Bloggen/ schrijven

Spam je blog, hoera!

spam je blog
Uhh wat gebeurd hier nou? Ja, ik moet er ook even aan wennen. In het kader van de nieuwe ik en uit mijn comfort zone stappen, en doen wat mij leuk lijkt in plaats van me altijd af te vragen wat andere leuk zouden kunnen vinden (best ingewikkeld). En heb ik tijd over? Nee dat niet natuurlijk. Ik heb zelfs chronisch tijd tekort. Herkenbaar? Liefst had ik een oproepje gedaan om tijd te doneren, als dat eens zou kunnen… Maar één van mijn inmiddels grootste hobby’s is schrijven geworden. Mijn blog is inmiddels wel zo’n beetje mijn uhm…. vierde kindje. Zie, heb ik toch vier kindjes. Maar net zo leuk vind ik het om blogs en schrijfsels van anderen te lezen. Ik vind het altijd wat weg hebben van je eigen tijdschrift samen stellen. Eigenlijk ben ik altijd wel opzoek naar leuke, nieuwe blogs. Hoe meer bloggen ook een hype lijkt te worden, ik heb juist het idee dat het beetje stil is. Of ligt dat aan de tijd van het jaar?

Ik hou niet alleen van mama blogs trouwens, al hou ik absoluut van de herkenbare verhalen. Net zo graag lees ik persoonlijk blogs, creatieve blogs, eigenlijk alles wel als ik er maar inspiratie uit kan halen of iemand een leuke, lekker leesbare schrijfstijl heeft. En sommige blogs raak ik in de loop van de tijd kwijt ook al las ik ze graag, oeps….

Ah ja, dus, ik vind het altijd wel een leuke manier om elkaar een beetje te helpen. Voor deze ene keer dus mag je schaamteloos reclame maken voor je blog onder in de comments. Als je dan even heel kort verteld waar het over gaat. En als je zelf geen blog hebt, ben ik super benieuwd naar je favorieten. En ik kom langs. Beloofd!

Leuk! een reactie

comments

You Might Also Like...

41 Comments

 • Reply
  Marina
  11 november, 2014 at 06:36

  Hoi, mijn naam is Marina en ik ben 26 jaar oud. Ik blog over Ahmed wat mij gelukkig en blij maakt. Dat kan oa te maken hebben met mode, home, reizen en eten. Echter, de onderwerpen wisselen dus nogal; mijn blog is vrij divers. Kom je gezellig een kijkje nemen? 🙂

  Liefs, Marina

 • Reply
  Omagazijn
  11 november, 2014 at 06:45

  Tja, als je dan toch tijd over hebt… altijd welkom om een kijkje te komen nemen!
  Ik blog op Omagazijn speciaal voor oma’s met jonge kleinkinderen. Enthousiaste vrouwen die het superleuk vinden om betrokken te zijn bij het leven van hun kleinkids!

 • Reply
  Petra
  11 november, 2014 at 07:25

  Leuk! Ik ben Petra, getrouwd en mama van twee kids. Ik blog op http://www.happylioness.nl over alles wat mij bezighoudt. Ik zie mezelf niet als een mamablog want ik blog over veel meer dan de kinderen. Je bent welkom om een kijkje te nemen.

 • Reply
  Joyce
  11 november, 2014 at 08:21

  Haha, toch leuk! 😀

  Ik ben Joyce, mamablogger op http://www.mamakletst.nl.
  Op MamaKletst neem ik je mee in mijn reis door het moederschap en alles wat daarbij komt kijken. Creatieve uitspattingen, dingen die ik verander in huis, shoplogs, lijstjes. Van alles wat. Maar de grote lijn in alle verhalen is toch Luuk, mijn zoon (maart 2014).

 • Reply
  Judith
  11 november, 2014 at 08:33

  Ik volg je nog niet zo lang, maar je bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen op mijn blog http://savedwithstyle.blogspot.nl/.
  Ik ben Judith, 26 jaar en getrouwd. Mama van Noah en ik schrijf over mama- en baby dingen, interieur en schrijf soms stukjes ter bemoediging voor (jonge) vrouwen.
  Tot ziens ;)! X, Judith

 • Reply
  Ninja moeder
  11 november, 2014 at 08:37

  Leuk 🙂 Eerst wil ik even reclame maken voor mijn vriendin die net is begonnen met bloggen op http://www.musiconhermind.com Op haar blog komen muziek en (mama) verhalen samen! Super leuk!

  Zelf blog ik op mijn Ninja Moeder blog. Ik neem mijzelf en het moederschap met een korrel zout en schrijf vooral over dingen die mis gaan (met een knipoog).

  Sinds kort ben ik ook gaan samenwerken met http://www.mamastralendfit.nl en ook daar blog ik met veel plezier over gezondheid, sporten, goed eten etc.

  Zó als je dit niet spammen noemt dan weet ik het ook niet meer!!

 • Reply
  Laura
  11 november, 2014 at 08:38

  Als je toch niks te doen hebt… 😉

  Ik ben Laura, 32 jaar, getrouwd met Dave en mama van Damiën ( 8 ) en Daelyn ( 5 ) en daar blog ik dus ook over. 🙂

  Iets uitgebreider: Damiën heeft enkele neurologische problemen en moet daardoor veel naar therapeuten en ziekenhuizen, manlief kampt met chronische depressie en met dochterlief dokteren we nu ook. Daarnaast zijn we ook een heel normaal gezin en blog ik over DIY, koken, uitjes, feestdagen en mijn eigen hobby`s.

 • Reply
  Thea van Galen
  11 november, 2014 at 08:59

  Ik ben Thea, 31 (al dender ik hard op de 32 af 🙂 ) Ik hoop binnenkort zwanger te worden, en dan word ik een bewust alleenstaande mama!
  Daarvoor heb ik een site de lucht ingegooid.
  Op http://www.bampraat.nl vertel ik mijn verhaal, en ook anderen komen aan het woord!

 • Reply
  kreamade
  11 november, 2014 at 09:01

  Ik lees je blog al een tijdje, reageer wat minder, maar geniet toch wel van jouw manier van schrijven. Het is volgens mij ook echt wat stiller in bloggersland (verschuiving naar Instagram)? Neem eens een kijkje op mijn blog: een blog met creatieve dingetjes, maar ook geniet momenten in en om het huis: http://www.kreamade.blogspot.nl
  gr. Hennie

 • Reply
  Marieke
  11 november, 2014 at 10:03

  Jij kent mijn blog al, maar anderen misschien nog niet 😉 Ik ben Marieke en ik blog op http://www.mariekevanwoesik.nl over mijn leven, bucket list en reizen. Ik deel ook elke woensdag een column en schrijf graag over mijn stuntelige weg naar een gezond(er) leven 🙂

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  11 november, 2014 at 10:41

  Hoi ik spam graag mijn blog over hardlopen: http://www.renmamaren.com

 • Reply
  Sonja
  11 november, 2014 at 11:04

  Hoi, ik ben Sonja, 28 en sinds 11 weken moeder van een tweeling. Na een mislukte poging om naar een eigen domein te gaan (ik snap er werkelijk geen hout van) toch maar weer begonnen met bloggen, omdat het zo kriebelde! Tussen de poepluiers en verzorging Door schrijf ik over alles dat mij bezig houdt; mode, interieur en natuurlijk de baby’s.

 • Reply
  Rory
  11 november, 2014 at 11:17

  Leuk! Ik ben Rory, 44 jaar en ik blog op http://www.40envoorheteerstmoeder.nl hoe het is om op latere leeftijd moeder te worden. Ook niet een specifieke mama-blog, omdat ik niet alleen over baby-kind en mama gerelateerde onderwerpen schrijf. Ook over persoonlijke dingen, hoe je ook nog jezelf blijft – naast moeder te zijn, welke feestjes leuk zijn en eigenlijk nog veel meer. Je bent welkom op mijn site!

 • Reply
  Kimberley
  11 november, 2014 at 11:44

  Ik zou je zo tijd sturen als dat kon, haha. Maar in plaats daarvan zal ik ook even spammen 😉 Ik ben Kimberley en ik blog over alles waar ik van houd op http://www.noahjade.nl! Leuk als je een keertje komt rondsnuffelen.

 • Reply
  Mirne
  11 november, 2014 at 12:01

  Geen mama-blog maar een foodblog. Op http://www.seasonwithlove.nl deel ik makkelijke en budgetvriendelijke recepten! 🙂

 • Reply
  Carlijn
  11 november, 2014 at 12:15

  Hoi, ik ben Carlijn, 18 jaar en burn-out. Op mijn blog

  http://www.clossine.wordpress.com doe ik mijn verhaal.

 • Reply
  Linda
  11 november, 2014 at 12:26

  Leuk, zal ook eens een keer meedoen. Mij kan je vinden op http://www.mamaliefde.nl drie keer raden waar dat over gaat 😉 Naast persoonlijke verhalen schrijf ik graag over opvoeden, DIY, recepten zoals veel mama’s. Maar ook over spelen en de feestdagen. Heb nu al zin in Sinterklaas!

 • Reply
  Sabrina
  11 november, 2014 at 13:10

  Ik heb jouw blog nog maar net ontdekt, ik lees hier met plezier mee!

  Omdat het mag: een beetje reclame voor mijn blog : http://blogvansabrina.blogspot.be/ 🙂

  Ik noem het een “mamablog en meer”, ik schrijf vooral over ons gezinnetje: mijn man en ik, dochter van bijna 4 en zoontje van net 1. Ons zoontje is behalve een echte deugniet ook een zorgenkindje (visuele beperking), daar schrijf ik ook al eens over. Naast het schrijven heb ik ook weer het lezen ontdekt en de boeken die ik las vind je ook terug op mijn blog.

 • Reply
  Angelique
  11 november, 2014 at 13:16

  Leuk! Ik ben een mama blogger maar blog niet alleen maar over mijn zoontje. Ik blog gewoon echt over alles wat ik als jonge mama tegen kom. http://mamaangelique.wordpress.com Ik kom net uit een hele heftige relatie en ben nu alles aan het relativeren en mezelf aan het ontdekken en daarover deel ik alles op mijn blog. Ook hoe ik het nu doe als alleenstaande mama

 • Reply
  mimsemams
  11 november, 2014 at 14:32

  Ik ben Mimsemams en ik schrijf vooral over mijn gezinnetje. Mijn grote jongen zit in de onderzoeksmolen voor Asperger. Mijn kleine meisje at eerst niet genoeg en groeit nog steeds niet, dus die zit weer in een andere onderzoeksmolen. Mijn kleuter is gewoon een lief jongetje, dat niet gemangeld mag worden tussen de andere twee.
  En ik ben thuisblijfmama, inmiddels helemaal vrijwillig en best happy!

 • Reply
  Melissa
  11 november, 2014 at 15:50

  Hallo ik ben Melissa en sinds vandaag ben ik begonnen met video’s maken voor youtube. Wat kan je daarvan verwachten, ik maak video’s over lifestyle een beetje beauty en alles wat ik leuk vind. Boeken reviews enz.

  Vandaag heb ik mijn aller eerste video geupload en wat is dat spannend zeg. Maar ik vind het wel kei leuk! Ik ga geen blog maken want schrijven over dingen is niet echt mijn ding, nee laat mij het maar in een video vertellen wat ik van iets vind.

  Ik hoop dat ik van jullie ook veel kan leren, want ik ben een beginner en kan altijd heel veel nog leren over video’s maken enz.

  Wat mij dan ook leuk lijkt is dat jullie feedback achter laten zo weet ik wat ik de volgende keren anders moet doen. Ik hoop dat jullie veel plezier hieraan gaan beleven. Ik upload elke week 2 video’s op Maandag en op Donderdag.

  Heel veel liefs,

  Melissa

 • Reply
  Chantal
  11 november, 2014 at 17:13

  Hoi,
  Ik ben Chantal en vind lekker eten en lekker leven heeel fijn!
  Mijn blog gaat over gezond eten, en lekker leven. Eten hoort bij het leven en een beetje gezonde keuzes zijn altijd fijn
  op mijn blog staan recepten, tips, producten en verschijnt elke week een foto blog met wat ik heb gegeten.
  check:
  http://www.lekkerlevenlekkereten.wordpress.com

  Groetjes Chantal

 • Reply
  Evelien
  11 november, 2014 at 20:53

  Hoi ik ben Evelien en al bijna 10 maanden mama van Ella! Ik blog vooral over mijn leven als thuisblijfmama, alles wat me bezig houdt, de verbouwingen aan ons huisje, haakprojectjes, lekker eten… De typische dingen van het leven denk ik zo! Zalig om te lezen dat er nog zoveel mama’s bewust kiezen om thuis te blijven voor hun kleintje(s) 🙂
  http://www.mamzella.be/

 • Reply
  Bee
  11 november, 2014 at 21:30

  Mijn naam is Bee en ik blog om mijn dagelijks geluk te beseffen en te verankeren. (Zodat ik op mindere dagen lekker kan teruglezen) Ik deel mijn creatieve maaksels, en allerlei andere dingen. Schrijven is niet zozeer mijn ding, daar ligt wel een uitdaging.
  http://beesblaasblog.blogspot.nl

 • Reply
  merula
  11 november, 2014 at 22:44

  leuk alle reacties te lezen! Ik merk ook al een hele tijd dat het bloggen bij mijzelf en andere minder word helaas…..

