De kinderen Uitjes

Super stoer kinderfeestje

kinderfeestje, stoer kinderfeestje, klimmen, impact almere, boulderhalOh ja, dat moet ook nog, iets waar we echt niet onder uit gaan komen en dat willen we ook niet. Een kinderfeestje. Punt is, wanneer gaan we dat doen? De vakantie is voorbij en blijkbaar hebben heel wat vriendjes en vriendinnen verjaardag in te halen dus is de oudste dochter zo’n beetje de hele eerste maand zowel de zaterdag als de woensdag middag onder de pannen. Ergens er tussen zou haar eigen kinderfeestje gepland worden.

kinderfeestje, stoer kinderfeestje, klimmen, boulderen kinderen, boulderhalKlimmen in de nieuwe boulderhal

Vorig jaar gingen we met de hele bups naar jeugdland. Hartstikke tof was dat maar buiten. Buiten leek niet zo’n goed idee aangezien we dachten dat de herfst in volle kracht was ingezet. Wie had kunnen denken dat we alsnog een soort mini nazomer zouden we krijgen. Ja eerlijk, we hadden wel een beetje spijt. Hadden we maar….

Maar goed, inmiddels had ik al contact met de nieuwe boulderhal. Ik was eigenlijk aan het kijken om eens een lesje in te plannen voor de dochter die dat klimmen zo graag doet maar altijd en overal te jong is. Dat bleek hier ook. Per toeval zag ik dat er kinderfeestjes gehouden konden worden, leeftijd niet belangrijk, nah jaaa. Ik had de mail al verstuurd voor ik man op de hoogte had gebracht. Dit zou het gaan worden.

klimmen, kinderfeestje, boulderen kinderen, boulderhal impact almere

Hartstikke stoer dat klimmen dachten wij

Weer eens wat anders alle kinders in hun joggingbroek en gymschoenen te laten komen. Dat was wel even billenknijpen, zeker de helft van ons stoere groepje waaronder de harstikke jarige zelf huilden tranen met tuiten. Dit was echt het aller stomste feestje ooit. Veel te moeilijk, veel te eng, veel te hoog, dat kan ik niet. Stom, hartstikke stom en ik ga dat niet doen. Splijt jezelf even door drieën anders, vang al die verdrietige boze koppies op.

Pauze!!! Laten we even vervroegd de pauze inlassen anders. Er mag wat chips en limonade naar binnen. Daarna beginnen we overnieuw. Er stonden al wat als het echt niet lukt en je wil naar huis bel ik je moeder beloftes.

Stuk voor stuk, de een wat sneller dan de ander, werden besmet met het klimvirus.

stoer kinderfeestje, klimmen, boulderhal impact almereklimmen, kinderfeestje, stoer kinderfeestje, boulderhal almere Impact, boulderen kinderenEen vriendinnetje was haar gymschoenen vergeten en mocht de stiekem iets te grote klimschoentjes aan. Was zij niet ook de eerste die zonder enige aarzeling over de muur heen klom? Gelukkig had een van de andere mama’s veel te grote gymschoenen mee gegeven dus ook zij mocht klimschoentjes aan. Nah ja… ook zij klom ineens zonder problemen over de muur. Duidelijk!

Stuk voor stuk, de een wat sneller dan de ander, werden besmet met het klimvirus. Nog een keer, nog een keer, nog een keer. Het aller aller tofste feestje ooit. Blijkbaar moeten er eerst heel veel tranen vloeien en angsten worden overwonnen wil de trots groots van de gezichtjes stralen. Stuk voor stuk hadden het keitof gevonden, het eerste half uurtje was al snel vergeten. Dit gaan we vaker doen, zeer zeker! Is het niet met een kinderfeestje, dan wel met mama, die wil ook wel eens over die muur 😉
kinderfeestje, klimmen, impact Almere, boulderen kinderen, boulderhal almere

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Liselotte
  30 september, 2017 at 18:37

  Oh ja ik was de gymschoenen vergeten mee te geven whahaha
  Nou het was echt een superfeestje!

  • Reply
   MamaMaai
   30 september, 2017 at 20:10

   Nee, Lily had die roze mee 😉 Ja het was echt super leuk!

 • Reply
  Saskia
  14 oktober, 2017 at 20:53

  Gaaf! Wij zijn er ook geweest met de BSO kinderen, echt SUPER tof!

 • Leave a Reply