Tag: Let’s get personal #2

mama maaiAlweer een ‘let’s get personal’ tag? Ja uhm… nou… het stomme is, ik heb hem de vorige keer maar voor de helft ingevuld. Minder dan de helft zelfs. Hoe. Kan. Dat? Ja, geen idee. Gewoon niet goed gekeken vrees ik, jammerbammer. Heb ik precies de meest persoonlijke vragen overgeslagen. Nee, ik ben niet steke blind, ik nam de tag gewoon over van de eerste de beste waar ik hem zag, en diegene voor mij had dus al maar de helft behandeld. Helemaal niet mijn schuld dus. Maar het leuke is, die echt persoonlijke vragen doe ik dus vandaag. Jeej!

Wanneer is de laatste keer dat je echt gebroken was? (emotioneel)

Om meteen maar lekker persoonlijk te beginnen… Echt gebroken doordat er iets heel heftigs gebeurde is gelukkig lang geleden. Even direct afkloppen…  Maar ik was aardig gebroken door het veel te grote tekort aan slaap ruim een jaar lang. Niet slapen doet hele rare dingen met je lijf maar ook met je op emotioneel vlak. Gelukkig is dat verleden tijd. Nu weer bijna mijn oude blije ikke (niet lachen Merijn).

Waar denk je op dit moment aan?

Aan het beantwoorden van deze vragen. Even typen, gedachten op nul. Ik begin over het algemeen pas tegen bed tijd met serieus nadenken (en piekeren). Tot die tijd hou ik me bezig met de vraag wie wie een ram op de hersenpan heeft gegeven, wie begon en hoe ik mijn stelletje wilde kippen uit elkaar kan houden. Nee echt, gelukkig is het zo erg niet.

Ik denk na over de vraag of ik af en toe zou willen gaan flexen op de kinderafdeling in het ziekenhuis.

Sta je altijd klaar voor je vrienden?

Ik hoop het wel. Ik probeer het in ieder geval.

Wie is de laatste persoon die je heeft zien huilen?

Merijn. Geen verder commentaar.

Is er iemand die jou volledig begrijpt?

Kan dat? Ik geloof dat ik mezelf al niet eens volledig begrijp. Ik vind mezelf af en toe maar knap ingewikkeld. En toch denk ik dat ik wel mensen om me heen heb die mij heel goed kennen. En misschien sommige dingen van mij wel beter begrijpen dan ik zelf. Misschien kunnen jullie me het een en ander even uitleggen?

mamamaai

Heeft iemand jou wel eens verteld dat die persoon jou voor geen goud kwijt wil?

Ja, mijn vriendje, aaaaah. En hij kan het niet vaak genoeg zeggen. En mijn kindjes. Die kunnen dat nog niet verwoorden maar laten me dat voelen als ze hun armpjes om me heen slaan of tegen me aan komen hangen als ze moe zijn.  Of gewoon een zomaar knuffel of kus, de spontaniteit van kinderen, nog ongedwongen. Heerlijk! Oke, ik dwaal af.

♥ Vertel jij je ouders alles?

Nee, jij wel? Ik ben geen prater. Ik bedoel, ik kan eindeloos kleppen maar als ik ergens mee zit heb ik moeite dat te verwoorden en te uiten. Ik vertel niemand alles. Ik vertel verschillende mensen stukjes.

Hoeveel uur slaap krijg je gemiddeld per nacht?

Te weinig. Al gaat dat tegenwoordig wat beter, ik heb nog heeeel veel uren in te halen. Ik ben denk ik iemand die veel slaap nodig heb. 7 a 8 uur zeker wel.

Ben jij makkelijk om mee om te gaan?

Voor vrienden denk ik wel. Toch? Oh eng, straks zeggen jullie van niet? Merijn heeft vast een zware kluif aan mij, he he.

Welk soort bed heb jij?

Heel decadent een box-spring met verstelbaar hoofd en voeten eind. HEERLIJK!

Met wie heb je het laatst in de auto gezeten, op familie na?