 • Reply
  Multivroon
  12 november, 2014 at 07:43

  Hee wat leuk!

  Mijn blog gaat over mijn huis-, tuin-, en keukencreativiteit: vooral naaisels tegenwoordig, soms tuin, klussen of recepten. Ik hou ervan om zelf dingen uit te zoeken en deel dan graag mijn tips met mijn lezers!

  MultiVroon.blogspot.nl

  Ik heb nu nog net een give away lopen voor stofje-shoptegoed dus allemaal snel daarheen 😉

 • Reply
  Geertje
  12 november, 2014 at 09:26

  Soms is uit je comfortzone stappen helemaal niet zo verkeerd! En vind je het niks? Stap je toch weer lekker terug 😉

  Ik ben Geertje, 29, getrouwd, mama van Guusje en Laura en blog op http://www.stayathomemama.nl! Mijn eigen plekje online waar ik de dingen deel die ik mee maak als Stay At Home Mama zijn!

 • Reply
  Esther
  12 november, 2014 at 13:36

  Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn naam is Esther en ik ben een 20 jarige blogger op http://www.looksbyesther.nl Op mijn site vind je mijn passie voor beauty, fashion eten en ook een leuk tintje lifestyle. Kom je even kijken? Liefs Esther

 • Reply
  Manon
  12 november, 2014 at 13:44

  Super leuk dat je dit doet! Deze kans laat ik niet aan mij voorbij glippen natuurlijk. Mijn blog ‘Love Life As Manon’ gaat over alles wat ik leuk vind en mij interesseert: beauty, fashion en lifestyle. Ik vind het leuk om te schrijven, dus meestal schrijf ik iets anders dan andere bloggers. Heb het ook over diverse onderwerpen. Wil over alles praten. En vind het natuurlijk super leuk om producten te testen en te reviewen! Neem snel een kijkje op mijn blog : http://www.lovelifeasmanon.nl . Veel lees plezier!

  Liefs Manon

 • Reply
  Sofie
  12 november, 2014 at 16:38

  http://thediaryofamother.wordpress.com
  Mijn blog: a mums diary is nog zeer jong maar toch blog ik dagelijks en doe ik mijn uiterste best dit vol te houden!

  Ik ben een jonge, werkende mama die in mei bevallen is van haar eerste kindje en zo post ik dus voornamelijk over mijn leven, maar evengoed artikelen, weetjes, DIY, en zoveel andere dingen. Neem gerust eens een kijkje en dan kom ik ZEKER weer langs bij jou! 🙂

 • Reply
  Vintage
  12 november, 2014 at 20:22

  leren van andere door uit je comfortzone te stappen is alleen maar goed in mijn idee.
  Ik schrijf over mode, shopping en beauty op http://www.modamoda.nl

  veel plezier als je komt kijken

 • Reply
  lielebeesje
  12 november, 2014 at 22:13

  Ik kom hier met plezier lezen, ik hou ervan hoe je in het even staat en alles verwoordt!
  Ik heb ook een blog, lielebeesje.blogspot.be. Ik schrijf niet alleen over mijn naaisels en andere creatieve uitspattingen, maar ook over het leven zoals het is, de kinderen … Kortom, wat mij bezighoudt!

 • Reply
  Madelon
  12 november, 2014 at 22:33

  Wat leuk!

  Ik ben Madelon, 27 jaar, getrouwd en mama van Mister Z die net 1 is geworden.
  Ik blog op http://www.waymadi.nl over het moederschap, eten, lifestyle, natuurlijke producten, borstvoeding en ergonomisch babydragen. Ik ga de andere dames ook eens bij langs!

 • Reply
  Petra
  14 november, 2014 at 20:59

  hahaha nee hè? Weer eenzelfde soort blog in de planning! 😉 We gaan lekker 😉

  Maar goed, mijn blog ken je, maar voor de rest: ik schrijf op BizzMama.nl over het leven als ondernemende moeder. Of moeder met een onderneming. Een bedrijf naast je gezin. En hoe dat dan allemaal moet en gaat.

  Ben trouwens even ver zwanger als Maai, dus straks bloggen we gezellig samen vanuit het kraambed?! 😉

  Fijn weeekend!! xxx

 • Reply
  Veronique
  15 november, 2014 at 00:32

  Ik lees veel blog’s, maar sommige plog’s zijn ook niet te versmaden o.a Maanisch.nl, Chantall a.k.a Luna houdt van vintage, kookt graag en deelt ook veel recepten. Dagelijkse portie Nelleke, Nelleke werkt bij Omdenken, woont in Utrecht en door de mooie foto’s in haar plog zou je spontaan een bezoekje brengen aan deze stad. Matijn.nl plogt niet erg regelmatig, maar de plog’s die er staan zijn vaak erg leuk. Vaak verwijzen zij ook naar medeploggers. Gezien de lijst hierboven ben je voorlopig wel even zoet, maar af en toe een plog tussen door??
  Gr. Veronique.

 • Reply
  Veronique
  15 november, 2014 at 00:49

  Ohhhh, vergeet ik toch mijn meest favourite blog te delen, helaas is Francine net 3 weken gestopt met bloggen, haar blog heet Stukje bij beetje”, écht, écht lezen”, niet alleen schrijft ze ontzettend goed, ze heeft ook een bovenmatige prestatie neergezet met afvallen en op sportgebied.
  P.s. Matijn is echt zonder R.
  V.

 • Reply
  Lindsay - lindsayvallen.nl
  17 november, 2014 at 11:24

  Ik kende je blog nog niet, maar sinds een paar weken is mijn interesse in mommyblogs toegenomen. Dit komt natuurlijk door het feit dat ik deze categorie ook aan mijn blog-tags kan toevoegen 😉 Ik ben Lindsay, blog op http://www.lindsayvallen.nl en doe dit al ruim 9 jaar. Ik schrijf artikelen over lifestyle, uitgaan, columns, wonen, relaties en eigenlijk alles wat me bezig houd. Sinds kort ook zwangerschap dus 😉 Leuk om zoveel nieuwe blogs te leren kennen op deze manier! 🙂 Happy blogging!

 • Reply
  Fashionia blog
  18 december, 2014 at 16:28

  Hoi , hartstikke leuk dat we onze blog mogen spammen!
  Ik en een paar vriendinnen hebben samen een blog over beauty , fashion & lifestyle! We proberen elke week 2 artikels te posten!
  Kom zeker eens een kijkje nemen ! Er staat juist een leuke shoplog online 😀

  xxx-jes

 • Reply
  Evy
  31 december, 2014 at 16:03

  Hoi! Ik ben Evy en ik schrijf op http://www.mbfl.blogspot.nl over make-up, beauty, fashion & lifestyle. Ik dans veel, ik doe ook mee aan wedstrijden, ik heb in een rockbandje gezongen en ik acteer weleens. Ik ben heel creatief en ik heb mijn eigen stijl. Ik heb zo ook mijn eigen beautytips. Ik plaats verder nog veel reviews en shoplogs, omdat ik nou eenmaal een shopaholic ben. Ik zou het tof vinden als je een kijkje neemt! xxx

 • Reply
  makeyoubeautiful21
  3 januari, 2015 at 12:57

  Wij hebben een leuke blog over beauty, lifestyle, fashion en nog diverse onderwerpen.
  Iedere dag komt er wat nieuws op te staan en we zijn te volgen op Facebook en Instagram.
  Wij zouden het leuk vinden als je onze blog zou bezoeken en gaat volgen.
  Onze blog heet: http://makeyoubeautiful21.wordpress.com/
  Groetjes Bertina & Hanneke

 • Reply
  Papa toch
  12 maart, 2015 at 10:20

  Hoi,

  ik vertel op mijn blog over de dagelijkse dingetjes in het leven van een jonge papa van 2 zonen. De geboortes, de zwangerschap, de eerste stappen, de grappige gesprekken, kwaaltjes en herkenbare zaken die gepaard gaan met het ouderschap. Bekeken door papa’s ogen.

  Veel leesplezier.

 • Leave a Reply