Winactie/ product review

Review en win: Dierendorpje in rep en roer

kinderboekjeAls ouder moet je het af en toe ook een beetje leuk voor jezelf houden. Peuters en kleuters houden van herhaling, dat wil zeggen dat wij thuis wat betreft kinderliedjes zo’n beetje dagelijks het zelfde horen. Twee keer op en neer naar school per dag betekende vier keer Nijntje en thuis draaide we, als de radio uberhaubt een beetje zin had boven het getetter van de kinderen, Dierendorpje. Mocht de tv aan staan dan kwam met grote regelmaat Dirk Scheele voorbij, of nog erger, we hebben tegenwoordig You Tube waar man eindeloos en eindeloos de play doh filmpjes laat zien. Echt, als je rijk wil worden? Begin een You Tube kanaal met speelgoed of surprise eieren unboxing. Ik denk dat mijn kinderen alleen al goed zijn voor zo’n 10.000 hits. Anyway, ik vond het tijd voor wat ander geluid in huis. Dus toen ik in opdracht van Sinterklaas destijds het centrum af speurde en daar zowaar Dierendorpje boek 2 zag staan, heb ik die zonder blikken of blozen, zonder op de achterkant te lezen, zonder er ook maar enige inspectie op na te houden, gewoon mee genomen. Deel 1 was goed, dus deel 2 vanzelfsprekend ook.

Kleine meid heeft het trouwens nog steeds over tante Kim als de cd op staat. Ze mocht bij ‘Tante Kim (Lian van der Meij)’ en Gitte Spee destijds op schoot tijdens de boekpresentatie van deel 1.
dierendorpje

Hij belandde in de zak en ik besteedde er geen aandacht meer aan. Tot pakjesavond. Vanaf dat moment blèrt boek 2 uit de auto radio vier keer per dag en slingert het boek rond in huis. Ik had het niet beter kunnen inschatten. Binnen een week kende mijn vier jarige kleuter de liedjes uit haar hoofd. Oh serieus, ik krijg echt tranen als ze meezingt:

‘Als er nieuwe hondjes zijn,
als ze zijn geboren,
houd je dan nog wel van ons?’
vraagt hij wat verloren.

‘Maar mama’s hart,
is heel groot, alle kindjes gaan erin.
Want met z’n allen bij elkaar,
zijn wij een lief en warm gezin’.

Jep, janken. Het zal mijn toestand zijn. Het wordt helemaal vreselijk als zelfs mijn twee jarige peuter een deel van de teksten blijkt te kunnen meezingen. Het is maar goed dat ik me moet concentreren op het verkeer. Oh en aller ergst, dat ik de liedjes sta te zingen bij het afrekenen aan de kassa.
dierendorpje

Dierendorpje in rep en roer

Voor wie boek 1 niet kent, schande! Boek 2, Dierendorpje in rep en roer, is minstens net zo goed. Ik zei het toen ook al. De combinatie kinder(prenten)boek, over dieren… ideaal voor de bloedjes van Maai. Dezelfde dieren, alleen beleven ze nu andere avonturen. Fijn om voor te lezen. Persoonlijk houd ik heel erg van prentenboeken en korte verhaaltjes in dichtvorm. Maar inmiddels is voorlezen door mama in dit boekje hier al niet meer aan de orde. Kleuter pakt rustig zelf het boek en leest het vlekkeloos voor aan peuter of haar poppen.

Het mooie is, in het kader van de Nationale voorleesdagen die 21 Januari van start gaan, en zullen duren tot 31 Januari (wisten jullie dat?), mag ik twee van deze fijne boeken (met cd) weggeven. Het boekje met cd lijkt mij trouwens geschikt voor zelfs al hele jonge kinderen vanwege de cd. Geen hysterische nummers maar gewoon fijn om te luisteren. En zeker dus ook tot en met de kleuterleeftijd. Misschien wel langer, dat vind ik lastig inschatten. Maar er is een filmpje beschikbaar op de site, kan je zelf even kijken of het wat voor je kindje is. En voor mama’s.

Goed, wat moet je doen om een kansje te maken?dierendorpje

♥ Laat een comment achter onder dit bericht
♥ Een extra kans maak je als je mij volgt via bloglovin en/of facebook (laat even weten in je comment)
♥ En uiteraard zou ik het delen of liken van dit bericht heel lief vinden

31 Januari zal ik twee winnaars trekken. Die krijgen dan via email bericht dus zorg voor een werkend email adres.

Winactie GESLOTEN

You Might Also Like...

85 Comments

 • Reply
  Anne
  21 januari, 2015 at 06:56

  Dat klinkt heel leuk! Ik zou hem heel graag willen winnen voor mijn zoontje dat nu precies 1 week oud is. Heb ooit gezocht naar een cd met kinderliedjes voor mijn nichtje maar ik vond ze allemaal niks. Oh trouwens, ik volg en like je op bloglovin!

 • Reply
  Dina
  21 januari, 2015 at 07:51

  Dat ziet er echt uit als een mooi boek. Ik vind de plaatjes in kinderboeken altijd zo leuk. Ik sla de winactie over, hier geen kiddies in de buurt.

 • Reply
  Nanda
  21 januari, 2015 at 08:22

  Schande! Want ik ken het niet en ik hou echt van lezen en voorlezen. Ik volg je nog niet op FB of BL, maar dat laatste ga ik nu doen 😉

 • Reply
  saskia de visser-verbraaken
  21 januari, 2015 at 08:30

  Oohhhh die heb ik nog niet…ik wil hem wel winnen voor mijn kanjers!

 • Reply
  ilse
  21 januari, 2015 at 08:37

  Oh…deel 2??? Waarom weet ik dat helemaal niet! Deel 1 is een ontzettende hit hier in huis! Ik moest huilen bij de Olifant…die je niet mag pesten!Heel herkenbaar en wat zijn wij benieuwd naar deel 2!!!!!!! Ik like alles want dit zou een waanzinnige verrassing zijn voor mijn kleine meisjes…..nog meer dierendorp plezier!!!!!!

 • Reply
  Sterre
  21 januari, 2015 at 08:50

  “Zò leuk is lezen!” Staat er op de poster met de schrijfletters van school op onze keukendeur. Dan moet ik het natuurlijk ook leuk overbrengen op onze kleine meid van vier jaar ( en de twins straks 😉 en dat zal vast lukken met zo’n leuk boekje als Dierendorpje!

 • Reply
  Marit
  21 januari, 2015 at 08:50

  Leuk om uit voor te lezen. Ik volg via bloglovin

 • Reply
  Flevonurse
  21 januari, 2015 at 09:08

  Hier nog zo’n kleine boekenwurm die ook gek is van liedjes, dansen en zingen. Combi van lezen en een liedje in één verhaal lijkt me de gouden combi voor peuters/kleuters. Ik volg je via FB/bloglovin en natuurlijk whatsapp 😀

 • Reply
  inspinration
  21 januari, 2015 at 09:11

  Oh shame on me, ik heb van beide boekjes nog nooit gehoord maar ze klinken geweldig. Op dit moment hebben we een sprookjes cd in de auto die altijd aan moet, ook voor 3 minuten (roodkapje doet er dus behoorlijk lang over om van huis naar oma te gaan en opgegegeten te worden en zit soms wel een hele nacht in de buik van de wolf). Een liedjes cd lijkt me een veel beter idee. Ik win dus graag een van de boekjes. Natuurlijk volg ik je via bloglovin en ik heb je give away ook opgenomen op mijn give away tabje http://www.inspinration.blogspot.nl/p/give-aways-by-other-blogs.html

  • Reply
   MamaMaai
   24 januari, 2015 at 12:57

   Lief dank je!

 • Reply
  MultiVroon
  21 januari, 2015 at 09:15

  Ja tuurlijk wil ik die graag winnen voor mijn net-kleuter. We zijn ook al fan van de liedjestovenaar, ken je die?

  Ik volg je via bloglovin en Google.

  • Reply
   MamaMaai
   24 januari, 2015 at 12:59

   Nee ken ik niet, ga ik eens opzoeken…

 • Reply
  Sophia v Kreuningen
  21 januari, 2015 at 09:21

  Ik doe mee om dit prachtig boek te winnen. Niet voor mijn kids maar voor mijn 3jarig vriendinnetje Jade die aan vecht tegen Leukemie. Doordat ze vooral erg kwetsbaar was de eerste 1,5jaar mocht ze nergens echt binnen komen waar veel mensen waren maar wel in de buitenlucht dus ging ze vaak met haar ouders en zus naar de dierentuin! Ze is een toppertje, ze gaat zo goed! Ik gun haar dit boek met heel veel liefde

 • Reply
  Marijke
  21 januari, 2015 at 09:29

  deze zou ik graag winnen voor mijn jongste! Leuk boek!
  Als ik je nog niet volgde via bloglovin, ga ik dat gelijk even regelen!

