DIY kinderen

Sfeerhuisjes knutselen

knutselen met vliegerpapier

Wij gingen sfeerhuisjes knutselen. Hoe leuk is dat glas in lood effect wat knutselen met vliegerpapier geeft? En huisjes zijn tegenwoordig helemaal hip en staan gezellig. We zijn volop bezig met de feestdagen en in het bijzonder Sinterklaas dus proberen we thuis ook lekker in het Sinterklaas thema te blijven. Ze zijn ook gek op knutselen dus tel dat allemaal bij elkaar op. Een leuke manier om met deze sinterklaasknutsel de ramen in huis of op school of de BSO te versieren en winterproef te maken, net als deze suncatchers van vliegerpapier of glas in lood Sint en pieten . Helemaal thema winter. Gezellig, houden we van.

Knutselen met vliegerpapier

Vorig jaar sloeg ik op pinterest een hoop knutselwerkjes op met van dat leuke gekleurde papier op een pik zwarte achtergrond. Super leuk effect vind ik, lijkt op glas in lood, zo mooi. Ik gebruikte dat vroeger op school al, dat wilde ik ook met mijn kinderen doen. Maar, ik kon dat gekleurde papier nergens vinden. Vliegerpapier hoorde ik van de week van een juf op school, kijk, dat opent weer mogelijkheden, had ik dat eerder geweten. En ondanks mijn falende zoektocht bleef dat spul een plekje in mijn hoofd innemen. Yazzz, ze verkopen het tegenwoordig hier –> vliegerpapier <– en in een blok met verschillende kleurtjes in plaats van elk vel op een aparte rol.

sfeerhuisjes knutselen, winter knutselen, vliegerpapier

Ik moet toegeven dat het huis feestdagen proef maken nooit mijn ding was maar langzamerhand borrelt er toch een soort feestneus naar boven die het leuk vindt de boel een beetje aan te kleden nu de kinderen ouder worden, de dagen korter en donkerder en de feestdagen voor de deur staan. Alsof ik ineens inzie hoe belangrijk en fijn het is tradities te hebben met je gezinnetje.

Huisjes knutselen met de kinderen

Vorig jaar tekende ik huisjes op het keukenraam, die hebben er eindeloos lang op staan pronken. Nu wilde ik wat anders. Bovendien heeft dit jaar iedereen een raamtekening dus… Het zouden wel huisjes worden want huisjes hebben iets knussigs. Of ik ben stiekem gewoon heel trend gevoelig.

sfeerhuisjes knutselen, vliegerpapier, winterknutselen
sfeerhuisjes

En plop. Daar was het het idee om 1 en 2 te combineren. Huisjes van zwart karton met vliegerpapier. En ook nog kinderhandjes proef. Leuk leuk leuk.

Sfeerhuisjes knutselen

Ik besloot uiteindelijk het vliegerpapier tussen twee lagen zwart karton te plakken zodat het zowel binnen als buiten er leuk uit ziet. Fenne en Melle waren al trots met hun knutsel maar helemaal toen ze in het donker buiten konden kijken hoe ik ze tegen het raam hadden geplakt… Net of de huisjes bewoond waren met de lampjes aan. Ik vind het super gezellig staan. Het begin van een feestdagen, donkere dagen proef huis ๐Ÿ™‚

Zwart karton was best lastig te vinden en vliegerpapier was een enorme speurtocht, ik werk helaas niet op een basisschool. Soms zou ik willen dat het zo was, echt. Maar ik vond het.

En dan natuurlijk, eindelijk eindelijk voor de mensen die er zo eindeloos lang op hebben moeten wachten, de patronen van de huisjes. Die kun je hieronder downloaden door op de blauwe knoppen te drukken. Onder elke knop zitten 2 verschillende huisjes. In totaal dus 6 verschillende bij elkaar, gezellig:)

NB. helaas doen de downloads het niet altijd. Voor je me mailt, ik kreeg een goede tip van een lezer. Probeer deze eerst even.

TIP: Als je met rechter muis knop klikt op het bestand en dan โ€˜openen in nieuw tabbladโ€™, dan komt het bestand onderin je pagina om te openen/downloaden 

Ik heb ze de afgelopen jaren met veel liefde naar honderden moeders en juffen gestuurd. Dat kost me veel tijd. Ik wil ze natuurlijk ook naar jou sturen als je ze wil gebruiken om te knutselen. Laat me dat dan in iets meer dan “ik wil ze ook” weten โ˜บ๏ธ.

 1. Als je de huisjes hebt geprint, knip of snij je ze netjes uit over de zwarte lijnen. De zwarte vlakken mag je weghalen, daarachter komt straks het vliegerpapier.
 2. Trek ze over op zwart karton, ik deed dat 2x maar 1x kan ook. En knip wederom uit.
 3. Plak de gaten af met gekleurde velletjes vliegerpapier
 4. plak het zelfde patroon erop zodat het er aan twee kanten netjes uit ziet (deze kan je eventueel ook overslaan)
 5. Hang voor je raam en bewonder ๐Ÿ™‚

Ben je nog niet klaar met knutselen? We hebben nog ideetjes zat. We maakten ook een toffe gekleurde pietjes hanger en sterren suncatschers waar het zonlicht zo mooi door naar binnen schijnt. Heb je inmiddels ook al de schoenzetkalender en het sinterklaaslijstje gedownload? En om helemaal in het sinterklaas thema te blijven, vind je hier ook nog een leuke sinterklaaskleurplaat.

Wil je Mamamaai blijven volgen, dat kan via mijn facebookpagina of op instagram. En ik ben ook actief op Pinterest. Leuk!

Deze post bevat affiliatielinks. Die helpen jou om makkelijker de producten te kunnen vinden. Koop je wat via die link dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor, daarvoor betaal jij uiteraard niks extra’s.

You Might Also Like...

137 Comments

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  16 november, 2016 at 11:18

  Wat een mooi resultaat zeg! Ik vind de huisjes erg goed gelukt.

 • Reply
  Marsha
  16 november, 2016 at 19:55

  Wat ziet dat er leuk en gezellig uit zeg!

 • Reply
  Natas
  18 november, 2018 at 19:07

  Hoi! Ziet er super uit! Zou ik ook patronen vd huisjes kunnen ontvangen?
  Bij voorbaat dank!

  • Reply
   MamaMaai
   19 november, 2018 at 08:07

   Hoi hoi, ja zeker, ik heb ze gemaakt inmiddels maar het lukt me nog niet ze online te zetten. Ga vandaag mijn best weer doen. Ik hoop het snel voorelkaar te hebben

 • Reply
  rudy
  3 januari, 2020 at 13:15

  wat leuk ik ga het ook eens proberen

  • Reply
   MamaMaai
   3 januari, 2020 at 20:07

   Veel plezier ๐Ÿ™‚

  • Reply
   Sarah
   12 november, 2022 at 17:29

   Goedemiddag,

   Met veel enthousiasme jouw pin gelezen. De huisjes wil ik graag downloaden voor mijn werk ( kinderopvang) , echter lukt het downloaden niet. Hoe kan ik deze leuke huisjes alsnog downloaden?

   Met vriendelijke groet,

   Sarah

   • Reply
    MamaMaai
    17 november, 2022 at 14:51

    Als het goed is zitten ze nu in je mail. Veel plezier ervan!

 • Reply
  Stephanie
  28 oktober, 2020 at 09:20

  jammer, ik kan de documenten niet downloaden :s

  • Reply
   MamaMaai
   28 oktober, 2020 at 11:58

   Aaargh ik ga dit oplossen, dank je voor het doorgeven

 • Reply
  Vanessa
  28 oktober, 2020 at 18:21

  Wat een gave huisjes! Het lukt mij ook niet om te downloaden maar zie dat je er mee bezig bent. We gaan ze zeker maken deze leuke huisjes!

