Gelezen

Tip: Noa Tovervijver

Noa-Tovervijver-coverIk kreeg een mailtje. Van Hanneke. Hanneke benaderde mij of ik op mijn blog aandacht wilde geven aan haar project. Het kickstarter project van Noa tovervijver. Noa is inmiddels al een bekend persoontje op de iPad/iPhone met de app ‘Noa’s Sterren’ en ‘Noa en Kapoen’. Even opzoeken in de appstore, echt leuk en niet duur. Noa’s Sterren won afgelopen April de Media Ukkie Award 2014 en werd daarmee de beste kinderapp van Nederland. Nu wil Hanneke haar grote droom werkelijkheid maken en laat Noa op papier verschijnen.

Noa Tovervijver

Noa Tovervijver. Een nieuw verhaal van Noa, net als alle eerder verschenen verhaaltjes met een vleugje natuur en fantasie. Verhalen met als onderliggend thema vriendschap, voor kinderen tot ongeveer 6 jaar. In dit boekje ligt Noa op haar buik in het gras. Aan de rand van de vijver. Maar ineens… ziet ze iets bewegen! En er komen allemaal mooie, gekleurde bubbels uit het water! Hoe kan dat? Gelukkig zit er een kikker op een lelieblad in de vijver. Hij weet wat er aan de hand is. Hij neemt Noa mee onder water om het te ontdekken!
Noa-Tovervijver-inhetgras-1024x512

Noa-Tovervijver-springen
En waarom benaderde Hanneke mij dan? Omdat ze hulp nodig heeft. Het boekje moet nog worden uitgegeven. Binnen 51 dagen (inmiddels nog 46 dagen) moet zij 300 mensen vinden die het leuk vinden om Noa Tovervijver in huis te hebben en ze daarmee te ‘backen’. Natuurlijk krijg je daarvoor dan ook gewoon een exemplaar van Noa Tovervijver thuis.

Iedereen weet inmiddels… Ik heb een heel groot  zwak voor kinderboeken, prentenboeken. Ik heb ook een zwak voor dit soort projecten. En dit boekje…. Kijk dan, daar hoef ik toch weinig over te zeggen. Die plaatjes…. Ik ben zeeeer benieuwd.
Noa-Tovervijver-onderwater-1024x512
Ik doe mee! Natuurlijk. Dit is toch precies een boekje voor ons? Jij ook? Klik HIER, dan ga je naar het kickstarter project voor meer informatie.

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Jess
  14 mei, 2014 at 13:13

  Ziet er heel leuk em. goed uit. Ga de link even bekijken. De tekeningen zijn in ieder geval te schattig.

 • Reply
  Eline
  14 mei, 2014 at 16:25

  wat leuk zeg!

 • Reply
  Mama van Jenthe (Kelly)
  14 mei, 2014 at 20:31

  Ik ga even kijken. Ben ook zo’n kinderboeken liefhebber!!

 • Leave a Reply