snoeptaart, verjaardagstaart kind, taart vol snoep

Snoeptaart voor onze negenjarige

snoeptaart, verjaardagstaart kind, taart vol snoep

Fenne werd afgelopen week alweer 9 en ik blijf in clichés praten, voor mijn gevoel werd ik nog pas net mama. Negen jaar geleden alweer, tis niet te geloven. Eerder van de week trakteerde ze al feestelijke oreo’s op school, we zijn al druk bezig geweest. Maar goed, er moest weer taart komen. Volgens mij zeg ik het elke keer, deze keer ga ik niet zo van stapel lopen. Deze taart gaat me weinig energie kosten, en geloof het of niet, sneller dan deze snoeptaart had ik nog niet eerder voor elkaar.

Mijn planning loopt op een of andere manier nooit zo vlotjes als het aankomt op feestdagen. En met name de verjaardag van Fenne heb ik moeite mee. Voor de vakantie lijkt het nog zo ver weg en dan is het ineens zo ver en kan alles lekker weer op het laatste moment. Ik trap er elk jaar weer in.

snoeptaart, verjaardagstaart kind, taart vol snoep

Snoeptaart voor Fenne

Onze kinderen zijn zeker wel ontzettende snoepkonten als ze de kans krijgen, maar krijgen dat hier niet dagelijks. De snoep die wij hebben liggen, hebben ze meestal zelf verzameld op 11 november en daarvan gaat na elk jaar eigenlijk het grootste gedeelte weer richting de kliko ooooff we geven ook nog wel eens hele zakken weg.

Ik stond weer op het punt taart uit een pakje te maken zoals ik vorige keer deed bij deze regenboog kwarktaart voor Melle maar Fenne is geen taartliefhebber en wenste toch liever gewoon cake zoals ik voorgaande jaren ook deed. Nou vooruit.

snoeptaart, verjaardagstaart kind, taart vol snoep
snoeptaart, verjaardagstaart kind, taart vol snoep

Siem is op woensdagen nog lekker vrij dus samen met hem sloeg ik hele busladingen snoep in bij de Jamin en haalde nieuwe taartmix. Ik gebruik nog altijd de biscuitmix, botercreme en banketbakkersroom van funcakes. Dat zijn gewoon de lekkerste, geen gedoe met maken, lukt altijd.

De buitenkant was zoet genoeg, dacht ik zo, dus ik liet de binnenkant voor wat hij al was. Geen geklieder met leuke kleurtjes deze keer. Grappig dat ik had verwacht, en ook hardop riep, dat we alle snoep voor wie zijn tanden dierbaar zijn wel bij de kindjes kwijt konden deze keer, maar daar moest niemand wat van weten. Jammer schattekes, opa en oma lusten het blijkbaar toch.

snoeptaart, verjaardagstaart kind, taart vol snoep

Nou goed, weinig inspanning deze keer dus, maar weer een taart waarbij de oogjes uit hun kassen rolden. Love dat.

Taartbenodigeheden zijn allemaal te halen bij de leukste taarten shop

Wil je nog meer taart inspiratie: Taarten van Mamamaai

Nb. in dit artikel zijn affiliatie linkjes verwerkt, koop je iets via deze link krijg ik daar een commissie voor.

Wil je mamamaai volgen? Facebook, instagram, pinterest

snoeptaart, verjaardagstaart kind, taart vol snoep

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Eén reactie op “Snoeptaart voor onze negenjarige”

  1. Naomi avatar

    Wat een geweldige taart! Krijg er trek van. En m’n tandarts vindt ‘m denk ik ook leuk :p.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *