Printebles/ kleurplaten

Het leukste Sinterklaas wensenlijstje om in te kleuren

Sinterklaas, verlanglijstje, gratis downloaden sinterklaas verlanglijstje, kleurplaat, sinterklaas wensenlijstjeHebben de kinderen al een sinterklaaslijstje gemaakt? Officieel denken we nog niet aan Sinterklaas toch? Maar onofficieel al best wel een tijdje eigenlijk. Nou eigenlijk, ik zie zelfs al best wat kerstberichten voorbij komen en in Augustus lagen de eerste pepernoten al in de winkel, die ik keihard probeerde te negeren want als er iets is wat ik lekker vind… dus vanaf dan mag het.

Nou hebben mijn kindjes er sowieso geen boodschap aan welke datum het is, die kijken gewoon het hele jaar door Sinterklaas op Netflix ook al stappen zij net uit het zwembad in de tuin. Ik was behoorlijk Sintmoe maar bedenk me dan dan het voor de oudste waarschijnlijk al het laatste jaar gaat zijn, dus laat ze maar lekker lang in die Sintbubble zitten.

Sinterklaas in huis

Vanaf na Sintmaarten gaan we los hier. Dan worden de schoenzet/aftel kalenders weer opgehangen. Gaan we het huis Sint (winter)proef maken door de sfeerhuisjes te knutselen of zo’n leuke vrolijke pietenhanger,  en worden de kleurplaten weer fanatiek gekleurd.

gratis downloaden sinterklaasverlanglijstje om in te kleuren, sinterklaas wensenlijstjeWe hebben hier een Nee sticker op de deur maar toch liggen de speelgoedgidsen hier te slingeren. Als ik eerlijk ben vind ik het een beetje onzin, ik weet toch al van te voren dat er bij werkelijk elk ding een dik kruis, nee zeker twee, komen te staan maar man koester warme herinneringen. Ah, Fenne besloot het dit jaar anders te doen en gewoon het hele boek over te schrijven op een apart lijstje. “Mam, ik heb al negen bladzijdes, goed he?” 

Stiekem houd ik zelf lijstjes bij van dingen waar ik ze al tijden over hoor in mijn Bullet journall, en dingen die ik denk dat ze heel erg leuk zouden vinden, maar vind dat ze zelf toch ook eens moeten gaan bedenken wat ze dan echt heel erg leuk vinden terug te zien in de grote zak op pakjesavond. Ze hebben nog even tijd gelukkig, het is ook een klus zeg met al die wensjes.

Ik maakte al eerder een downloadbaar verlanglijstje voor de Sint maar na twee jaar ben ik er een beetje op uitgekeken en vond het tijd voor een nieuwe. En Tadaa, deze werd het. Dus nu kan je gewoon kiezen. Maar hey, dit Sinterklaas wensenlijstje is het leukste 😉

Sinterklaas lijstje:

sinterklaas verlanglijstje om in te kleuren, gratis download, printeble, sinterklaas wensenlijstje

Sinterklaas verlanglijstje

Op mijn facebookpagina plaats ik regelmatig creatieve projectjes, als je me daar volgt, vind ik leuk! Of Pinterest, kan ook natuurlijk.

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply