Uitjes

Wat gaan we doen? Dirk Scheele

handtekening Dirk ScheeleEr zaten wat hiaten in de planning vanochtend, dat was jammer. Ons kleine nichtje werd één jaar een paar dagen geleden maar ze vierden dat vanochtend. He jakkie, we hebben voor vanochtend ook kaartjes voor Dirk Scheele. Allebei zeer belangrijk. Wat nu?

Stipt op tijd stonden we dus voor de deur van ons kleine nichtje voor een bliksembezoek om daarna richting de schouwburg te racen waar we ook weer stipt op tijd aan kwamen. Maar hey, stipt op tijd is op tijd! Dat krijg je als je alle kanten tevreden moet stellen.

Op stap met Dirk Scheele, op de boerderij:

En Dirk was Dirk. In zijn voorstelling ‘op stap met Dirk, op de boerderij’ voor iedereen vanaf 2 jaar staat er op de flyer. Ja haha, ik vond het zelf inderdaad ook leuk. En Dirk is de held van onze kinderen (en daarmee ook mijn held, niet alleen vanwege zijn schattige zwarte krulletjes). Vooral van de kleine meid maar de kleine man kan het allemaal ook zeer waarderen. En het was leeeeuuuk!!! Niet op de eerste plaats omdat kleine meid daar met haar beste vriendinnetjes zat. De show was heerlijk. Dirk weet hoe het moet. Een stelletje kleuters opjutten. Er werd flink gedanst, gezongen, gestampt en met konten geschud. Dat moest van Dirk. En daarnaast heeft ze ook weer wat welles nietes en andere ‘maak mama blij NOT’ zinnen geleerd. Dank je Dirk, maar ach die krulletjes he…

Op stap met Dirk Scheele

Dirk Scheele is heel lief

En toen was het zomaar weer voorbij. Maar… er moesten nog handtekeningen en foto’s worden verzameld. Dat was het eerste wat ze zei toen we naar de schouwburg liepen. Dat ze met Dirkteurtje ‘haar vriend’ op de foto ging. Want Dirk is namelijk heeeel lief. Ja hoor meis, we gaan het zien. Maar ze kreeg gelijk. Twee veel te schattige meiden met een flinke kop erop. Hand in hand wringen ze zich tussen de kleinste gaatjes en hopla, ze staan vooraan. Binnen tien minuten was de eerste gepiept, van Joes. Maar dat was niet waarvoor ze kwamen, sorry Joes. Op naar Dirk. Die rij was langer. Meer ouders ook. Maakt ons brutale dames niks uit. Gaatje was weer snel gevonden. Waarom mensen, blijven alle papa’s en mama’s in zo’n kinderrijtje aan hun kind geplakt? Willen zelf aandacht van Dirk ofzo? En ja hoor, ze hebben de aandacht. En de handtekening.

Spetterende ochtend

En net toen Dirk de aandacht weer op een ander kindje wilde vestigen en ik weer wilde afdruipen (veel te bescheiden, ze heeft dit niet van mij) hoor ik het allerschattigste stemmetje van mijn dochter zeggen ‘maar ik wil nog op de foto met haar’. Mevrouw mag ik misschien heel even een foto van mijn dochter met haar ‘vriend’ maken, en nee dan hoeft u mij niet aan te kijken of u een bak stront ziet, u staat hier voor het zelfde toch? Goed gedaan meiden, die kunnen jullie in je zak steken, als we jullie niet hadden!

Lees ook: Pannenkoekenhuis Smullen en Spelen

Anyway, ze hebben hier weer een spetterende ochtend gehad. Echt heel erg leuk. Even kijken wanneer hij bij jullie in de buurt komt, en dan gaan. Het is het waard! Echt.

You Might Also Like...

7 Comments

 • Reply
  Patricia
  30 maart, 2014 at 19:53

  Wij werden tijdens het eten inderdaad al verdeeld in de Ja/wellus of de Nee/Nietusgroep :-).
  Heerlijke dag!!!

 • Reply
  Maaike
  31 maart, 2014 at 08:08

  Dirk Scheele! Zo leuk, toen mijn zoon klein was zijn we ook geweest. Kennen jullie zijn kerst-cd? Heet ‘Warme handen, koude voeten’. Die draaien we nog steeds 🙂 Echt een aanrader!

  • Reply
   MamaMaai
   31 maart, 2014 at 08:34

   Klinkt goed, ga ik eens opzoeken 🙂

 • Reply
  Sharmayne
  31 maart, 2014 at 12:31

  Oh geweldig! Lijkt me erg leuk de show!

  • Reply
   MamaMaai
   31 maart, 2014 at 15:12

   Hij heeft er verschillende lopen op het moment, echt leuk!

 • Reply
  Bron van inspiratie |
  31 maart, 2014 at 13:04

  […] Geitenboerderij – Boys Lifestyle Blog Herders van Balloo – Zoute Popcorn Texel – Zilverblauw Dirk Scheele – Mamamaai Naar de zee – Elise’s […]

 • Reply
  Favoriete blogjes uit de maand Maart - Mamaliefde
  16 maart, 2017 at 19:27

  […] – Boys Lifestyle Blog Herders van Balloo – Zoute Popcorn Texel – Zilverblauw Dirk Scheele – Mamamaai Naar de zee – Elise’s […]

 • Leave a Reply