  • Reply
   MamaMaai
   29 oktober, 2020 at 09:51

   Hmm het lukt dus nog niet? Dan doe ik iets verkeerd blijkbaar. Ik breng zo Elin naar bed, dan ga ik er mee aan de slag.

   • Reply
    MamaMaai
    29 oktober, 2020 at 09:52

    Kun je me laten weten wat voor melding je krijgt? Ik zie namelijk dat ze best vaak gedownload worden al. Staan ze niet toevallig toch tussen je pdf bestanden?

 • Reply
  Leonie
  29 oktober, 2020 at 07:02

  Super leuk!!! Hier zocht ik al zo lang naar! Het downloaden lukt alleen niet?

  • Reply
   MamaMaai
   29 oktober, 2020 at 09:50

   Oh echt niet? Ik ga zo nog even kijken, dacht dat ik het gisteren voor elkaar had. Ga er zo als Elin slaapt mee aan de slag

   • Reply
    MamaMaai
    29 oktober, 2020 at 09:53

    Hey Leonie, kun je me laten weten wat voor melding je krijgt? Ik zie namelijk dat het bij andere mensen wel lukt. Dus ben heel benieuwd. En zou je eens tussen je pdf bestanden kunnen kijken ๐Ÿ˜€

 • Reply
  Anoniem
  2 november, 2020 at 16:29

  Hoi,
  Mij lukte het downloaden ook eerst niet. Ik drukte toen op de roze buttons met mijn linkermuisknop.
  Maar als je met je rechtermuisknop op de koppeling drukt, dan ‘link openen in nieuw tabblad’ klikt, doet hij het wel.

  Groetjes

 • Reply
  Esther
  4 november, 2020 at 20:53

  Ziet er goed uit! Het downloaden lukt mij niet. Ik krijg niks als ik op sfeerhuisje 1 druk bijvoorbeeld. Kun je me ze toe mailen? Alvast bedankt! Groeten, Esther

  • Reply
   MamaMaai
   5 november, 2020 at 12:48

   Hoi Esther, hieronder in de reacties staat hoe het anderen wel is gelukt, dat is voor nu de snelste manier, dan heb je ze meteen. Als het nog steeds niet lukt, laat even weten. Ik probeer dit probleem op te lossen. Heel vervelend, excuus daarvoor.

 • Reply
  Sarah Huett
  20 december, 2020 at 12:25

  Hallo
  Ik wou graag de sfeerhuisjes downloaden maar het lukt me niet. Ik heb ze vandaag nodig voor mijn opleiding. Zou u mij die via e-mail kunnen doorsturen? Dat zou super tof zijn.

  Mvg
  Sarah Huett

  • Reply
   MamaMaai
   24 december, 2020 at 10:23

   Hey sarah, ik zie dit helaas te laat, kun je ze nog gebruiken of heeft het geen zin meer?

   • Reply
    leire
    21 november, 2022 at 16:50

    Ik kan het helaas ook niet downloaden. Is dit op te lossen?

    Groetjes een hele enthousiaste juf van groep 4

    • Reply
     MamaMaai
     22 november, 2022 at 16:56

     Yes! Als het goed is heb je ze nu in je mail. liefs

     • Anita
      22 november, 2023 at 11:42

      Beste Mamamaai,

      Ik zou heel graag de huisjes ontvangen zodat ik met de klas aan de slag kan gaan.

      Groetjes,
      Anita

     • MamaMaai
      23 november, 2023 at 09:18

      Ze zitten in je mail, veel plezier ermee!

 • Reply
  Jesse
  25 oktober, 2021 at 15:04

  Hoi!

  Ik wil ook graag de huisjes knutselen maar de download lukt niet. En ik zie hierboven dat u er al meerdere keren mee bezig bent geweest. Zou u mij de bestanden kunnen doorsturen?
  Groetjes Jesse

  • Reply
   MamaMaai
   4 november, 2021 at 09:43

   Hoi Jesse, als het goed is heb je ze nu in je mail, veel plezier ermee!