 • Reply
  angelique
  21 januari, 2015 at 10:16

  Wat leuk! En nee ik ken dit boek niet erg he? Ik doe dus graag mee. Ik volg je op bloglovin en instagram 😉

 • Reply
  Josy
  21 januari, 2015 at 10:38

  Dierendorpje is geweldig en deel 1 kennen we helemaal 🙂 Zou daarom ook zeker kans willen maken op deel 2. Leuk!! Succes met aller aller laatste loodjes.

 • Reply
  Nynke
  21 januari, 2015 at 10:38

  Wat leuk zeg. Ik ben met mijn nichtje vorig jaar naar een boekenfeest geweest en daar las Kim-Lian ook voor. Geweldig vond ze dat. Ik volg je via bloglovin en FB.

 • Reply
  karin
  21 januari, 2015 at 11:41

  Leuk! Doe graag mee! En volg je op fb 🙂

 • Reply
  Annemarie
  21 januari, 2015 at 12:27

  Wat een heerlijk boek! Nummer 1 staat ook nog op het lijstje. Zo fijn om aan mijn kindje voor te lezen en te leren zingen.

  Ik volg je via bloglovin

 • Reply
  Annis
  21 januari, 2015 at 12:28

  Wat een leuke actie! Ik volgde je op Instagram. maar had je blog stiekem nog niet bekeken. Wij zijn enorm fan van boekjes met cd, we merken dat onze kleine Lotta (in maart 1) de herhaling leuk vindt, en dat wij ook lopen te zingen en dansen in huis.
  Mocht ik het boekje niet winnen, zet ik hem op haar wensenlijstje voor haar verjaardag 🙂

 • Reply
  Annis
  21 januari, 2015 at 12:28

  Ohja en ik volg je nu dus ook op Bloglovin!

 • Reply
  Karin
  21 januari, 2015 at 14:29

  Mijn dochter gaat sinds kort naar de peutergroep op de kinderopvang. Ze komt nu iedere dag zingend thuis. Lijkt me super om haar te verrassen met de boekjes van Dierendorpje! Ik volg je al een hele tijd via Bloglovin en ga dat nu ook bij FB doen.

 • Reply
  Mer
  21 januari, 2015 at 14:42

  Ik wil graag winnen voor mijn zoontje van anderhalf. Hij is gek op muziek maar Nijntje de musical komt me nu wel mijn neus uit haha!

 • Reply
  W.
  21 januari, 2015 at 15:01

  Het lijkt me heel leuk om zo’n boek te winnen voor mijn dochtertje. Heb geen feestboek of bloglovin… Dus de andere twee kansen worden beetje lastig voor me.
  W.

 • Reply
  Inge
  21 januari, 2015 at 15:07

  Wij doen graag mee aan loting voor deel 2.
  1 kennen wij helaas nog niet.

  Nijntje is vervangen door K3 in de auto. Lana heeft een favo nr dus is dit bij voorkeur de enige die wij horen.

  Liedjes en lezen goed voor de ontwikkeling.
  Wij zijn voor

 • Reply
  Leonie
  21 januari, 2015 at 16:27

  Oh die willen we natuurlijk winnen voor Noa die 31 januari 2 jaar wordt!
  En we volgen je op Facebook 🙂

 • Reply
  anouk
  21 januari, 2015 at 18:08

  Ik hoop gewoon dat jij dan al 10 dagen van je allerkleinste man hebt genoten!

 • Reply
  Anita
  21 januari, 2015 at 19:23

  Wat zou dit weer voor veel plezier zorgen thuis

 • Reply
  Nina Mol (@Mol075)
  22 januari, 2015 at 05:22

  Ik doe graag mee! Lijkt me een enig boek! Ik like en volg je op BL, FB en TW. xxx

 • Reply
  Mary
  22 januari, 2015 at 08:08

  Ook ik ben onbekend met deze, kennelijk prachtige, boekjes. We zitten nu in de fase van Frozen op You Tube, Nijntje op dvd en welke Bas (bijv Bas past op opa) boekje dan ook.

  Net als mama is ze (2 jr) verslingerd aan boekjes. Elke dag lezen we “samen”. Eerst mama en dan wilt ze zelf. Haha. Zo bijzonder dat na een paar keer voorlezen ze weet welke tekst bij welk plaatje hoort.

  Iets nieuws voor ons repetoire wordt met open armen verwelkomd! Ik volg je op Fb, Bloglovin en Pinterest.

 • Reply
  Janneke
  22 januari, 2015 at 08:48

  O wat leuk, ik wist nog helemaal niet dat er een tweede boek was! Ik heb deze zomer het eerste deel aangeschaft, nadat ik er op jouw blog over gelezen had. Mijn oudste 2 kinderen (4,5 en 3) zijn er dol op! Wat ik zelf ook heel fijn vind is dat de cd liedjes afwisselt met stukjes voorlezen, wat op de een of andere manier heel rustgevend is. Zo leren ze ook rustig te luisteren. De liedjes spreken de jongste twee (1.5) erg aan.

 • Reply
  ilya tuit
  22 januari, 2015 at 09:00

  Ik volg je via Bloglovin en net toegevoegd op Facebook ! Leuke actie 🙂

 • Reply
  Suzanne Blom
  22 januari, 2015 at 09:27

  Ik volg je via bloglovin en `Facebook. \Wat een superleuke actie trouwens 🙂

 • Reply
  Sabine
  22 januari, 2015 at 09:40

  Onze kleine man heeft nog veel in te halen, dus dit soort tips zijn zeer welkom. Dat eerste deel ga ik eens opzoeken; voor het tweede deel loot ik graag mee!

  • Reply
   MamaMaai
   1 februari, 2015 at 16:53

   Jij bent een van de winnaars! Mail je me je adres? Gefeliciteerd

 • Reply
  Marianne
  22 januari, 2015 at 10:19

  Mijn dochter is ook helemaal dol op het kijken van surpriseeieren die worden uitgepakt. Dan lijkt dit mij veel leuker 🙂

  • Reply
   MamaMaai
   24 januari, 2015 at 13:00

   Ja haha, mij ook maar tja, als ze eenmaal weten hoe you tube werkt 🙂

 • Reply
  Anna
  22 januari, 2015 at 10:31

  Heel leuk voorleesboek lijkt me dit!

 • Reply
  bianca de vries
  22 januari, 2015 at 11:23

  Dieren, wat je zegt die zijn altijd een goede combinatie, zeker met mijn kinderen. Ik volg je op FB en doe graag mee aan de actie!

 • Reply
  Adriana Vissering
  22 januari, 2015 at 12:20

  Wat een heerlijk herkenbaar stukje!!! Het lijkt mee een leuk boekje dat ook voor verschillende leeftijden leuk is! Dat is in ons huis met vier pleegkinderen wel belangrijk!! 😀 Dus ik doe gráág mee! 😀

 • Reply
  Caroline
  22 januari, 2015 at 13:38

  Wat een leuk boek lijkt me dat! Voor mijn zoontje zou ik het graag winnen.
  Ik ga je volgen via facebook.

 • Reply
  Anita te Gussinklo
  22 januari, 2015 at 14:47

  Wat een leuk boek.
  Ik doe graag mee en volg/like je op Facebook.
  Ook heb ik het bericht geliked.

 • Reply
  Nancy van Heck
  22 januari, 2015 at 15:07

  Wat een mooie lieve boekje ik zou hem graag willen winnen om hem voor te kunnen lezen aan mijn 7 maanden oude zoontje. Ik volg je via facebook, printerest, bloglovin.

 • Reply
  Melanie
  22 januari, 2015 at 15:59

  Net wat voor onze twee meiden en twee jongens! Altijd wel iets in rep en roer!

 • Reply
  jan
  22 januari, 2015 at 17:20

  die is leuk

 • Reply
  geke
  22 januari, 2015 at 17:21

  kado voor mijn dochtertje

 • Reply
  leyla
  22 januari, 2015 at 17:39

  Super leuk!

 • Reply
  Jan
  22 januari, 2015 at 18:01

  Super leuk boek voor onze jonge man.

 • Reply
  Zazaa (Joyce)
  22 januari, 2015 at 20:34

  Jaaaaaaaaa door je review van dierendorpje 1 heb ik deze gelijk gekocht! Kindjes zijn Fan!& ik ook 🙂
  Dussss,….dit boekje zal zeker ook in de smaak vallen!

