Wat gaan we doen? Sprookjes wonderland

sprookjes wonderland
Het is vakantie en we zijn de laatste week in gegaan. En nou doen we genoeg leuke dingen, we wilden er ook heel graag nog een dagje uit. Het strand zou het worden. Jaaaaa, I love it. Maar aangezien de weerspoorspellingen niet zo best waren voor vandaag en de kleine man nog een familie uitje sprookjes wonderland te goed had voor zijn verjaardag (hiep, hiep, hoera, de kleine man is TWEE!!!) besloten we dat dat het dus ging worden. Het strand kan wachten. Sprookjes wonderland in Enkhuizen dus, wie kent het niet? Een zeer goede keus.
30 april 20143
Ik kan het me nog herinneren van toen ik kleine was. Of misschien heb ik te vaak mijn eigen foto boeken doorgekeken. In ieder geval… er kwamen sweet memories boven. De kleine lieveheersbeestje bootjes. Aaahw, kijk haar zitten. Kleine mij maar dan al weer 25 jaar geleden, auwtsj. Zij vond het net zo leuk als ik toen der tijd (aangezien ik stralend op die oude foto sta). Volgende keer boeken we er ook een ritje voor de kleine man bij.
30 april 20145
Dat sfeertje daar. Ik hou van dat kneuterige. Mini huisjes, mini raampjes, mini huiskamertjes. Kabouter bedjes, kabouter taartjes en absoluut ook heel veel kabouters. Kleine meid kon eindeloos voor één raampje heen en weer huppelen. ‘Kom eens kijken mama’… *huppel huppel spring spring* En achter alle raampjes weer een ander sprookje. We hebben al onze helden gezien vandaag. En dan nog, zelf een heuse auto besturen, paardjes rijden, poffertjes eten (of patatjes, maar net waar de keus op valt) en chocomelk drinken, van paddenstoel naar paddenstoel rennen, naar de kinderboerderij en als we klaar zijn met de sprookjes nog even de laatste energie er uit spelen in de speeltuin.
30 april 20144
Tot ons groot genoegen brak zowaar de zon door. Als of het zo moest zijn. Tot ons minder groot genoegen was het vakantie. Als ik één tip mag geven, gaan! Echt doen. Super leuk voor peuters en kleuters. En voor papa’s en mama’s en betaalbaar (vind ik). Maar ga niet, vooral niet in de vakantie, tenzij je houdt van file lopen in een lange sliert van buggy’s en ander soortige karren. En tot slot:
30 april 20142


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

14 reacties op “Wat gaan we doen? Sprookjes wonderland”

 1. Bee avatar

  Oooooh, wij zitten daar volgende week in de buurt op vakantie….maar…dochters zijn 11 en 14…. Dat gaat m niet worden denk ik…..jammerrrr

 2. Maris avatar

  Leuk! Daar zijn de kindjes vrijdag nog geweest. Die hebben een jaarkaart daarvan 😉

 3. Doortje Dartel avatar

  Dit is en blijft een leuk park!!!

 4. Doortje Dartel avatar

  Nog gefeliciteerd met jullie kleine grote man!

 5. Kimberley avatar
  Kimberley

  Wat een leuke foto’s! Ik kende dit helemaal niet, ziet er wel heel erg leuk en gezellig uit 🙂

 6. HappyLioness avatar
  HappyLioness

  Ik ben gek op sprookjes. Toevallig heb ik net de Fairytale Tag ingevuld. Ik kende dit trouwens helemaal niet. Eén om te onthouden. Leuk voor de kids maar ook voor mama :-). Mooie foto’s.

  1. MamaMaai avatar
   MamaMaai

   Ik kom er nu achter dat heel veel mensen dit parl niet kennen, echt ongelofelijk, ik dacht dat het gewoon een heel bekend peuter kleuter park is. Ik kwam er dus ook al toen ik jong was. Niet nieuw dus ofzo. Maar zeker de moeite waard om te bezoeken. Zit wel meer daar in de buurt. Liefs

 7. Stephanie avatar

  Ik ken het park niet, ziet er heel erg leuk uit!

 8. jona avatar

  Aah wat een leuke plaatjes! Bij ons was t gelukkig niet zo druk…misschien is woensdag een nog drukkere dag? Maar van de zomer gaan we nog een keer. Plus Sien!

 9. Nicole avatar

  Had er nog nooit van gehoord! Wellicht omdat het vrij ver weg van ons is?? Geen idee….
  Maar ziet er erg leuk uit.. en alsnog gefeliciteerd met je kleine grote vent!

 10. Petra avatar
  Petra

  Wat leuk!! Een soort kleine mini efteling?

 11. Eline avatar

  ooh leuk zeg en toffe foto’s!

 12. Joyce avatar

  Dat ziet er super leuk uit! Ik ken het park helemaal niet. Leuk om over een paar jaartjes eens naartoe te gaan! 🙂

 13. […] als moeder in een mannengezin Speelgoedmuseum – Gezinsleven Naar het museum – Aukje Sprookjeswonderland – […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *