Gemaakt door mij Printebles/ kleurplaten

Sinterklaas: Schoenzetkalender

schoenzetkalender, sinterklaas kleurplaat, aftelkalender

download Schoenzetkalender

Stiekem stond het vorig jaar al op mijn lijstje een schoenzetkalender voor de kinderen te maken zodat ze a. met eigen ogen kunnen zien hoeveel nachtjes het nog slapen is tot de grote grote dag en b. het wat duidelijker is wanneer ze hun schoentjes mogen zetten. Eigenlijk bedoel ik, dat het voor Sintermama wat duidelijker is wanneer de schoentjes gevuld moeten worden want oh jongens wat ging dat de afgelopen jaren af en toe kantje boord zeg. Oh shit, ja ze mogen hun schoen zetten want dat hebben we beloofd maar uhm… Wat doen we er in dan? Ligt er ergens nog wat verstopt in huis? Dat moet heel erg anders.

Nah goed, daar zit nog een klein ander probleempje onder ook natuurlijk, ik laat nogal eens wat op het laatste moment aankomen. Met een inmiddels 4 en 6 jarige hier in huis wordt dat gevaarlijk. Laat ik beginnen met duidelijk maken wanneer er schoenvulling in huis moet zijn en dat ook daadwerkelijk aan schaffen.

Bovendien is alles retespannend en wat structuur en duidelijkheid, ja, dat gaat vast helpen. En aangezien de mijnes nogal van kleuren en knutselen houden, maakte ik er een inkleurbaar exemplaar van, natuurlijk 😉 Have fun!

Vorig jaar leefde ik me al uit op een:

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Saskia
  9 november, 2016 at 21:51

  Wat is ie gaaf geworden!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  11 november, 2016 at 11:11

  Ziet er leuk uit! En inderdaad ook handig voor vergeetachtige ouders.

 • Leave a Reply