ik denk dat jij misschien ook wel leuke linkjes kan spammen binnen de thema’s 😉

  1. MamaMaai avatar

   Klinkt leuk, heb zitten lezen wat het inhoud, ik wil wel mee doen 🙂

 3. Vlijtig Liesje avatar

  Ik vind ze leuk! En ook niet zo moeilijk om te maken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *