Winactie/ product review

Review: babyverzorging Naif

Dit artikel bevat gekregen producten, zie disclaimer 

Ik ben al een hele tijd op zoek naar goede baby en kinderverzorgingsproducten. Sinds ik er bij Naoki achter kwam dat de producten van Zwitsal nog doodleuk op dieren wordt getest, is voor mij daarmee Zwitsal direct afgedaan. En helaas veel babyverzorgingsproducten. Ik ben verder wat betreft verzorgingsproducten nog lang niet heilig, helaas, maar ik doe mijn best. Het is een lange zoektocht en ik doe hem stapje voor stapje met als doel een volledig dierproefvrije verzorgings- en make up stash te hebben. De lijst is eindeloos. Maar als ik eenmaal weet dat er dieren moeten lijden voor een luxe product (de lijst producten die wel op dieren worden getest kan je hier vinden) wat ik gebruik…. dat kan ik het niet meer over mijn hart verkrijgen dat product te kopen. Bye bye Zwitsal dus. De flesjes die ik hier nog heb staan maak ik op. Weggooien gaat dan ook weer tegen mijn principes in, dan is het allemaal ook nog eens voor niks geweest.

IMG_6637

Maar ja, wat dan? Mijn kleine rode heeft een aardig gevoelig huidje. Het zou fijn zijn als ik voor haar fijne, zachte producten vind. En toen kreeg ik zomaar ineens een mailtje over de nieuwe producten van Naïf. Een nieuw baby verzorgingsmerk. Papa Sjoerd en Jochem werden op het zelfde moment vader. Een hele nieuwe wereld brak aan waarin zij ook kennis maakten met babyverzorgingsproducten. Dat kwaliteit daarbij niet zo belangrijk was, schrokken ze van en ze besloten hun beider glansrijke carrières opzij te zetten en een eigen lijn op te zetten. Naïf. Babyproducten alleen maar door eerlijke, natuurlijke ingrediënten, zonder schadelijke stoffen voor je kindje. (jongens wat een lap reclame tekst, hoe klinkt dat?)

In ieder geval, ik wilde die producten wel eens testen. Binnen twee dagen had ik een pakketje in huis. Jeeej, dat is toch wel een leuke verassing elke keer aan bloggen hoor… In een gerecycled doosje. Met een heel lief kaartje eraan.

IMG_6629

En het buitenspeel- en zandbak seizoen is al een tijdje aangebroken en ik ben gezegend met twee kinderen die niet vies zijn van vies worden. Beetje modder of een schep zand in de haren trekken ze hun neus niet voor op. Ze trekken hun neus überhaupt niet op, dus aan het eind van de middag lopen ze beide rond met een pikzwarte toet, zwarte handjes en nog zwartere voetjes. Deze biggetjes mogen dus wel extra in bad deze dagen. Mooie gelegenheid Naïf eens aan een grondige inspectie te onderwerpen.

En wat mij het eerste opviel? Het heeft een heel subtiele, bijna niet te ruiken geur. Heel erg prettig. Gewoon na het wassen de geur van mijn eigen schone fris gewassen kindjes. De producten doen hun werk. Schoon worden ze. Na het bad smeer ik ze allebei graag in met Naïf Cream. Heerlijk smeerbaar, en super zachte kinderbilletjes. En super zachte mama handjes, ook weer mooi meegenomen.Wederom met weinig geur. Heel erg prettig. Maar ik heb ook nog een bodylotion liggen. Ook fijn.

Naif review

Ik ben super tevreden over deze producten, ze voldoen helemaal aan mijn eisen en als mijn proefsetjes op zijn ga ik zeker nieuwe bestellen.

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Joyce
  28 juni, 2014 at 19:16

  Fijne producten hé! Ik mocht ze ook testen voor mijn blog en heb inmiddels een tweede ronde besteld. Al mijn zwitsal meuk heb ik weggegeven aan mama’s die zich er niet zo druk om maken.

 • Reply
  Esther
  28 juni, 2014 at 20:23

  Leuke review! Ook ik heb deze producten getest en was ook enorm enthousiast. Bij ons komt er ook geen zwitsal meer binnen maar niet alleen om de reden dat het getest wordt op dieren maar ook door de parabenen en andere slechte stoffen die er in zitten. Voortaan is het Naif bij ons!!

 • Reply
  Roos
  2 juli, 2014 at 09:21

  Ik wil ze ook graag eens uitproberen, al vind ik ze wel wat prijzig..

 • Leave a Reply