Met vriendin P. Ik zit met niemand zoveel in de auto als met haar. Bijna elke week wel een keer als zij ons samen naar de training rijdt. Tegenwoordig dus wat minder, helaas. Net weer 10 minuten extra tijd om bij te kletsen. Heel belangrijk.

Wat is de laatste film die je in de bioscoop hebt gezien, en met wie heb je die film gezien?

De laatste keer dat ik me kan herinneren is al laaaaaang geleden. Met vriendin S. Voor het eerst weg zonder kind (ik had toen nog alleen kleine meid, moet je nagaan). Welke film het was weet ik eigenlijk niet meer, dat heeft niet de meeste indruk gemaakt. Maar… ik kreeg voor mijn verjaardag (ik ben al bijna weer jarig) twee kaartjes die hier nog liggen te verstoffen dus die moeten we snel maar eens gaan verzilveren.

Ben je een keer gekwetst door iemand van wie je nooit verwacht had dat die je zou kwetsen?

Ja, wie niet? Ik merk dat ik me gekwetst kan voelen als vrienden niet de vrienden blijken te zijn die ik dacht dat ze zouden zijn.

Heb je de afgelopen week kleding gekocht?

Voor me zelf? Ongelofelijk maar ja dus. Vraag me dit elke willekeurige week en ik zou beschaamd ‘nee’ moeten beantwoorden. Toevallig deze week kocht ik een blauw jurkje en een rokje. En nieuwe laarzen, en ook al moet ik nog even bijkomen van de prijs, ik ben er BLIJJJJ mee!!!!

Voor de kids? Ja, dat komt vaker voor. Ze groeien dan ook als onkruid. Kleine meid kreeg twee nieuwe jurkjes die ze bij nader inzien waarschijnlijk pas tegen de herfst of winter een keer gaat dragen en dit nieuwe rokje kreeg ze er voor 2 eurotjes bij. Omdat zij hem zo mooi vond. Lang leve Marktplaats.
zpagetti kleedje

Laatst persoon die jou aan het huilen heeft gemaakt?

Ik kan dat vooral zelf heel goed. Als ik moe ben. Ik kan me moeilijk uiten in woorden (dat zei je al ja) en tja….

Is er iemand die je graag zou willen zien op dit moment?

Meerdere mensen. Ik wil graag vaker mijn oma’s zien. Die zie ik op het moment te weinig naar mijn zin. Helaas is het altijd een enorme onderneming met de kindjes om naar het zuiden af te rijzen. Ik zou mijn oude vriendinnen clubje graag vaker zien, vriendin S die sinds kort in Dubai woont, een aantal vrienden heb ik al veel te lang niet gesproken, die zou ik allemaal graag vaker zien. Het moeder worden en sociaal leven combineren is nog altijd een zeer ingewikkelde klus.

Houd je van suikerspinnen?

Nee, blegh.

Ben je ooit tegen iemand in slaap gevallen?

Ja natuurlijk. Tot voor kort sliep mijn kleine mannetje nog bij mij. Heerlijk dat co-sleeping met kleine kindjes. En tegen mijn grote mannetje in slaap vallen is natuurlijk ook geen straf.

Wat is je stemming op dit moment?

Goed. Blij. Het zonnetje schijnt naar binnen en ik ga de deuren zo open zetten om de kindjes in de tuin te laten. Lente. Lente. Lente….

Met wie was je gisteravond?

Lekker thuis met Merijn. Zooo burgerlijk. Maar tja, burgerlijk is gewoon lekker!

Heb je plannen voor dit weekend?

Nog niet heel veel maar dat komt goed. Onze weekenden zitten altijd ram vol en het wordt weer lekker weer. Wij vermaken ons wel. Zaterdag avond in ieder geval uit ‘sushi’ eten met mijn teamgenoten. Jaaa, ik heb er zin in! Lekker stinken…


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “Tag: Let’s get personal #2”

 1. mamoesjka avatar

  Heel leuk om te lezen…..

 2. Debbie avatar

  Wat leuk om te lezen deze tag… geloof dat ik hem maar van je over ga nemen.

  1. MamaMaai avatar
   MamaMaai

   Oh leuk, laat me weten, ben heel benieuwd naar jouw antwoorden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *