Leuke webshops

Toffe shop; Unieke postkaarten.nl

webshop, postkaarten, verjaardagskaarten, geboortekaartjes, uitnodigingenKaartjes versturen, kaartjes krijgen…. Echte post blijft toch iets hebben. Heel anders dan een mailtje of whats appje.

Met mijn beste vriendinnen vroeger op de middelbare school, die ik natuurlijk dagelijks het grootste gedeelte zag, schreef ik na schooltijd ellenlange brieven die we in de agenda’s plakte, als we al niet gewoon de agenda’s, etuis, schooltassen vol kalkte. Er bestond natuurlijk nog geen email of whats app. We werden wel eens voor gek verklaard maar deden niet veel anders dan de jeugd nu vrees ik, alleen dan met pen en papier. Oh, oma Maai.

Ik ben niet zo attent als ik zou willen, vergeet honderden verjaardagen en stuur niks met kerst en oud en nieuw. Oeps.

Toen ik mijn eerste baantje kreeg, had ik een collega die net als ik het leuk vond mensen te verrassen met een spontaan kaartje. Kwam ik op mijn werk, lag daar een kaartje te wachten van haar. Soms kwam ze hem persoonlijk langs brengen. Ik vind dat nog steeds leuk. Mijn hart maakt nog steeds een mini hupsje als ik de postbode zie verschijnen, helaas heeft zij meestal niks voor ons bij zich, en helemaal als de pakket bezorger voor onze deur staat en het eens niet voor de buurman blijkt te zijn. Ik ben niet zo attent als ik zou willen, vergeet honderden verjaardagen en stuur niks met kerst en oud en nieuw. Oeps.

unieke postkaarten.nl webshop snailmail

Bovenstaande foto’s zijn van Wendy zelf

Mooie kaartjes uitzoeken

Ik hou er van een vriendin een kaartje te sturen als ze er eentje nodig heeft omdat ze zich even niet goed voelt bijvoorbeeld, al doe ik het echt niet vaak genoeg. En baby’s die geboren worden natuurlijk. En vergeet de broertjes en zusjes niet. Ik vond het altijd zo lief als Fenne en Melle een kaartje kregen toen Siem werd geboren. Ik hou hem er in.

Maar het aller aller leukste vind ik kaartjes uitzoeken. Ik kan het niet laten mooie, bijzondere kaartjes mee te nemen en heb een hele voorraad in mijn la liggen. Die ik dan liefst niet eens wil versturen maar gewoon mijn muren mee behang al ben ik bang dat ik Merijn er niet een groot plezier mee doe.

Al tijden volg ik Wendy via instagram. Ik ken haar niet persoonlijk maar het kan niet anders dan dat ze een super lieve mama is. Dat blijkt ook wel uit het contact dat ik af en toe met haar heb, alsof ze ook weet wie ik ben. Pas veel later had ik door dat zij de eigenaresse is van een webshop en daar haar eigengemaakte en andere kaarten verkoopt. Kaartjes waar je blij van wordt. Niks niet saai maar lekker vrolijk.

Unieke postkaarten

Uniekepostkaarten.nl dus. Weet je wat zo leuk is, er zitten allemaal kaartjes bij die je niet standaard in de winkel vindt. Voor het halen van een zwemdiploma bijvoorbeeld. (Wendy, er moet ook nog een variant voor B en C komen). Kaartjes voor zwangerschap, borstvoeding of draagmama’s. Kaartjes voor kinderfeestjes voor jongens en meisjes en tegenwoordig heeft ze een super gave eenhoorn lijn en Woezel en Pip aan de collectie toegevoegd. Ik heb ze Fenne nog maar even niet laten zien maar ze zijn echt zo leuheuk! Bij mijn volgende bestelling wil ik ze hebben, dan stop ik ze voor haar in een lijstje voor haar nieuwe kamertje. De eenhoorns 🙂

webshop, postkaarten, verjaardagskaarten, geboortekaartjes, babykaartjes, uitnodigingen

En dan valt er dus uiteindelijk een feestje op je mat. Ik bestelde deze keer alleen een setje kaarten en crayon rocks (krijtjes) en kreeg daar een hele stapel flyers en kleurplaten voor de kinderen bij, super leuk en gezellig ingepakt. Doet me denken aan de berichtjes die ik vroeger altijd voor de postbode achterliet op de enveloppen, deden jullie dat ook? Ik maakte de wildste teksten, beschreef soms de hele envelop. De bezorgers moeten heel wat van mij gedacht hebben 😉 Maar mocht je dat niet willen kan je die optie aan kruisen bij je bestelling, zijn er echt mensen die dat doen?

Nah goed. Beter misschien om zelf even te kijken (en je mandje vol te klikken ;)). Ik en de kinderen houden van echte kaartjes krijgen, dus schroom vooral niet, Fenne en Melle slapen ermee, make my day… En die van hun 🙂

You Might Also Like...

2 Comments

  • Reply
    Liselotte
    9 april, 2016 at 18:36

    Leuke kaartjes! Het kaartje dat Fenne aan Lily had gestuurd voor haar zwemdiploma is ook van deze shop hè?! Hangt hier ook bij haar bed 🙂

  • Leave a Reply