  LFS – owja,..follow – bloglovin –
  Joyce

  • Reply
   MamaMaai
   1 februari, 2015 at 16:54

   En jij bent winnaar nummer 2! Gefeliciteerd, mail je me je adres

   • Reply
    Zazaa (Joyce)
    1 februari, 2015 at 21:08

    Jippie!!!
    Ben zo blij!
    Ik mail je!

 • Reply
  laura
  22 januari, 2015 at 20:53

  Wauw! zou ik graag winnen. En uiteraard volg ik je al via bloglovin en Facebook 😉

 • Reply
  SophiG
  22 januari, 2015 at 21:46

  Wat een leuk boek! Echt een verhaaltje dat hier door ons dochtertje van voor tot eind zou “lezen” en door aan zich laten voorlezen.
  Ik volg je op Facebook en heb het bericht ook gedeeld

 • Reply
  Carlijn
  22 januari, 2015 at 22:12

  Heel nieuwsgerig naar dit boek

 • Reply
  marian pol
  22 januari, 2015 at 22:50

  Het eerste boek ga ik ook even opzoeken , lijken me zeer leuke boeken en boekjes met dieren vind mijn dochter altijd leuk !! Ik doe dan ook graag mee met deze leuke winactie en ik volg je op facebook !!!

 • Reply
  josje baeten
  22 januari, 2015 at 23:20

  Oeps ik ken het eerste boek niet…schande 😉 met 4 Kids kun je niet genoeg boeken hebben heerlijk om voor te lezen!

  • Reply
   MamaMaai
   24 januari, 2015 at 13:01

   Al had ik 1 kind kwamen we waarschijnlijk om in de boeken….. :-p

 • Reply
  will
  23 januari, 2015 at 00:15

  Wat een leuk boek, die wil ik wel winnen om mijn kleinkinderen uit voor te lezen.
  Ik waag een kansje.

 • Reply
  Aniek
  23 januari, 2015 at 07:39

  Ik doe graag mee

 • Reply
  Romy
  23 januari, 2015 at 07:58

  Wat een leuk boek met prachtige tekeningen! Ik weet zeker dat mijn nichtjes dolblij zouden zijn als ik ik ze hieruit voorlees.

 • Reply
  willemijn
  23 januari, 2015 at 08:38

  Wat een geweldig lief boek!Ik doe heel graag mee voor mijn nichtje die uit China komt en nog maar twee weken in Nederland is! Zij moet de taal nog leren en zich een plekje in Nederland veroveren,maar voorlopig ligt zij nog in het ziekenhuis om te herstellen van haar vele lichamelijke problemen. Wat zou het fijn zijn als zij naast haar bedje deze liedjes en de verhaaltjes zou mogen horen. dank jullie wel

 • Reply
  Sonja Hubregtse
  23 januari, 2015 at 10:24

  Wat dieren betreft heeft Bas (bijna 4) geen remmen.
  Hij zou zo een tijger durven temmen.
  We zien hem met een lama knuffelen.
  En Bokito mag hem best besnuffelen.
  Met alle dieren heeft hij een goede band.
  Ze eten zomaar uit z’n hand.
  Want ze voelen instinctief
  dat hij zachtaardig is en lief.
  Daarom gun ik hem dit leuke boek,
  gezellig alle dieren op bezoek…

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  23 januari, 2015 at 11:07

  Wat een mooie tekeningen in dit boekje. Mijn kinderen zijn deze boekjes ontgroeid. Ik wens je veel succes met de winactie!

 • Reply
  elly wels
  23 januari, 2015 at 11:15

  Mijn kind is gek op leesboekjes

 • Reply
  Linda Raaijmakers
  23 januari, 2015 at 12:59

  Ik doe graag mee voor onze tweeling Lucas en Eva en heb gedeeld via de volgende social media:
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn
  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/

 • Reply
  melissa
  23 januari, 2015 at 14:12

  Erg leuk; ik doe heel graag mee. Mijn kids zijn dol op boekjes. Ik volg en like je via BL (melissavanstipdonkmaas) en fb (melissa.vanstipdonkmaas). gr. melissa

 • Reply
  Berdien
  23 januari, 2015 at 16:39

  Ahhh cut <3 Ik doe mee ( in naam van mijn neefje;-) )
  – Ik volg je op Bloglovin ( ByBird) + een like voor dit artikel.