 • Reply
  Kimberly
  30 oktober, 2021 at 12:38

  Jammer genoeg krijg ik de sfeerhuisjes niet gedownload. Het ziet er wel heel leuk uit!

  • Reply
   MamaMaai
   4 november, 2021 at 09:25

   Hoi Kimberly, ik ga naar een nieuwe oplossing zoeken. Wil je ze hebben?

 • Reply
  Romy
  30 oktober, 2021 at 14:34

  Dag,

  Graag zou ik een patroon willen van de sfeerhuisjes als dit mogelijk is.
  Ik zou deze graag willen gebruiken voor bij ons op de peuteropvang.

  Groetjes,
  Romy

  • Reply
   MamaMaai
   4 november, 2021 at 09:41

   In je mail, veel plezier ermee ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Nathalie
  3 november, 2021 at 14:10

  Ook ik zou graag de huisjes willen knutselen, maar inderdaad het downloaden lukt niet. Er gebeurd niks. Zou u ze willen mailen? Alvast bedankt.

  • Reply
   MamaMaai
   4 november, 2021 at 09:40

   In je mail ๐Ÿ™‚ veel knutsel plezier

 • Reply
  Selina
  3 november, 2021 at 15:31

  Hallo,

  Ik zou de huisjes graag willen knutselen in de klas. Het downloaden van de huisjes lukt helaas niet. Zou u me die via de mail willen toesturen?

  Met vriendelijke groet,

  Selina

  • Reply
   MamaMaai
   4 november, 2021 at 09:31

   In je mail ๐Ÿ™‚ Veel plezier ermee!

 • Reply
  heidi francken
  9 november, 2021 at 13:06

  beste het downloaden lukt niet, kan je die aub naar mijn mail zenden . Mvg Heidi

  • Reply
   MamaMaai
   13 november, 2021 at 09:53

   In je mail ๐Ÿ™‚ veel knutsel plezier!

 • Reply
  Ilse
  10 november, 2021 at 08:06

  Hoi, Ik wil ze ook vraag ontvangen als dat kan voor in de klas?
  Super leuk!!
  Groetjes Ilse

  • Reply
   MamaMaai
   13 november, 2021 at 09:54

   In je mail, veel knutsel plezier!

 • Reply
  ylva
  12 november, 2021 at 07:50

  Hoi, ik kan ze niet downloaden. Kan je ze naar mij mailen?
  y.de.haas@askoscholen.nl

  • Reply
   MamaMaai
   13 november, 2021 at 09:55

   In je mail, veel knutsel plezier!

 • Reply
  Charlotte
  12 november, 2021 at 15:38

  Ik zou ze ook graag willen ontvangen, om ze te knutselen ๐Ÿ™‚

  • Reply
   MamaMaai
   13 november, 2021 at 09:57

   In je mail, veel knutselplezier!

 • Reply
  Chantal
  13 november, 2021 at 18:29

  Hoi, ik zou de patronen ook graag ontvangen. Alvast bedankt!

  • Reply
   MamaMaai
   20 november, 2021 at 13:53

   In je mail, veel knutsel plezier!

 • Reply
  jessica
  15 november, 2021 at 11:23

  Hoi Mamamaai,
  Kan ik ook de 3 sjablonen van de huisjes per mail krijgen?
  Alvast bedankt.
  Groetjes Jessica

  • Reply
   MamaMaai
   20 november, 2021 at 13:54

   In je mail, veel knutsel plezier!

 • Reply
  Daisy
  16 november, 2021 at 10:05

  Hi! Ik wil ze ook graag ontvangen om met de klas te knutselen! ๐Ÿ™‚

  • Reply
   MamaMaai
   20 november, 2021 at 13:56

   in je mail, veel knutsel plezier!

 • Reply
  Laura
  16 november, 2021 at 10:43

  Ik zou de huisjes graag willen ontvangen!

  • Reply
   MamaMaai
   20 november, 2021 at 13:57

   In je mail, veel knutselplezier!

 • Reply
  Daisy
  16 november, 2021 at 12:44

  Hi, het lukt me niet om ze te downloaden dus ik ontvang ze ook graag in mโ€™n mailbox! Thanks!

 • Reply
  Laura
  16 november, 2021 at 14:53

  Graag ontvang ik de sfeerhuisjes voor mijn klas.

 • Reply
  Mirjam Fransen
  16 november, 2021 at 19:46

  Ik zou ze heel graag ontvangen, downloaden lukt niet!

  • Reply
   MamaMaai
   20 november, 2021 at 13:59

   in je mail, veel knutsel plezier!

 • Reply
  Michelle
  18 november, 2021 at 09:47

  Goedemorgen Mamamaai!

  Wat een leuke site!! Helaas lukt het ook mij niet de huis te downloaden!

  Dank alvast!
  Groet Michelle

  • Reply
   MamaMaai
   20 november, 2021 at 14:00

   Dank je wel voor je compliment. De bestanden zitten in je mail. Veel knutsel plezier!

 • Reply
  Laura Put
  20 november, 2021 at 17:31

  Waaw wat een leuk idee!!
  Zou je mij de huisjes ook kunnen mailen?
  Ik krijg ze jammer genoeg niet gedownload!

  Alvast bedankt!

  • Reply
   MamaMaai
   23 november, 2021 at 11:19

   in je mail, veel knutselplezier!

 • Reply
  Sien
  22 november, 2021 at 10:50

  Dag mamamaai!
  Heel leuk idee, mag ik ze ook ontvangen?
  Ik kan ze ook niet downloaden…
  Alvast bedankt!

  • Reply
   MamaMaai
   23 november, 2021 at 11:20

   in je mail, veel knutsel plezier!

 • Reply
  Lisa Baas
  23 november, 2021 at 08:08

  Wat een leuk idee. Ik wil het graag met mijn klas doen. Zou ik ze misschien ook mogen ontvangen? Alvast heel erg bedankt!

  • Reply
   MamaMaai
   23 november, 2021 at 11:22

   In je mail, veel knutsel plezier!

 • Reply
  Selina
  26 november, 2021 at 10:31

  Hallo,

  Heel erg leuk! zou ik de huisjes ook mogen ontvangen?

  • Reply
   MamaMaai
   3 december, 2021 at 20:20

   In je mail, veel knutselplezier

 • Reply
  RRovi
  28 november, 2021 at 22:19

  Net zoals de vele anderen grote fan van dit! Heel mooi effect, brengt heel wat sfeer.
  De linkjes voor de downloads lijken inderdaad niet actief, is het mogelijk om deze via mail te bezorgen aub? Alvast bedankt!

  • Reply
   MamaMaai
   3 december, 2021 at 20:22

   In je mail, veel knutselplezier!

 • Reply
  Jolien
  29 november, 2021 at 14:43

  Hallo
  Is het mogelijk de huisjes ook door te mailen aub? Het lijkt me super leuk om de kids hiermee even te plezieren tijdens onze quarantaine. Alvast heel erg bedankt!

  Groetjes
  Jolien en Co

  • Reply
   MamaMaai
   3 december, 2021 at 20:23

   In je mail, veel knutsel plezier

 • Reply
  Nathalie
  1 december, 2021 at 13:45

  Hoi,
  zou ik de huisjes mogen ontvangen in mijn mail?

  Alvast bedankt

  • Reply
   MamaMaai
   3 december, 2021 at 20:25

   In je mail, veel knutsel plezier!

 • Reply
  Shannen
  2 december, 2021 at 12:52

  Hi,

  Ik zou ook heel graag deze huisjes ontvangen! Super leuk idee.
  Alvast heel erg bedankt!

  Groetjes,
  Shannen

  • Reply
   MamaMaai
   3 december, 2021 at 20:27

   in je mail, veel knutselplezier!

 • Reply
  Nienke
  5 december, 2021 at 14:50

  Hi! Zou je ze ook naar mij willen mailen?

  • Reply
   MamaMaai
   7 december, 2021 at 10:17

   In je mail, veel knutselplezier!

 • Reply
  esther
  8 december, 2021 at 10:52

  Kun je ze mailen? het downloaden lukt niet

  • Reply
   MamaMaai
   19 december, 2021 at 15:05

   in je mail, veel knutsel plezier!

 • Reply
  Denise
  8 december, 2021 at 15:12

  is het mogelijk deze te krijgen ik kan ze niet openen in de linkjes

  • Reply
   MamaMaai
   19 december, 2021 at 15:06

   In je mail, veel knutselplezier!

 • Reply
  Alexandra
  14 december, 2021 at 22:20

  Hoi! Zou je ze mij ook willen mailen?

  • Reply
   MamaMaai
   19 december, 2021 at 15:08

   In je mail, veel knutselplezier!

 • Reply
  Monique Damen
  17 december, 2021 at 13:55

  Heel leuk om volgende week te maken, kun je de huisjes naar mij op de mail zetten? Bedankt!

  • Reply
   MamaMaai
   19 december, 2021 at 15:10

   in je mail, veel knutselplezier!

 • Reply
  Liesbeth
  14 oktober, 2022 at 19:35

  Hoi,
  Ik zou de huisjes heel graag willen maken voor in mijn klas. Wil je ze misschien naar mij mailen?
  Alvast dank je wel!

  • Reply
   MamaMaai
   17 oktober, 2022 at 08:57

   Als het goed is heb je ze nu in je mail, veel plezier ermee in je klas!

 • Reply
  Ilona
  27 oktober, 2022 at 09:23

  Hoi,

  Zou je de sfeerhuisjes naar mij kunnen sturen? Ik krijg ze niet gedownload.
  Alvast bedankt.

  Groetjes Ilona

  • Reply
   MamaMaai
   1 november, 2022 at 17:50

   Hoi Ilona, ze zitten in je mail, veel knutselplezier ervan!

 • Reply
  Lotte
  31 oktober, 2022 at 15:24

  Hoi,

  Graag zou ik de huisjes ook willen gebruiken? Zou je ze mij willen mailen.

  • Reply
   MamaMaai
   1 november, 2022 at 17:50

   Hoi lotte, ze zitten in je mail, veel knutselplezier

   • Reply
    Sylvia
    3 november, 2022 at 22:21

    Zou je mij de huisjes kunnen mailen? Zien er echt leuk uit! Leuk voor morgenmiddag met mijn groep.

    • Reply
     MamaMaai
     7 november, 2022 at 08:33

     In je mail, veel knutselplezier ervan!

 • Reply
  natascha
  2 november, 2022 at 15:53

  goede middag ik zou heel graag de sfeerhuisjes willen in mijn mailbox
  ik krijg ze niet gedownload helaas
  groetjes natascha

  • Reply
   MamaMaai
   7 november, 2022 at 08:32

   In je mail, veel plezier ervan!

 • Reply
  karlijn
  4 november, 2022 at 08:29

  ook ik zou graag de patronen voor de raamhuisjes ontvangen

  • Reply
   MamaMaai
   7 november, 2022 at 08:35

   in je mail, veel knutselplezier ervan!

 • Reply
  Kaat Sauwens
  7 november, 2022 at 20:56

  Beste,
  Als klasjuf zou ik ook heel graag deze knutsel maken met mijn leerlingen. Zou je mij de sjabloon ook kunnen doorsturen? Hartelijk bedankt!!

  • Reply
   MamaMaai
   8 november, 2022 at 08:55

   Yes, ik stuur ze naar je toe. Veel knutselplezier ervan!

 • Reply
  Jody
  8 november, 2022 at 10:20

  Hoi,

  Wat een prachtige huisjes. Ik zou ze graag maken met mijn klas. Zou je ze mij ook willen mailen?

 • Reply
  Chantal
  8 november, 2022 at 14:48

  Goedemiddag,

  Graag zouden ook wij ze graag gaan knutselen in de klas! Ze zijn echt super leuk!

  Groetjes, Chantal

  • Reply
   MamaMaai
   10 november, 2022 at 14:45

   Ze zitten in je mail, veel plezier ervan!

 • Reply
  Daniรซlle
  9 november, 2022 at 14:42

  Hoi,

  Ik wil de patronen ook heel graag op de mail ontvangen! ๐Ÿ™‚
  Alvast bedankt.

 • Reply
  Jody
  10 november, 2022 at 08:48

  Super leuk voor in mijn klas! zou je ze ook naar mij willen mailen?

  • Reply
   MamaMaai
   10 november, 2022 at 14:44

   Hoi, ze komen nu naar je toe. Veel plezier ervan met je klas!

 • Reply
  Danielle
  10 november, 2022 at 13:10

  Hoi,
  Ik weet niet of er iets verkeerd is gegaan maar gisteren had ik al een berichtje gestuurd. Deze zie ik er nu niet meer tussen staan.
  Ik zou ook graag de sjablonen in de mail willen ontvangen ๐Ÿ˜Š

  • Reply
   MamaMaai
   10 november, 2022 at 14:42

   Hoi het is goed gegaan hoor, ik moet de reacties die binnenkomen goedkeuren, zo hou ik overzicht wie ik al gestuurd heb. Je hebt ze in je mail!

 • Reply
  Mirte
  11 november, 2022 at 15:04

  Hoi,

  ik zou dit graag met de peuters willen gaan doen. Zou je de patronen naar mij toe willen mailen?

  • Reply
   MamaMaai
   17 november, 2022 at 14:48

   Yes, als het goed is in je mail nu. Veel plezier ervan!

 • Reply
  Baukje
  11 november, 2022 at 16:11

  Hoi,

  Ik wil de patronen ook heel graag op de mail ontvangen! ๐Ÿ™‚
  Alvast ontzettend bedankt!

  • Reply
   MamaMaai
   17 november, 2022 at 14:50

   Hoi Boukje, de huisjes zitten in je mail als het goed is. Veel plezier ervan!

  • Reply
   MamaMaai
   17 november, 2022 at 14:54

   Hoi Boukje, ik krijg jouw mail terug. Wil je mij nog een keer je email adres sturen of anders even een mailtje dan stuur ik de huisjes nog een keer naar je ๐Ÿ˜ƒ

 • Reply
  Sarah
  12 november, 2022 at 17:58

  Goedemiddag,

  Wat een leuke sfeerhuisjes. Graag wil ik gebruik maken van de voorbeelden, echter kan ik ze niet downloaden. Kan ik ze alsnog ontvangen?

  Met vriendelijke groet,

  Sarah

  • Reply
   MamaMaai
   17 november, 2022 at 14:53

   Hoi Sarah, ze zitten als het goed in je mail. Veel plezier ervan!

 • Reply
  Wilma Noorland
  13 november, 2022 at 10:02

  Goedemorgen Mama Maay,

  Zou je mij de sjablonen van de sfeerhuisjes ook per mail willen sturen? Vind ze erg leuk!
  Alvast bedankt,
  Wilma

  • Reply
   MamaMaai
   17 november, 2022 at 14:56

   als het goed is zitten ze in je mail. Veel plezier ervan!

 • Reply
  Judith
  14 november, 2022 at 16:24

  Hi!

  Zou je mij de sjablonen van de sfeerhuisjes kunnen mailen?
  Alvast bedankt!

 • Reply
  Jantine
  14 november, 2022 at 22:20

  Hoi, mij lukt het helaas ook niet om te downloaden maar lijkt me super leuk om te maken met de kids! Zou je mij het door willen sturen? Groetjes Jantine

  • Reply
   MamaMaai
   17 november, 2022 at 14:58

   Yes, ze zitten in je mail. Veel plezier ervan!

 • Reply
  Judith
  15 november, 2022 at 08:06

  Hoi!

  Zou ik ook de sjablonen toe gemaild kunnen krijgen?
  Alvast bedankt!

  • Reply
   MamaMaai
   17 november, 2022 at 14:57

   ze zitten in je mail, veel plezier ervan!

 • Reply
  Veriene
  18 november, 2022 at 12:50

  Hoi!
  Zou ik ook de huisjes gemaild kunnen krijgen?
  Super leuk!
  Alvast bedankt!

  • Reply
   MamaMaai
   22 november, 2022 at 16:59

   Ze zitten als het goed is in je mail, veel plezier ervan!

 • Reply
  Naomi
  20 november, 2022 at 14:04

  Beste,

  Is het mogelijk om de sjablonen door te sturen?
  Alvast bedankt!

  • Reply
   MamaMaai
   22 november, 2022 at 16:58

   Als het goed is zitten ze in je mail, veel plezier ervan!

 • Reply
  Anne
  21 november, 2022 at 19:43

  TIP: Als je met rechter muis knop klikt op het bestand en dan ‘openen in nieuw tabblad’, dan komt het bestand onderin je pagina om te openen/downloaden ๐Ÿ™‚
  @ Mamamaai, misschien onder de bestanden zetten als tip, dat scheelt vast mailen ๐Ÿ™‚

  • Reply
   MamaMaai
   21 november, 2022 at 20:32

   Oh wauw, dit wist ik zelf niet. Heel fijn dank je wel!!!

 • Reply
  Prascella
  25 september, 2023 at 13:08

  Super leuk! ik wil ze graag gebruiken voor kinderboeken week en meteen laten hangen voor sint/kerst.
  Zou ik ze ook mogen voor mijn groep 2?

  • Reply
   MamaMaai
   2 oktober, 2023 at 11:52

   Sorry voor de late reactie, ze zitten in je mail (misschien spam)

 • Reply
  karin
  2 oktober, 2023 at 15:00

  Hallo!

  Ik vind de huisjes erg leuk.
  Kan ik de patronen ook ontvangen?

  Groeten,
  Karin

  • Reply
   MamaMaai
   3 oktober, 2023 at 10:47

   Als het goed is zitten ze in je mail

 • Reply
  Kim
  4 oktober, 2023 at 12:27

  Hi,

  Voor mijn stage zou ik dit graag willen doen. Ik kan alleen helaas niet de documenten downloaden.
  Zouden deze opgestuurd kunnen worden?

  Alvast bedankt
  Groetjes,
  Kim

  • Reply
   MamaMaai
   10 november, 2023 at 10:50

   Hoi Kim, ik heb ze je gestuurd, als het goed is heb je ze in je mail! Veel plezier

 • Reply
  Inge Van Loon
  9 november, 2023 at 06:24

  Hey super leuke huisjes. Zou deze graag gebruiken voor in de opvang. Kan ik de patroontjes ontvangen?

  Inge

  • Reply
   MamaMaai
   10 november, 2023 at 10:51

   Hoi Inge, als het goed is heb je ze nu ontvangen. Veel plezier ermee!

 • Reply
  Christa
  9 november, 2023 at 16:27

  Zou ik de patronen mogen van de huisjes?

  • Reply
   MamaMaai
   10 november, 2023 at 10:53

   Hoi Christa, als het goed is heb je ze in je mail, veel plezier ervan!

 • Reply
  Antse Meylaers
  22 november, 2023 at 09:11

  Hoi
  Wat een leuk idee! Zou ik de huisjes ook mogen ontvangen?
  Lieve groetjes

  • Reply
   MamaMaai
   23 november, 2023 at 09:19

   Ze zitten in je mail, veel plezier ervan!

  Leave a Reply