  Liefs,
  Berdien
  ( berdienrenes@hotmail.com)

 • Reply
  Marloes Wognum
  23 januari, 2015 at 20:32

  Leuk!! Ik doe heel graag mee!!

 • Reply
  Jose
  23 januari, 2015 at 20:42

  Wat een leuk en lief boekje is dit.. Erg leuk om voor te lezen aan mijn eigen twee jongens, maar ook aan de kids in mijn klas (groep 1/2).

 • Reply
  lielebeesje
  23 januari, 2015 at 21:36

  Lijkt me geweldig!
  Ik volg je via Bloglovin en op Instagram. 😉

 • Reply
  Marian
  23 januari, 2015 at 21:36

  Lijkt me erg leuk voor mijn zoontje, heb er al wel van gehoord maar ken het niet. Ben inmiddels zelf ook erg nieuwsgierig naar. En samen lezen en zingen is altijd leuk, toch!

 • Reply
  Channa
  24 januari, 2015 at 11:26

  Leuk!! wij lezen elke avond voor! en het is heerlijk om een nieuw boek te winnen!! 🙂 volg je op fb, liked en shared 😉

 • Reply
  Nancy Zonneveld
  24 januari, 2015 at 12:49

  Lijkt me een heel mooi boekje! En ik ken nog niet zo veel kinderliedjes dus dat is ook handig 🙂

 • Reply
  Ilse Overweg
  24 januari, 2015 at 16:27

  Volgens mij een heel leuk boekje en een boekje met kinderliedjes vinden mijn kinderen altijd heel erg leuk.

 • Reply
  Bianca Hoogduin
  24 januari, 2015 at 21:23

  Ik zou dit heel graag willen winnen dat ik dit aan mijn jongste dochter zou kunnen voorlezen en mijn oudste dochter kan hier al zelf stukjes uit lezen. Lijkt me geweldig en een hele gewilde afwisseling van Nijntje en rupsje nooitgenoeg 🙂

 • Reply
  Anke
  25 januari, 2015 at 10:26

  Wij lezen heel graag en het lijkt ons een heel leuk boek dus wij hebben geliked en gedeeld op facebook.!

 • Reply
  Adelaide Balk
  25 januari, 2015 at 15:09

  wow onze kleuter staat te springen voor een mooi boekje als dit. Ben je meteen gaan volgen op Facebook,

  groetjes Aide

 • Reply
  esther te riet
  25 januari, 2015 at 17:07

  Lijkt me ontzettend leuk voor de kinderen dus doe graag mee!

 • Reply
  anja
  25 januari, 2015 at 18:40

  erg leuk voor de kinderen

 • Reply
  Eveline Bosveld
  26 januari, 2015 at 13:12

  Ik schaam me diep, ik ken de boekjes/cd’s (nog) niet… Dochterlief is net 4 geworden en zal het supergaaf vinden. En mijn zoontje van bijna 6 maanden natuurlijk ook! Ik waag graag een kansje! Oh ja, en ik volg je via BlogLovin en Fb!

 • Reply
  Annie de Waal
  26 januari, 2015 at 15:14

  Erg leuk voor de kinderen, ik doe graag mee.
  Facebook = like & share

  🙂

 • Reply
  Miriam C. Roonacker
  28 januari, 2015 at 15:20

  *lopt naar de winkel om het te kopen* 🙂

 • Reply
  Sigrid
  31 januari, 2015 at 00:13

  Ik word enthousiast van je recensie! Mooie ilustraties ook… Hier een meisje dat uit volle borst met van alles meezingt. Niet zo mooi alleen. Haar broer draait dan even met zn ogen, haalt zn schouders op, zucht en loopt hoofdschuddend een andere kant op. Ben ik een slechte moeder als ik toch heel graag mee wil doen met deze actie? Ik zal dan proberen haar zangkunsten wat bij te schaven… 🙂 (Ik volg je via Google+ en ga me nu verdiepen in Bloglovin’)

 • Reply
  Sigrid
  31 januari, 2015 at 00:14

  Ohhh…. typefoutje: illustraties moet het zijn.

 • Reply
  MultiVroon
  3 februari, 2015 at 19:12

  Gefeliciteerd aan de winnaars!

  En mogen we jou ook al feliciteren Maai? 😉 Ik wacht vol spanning af 🙂

 • Leave a Reply