Gemaakt door mij

Welkom Koen!

babydeken
Baby’s, baby’s, baby’s…. Heel wat zijn er op komst in onze vrienden kring. Alsof iedereen massaal de kriebels krijgt. Baby’s moeten er komen.

Een paar weken geleden kreeg ik ’s ochtends een berichtje van vriendin A. Er was gezinsuitbreiding. Koen. Een gezond mannetje. Moeder en zoon maken het goed. Wouw, ik sentimentele muts. Ik  kreeg er de tranen van in mijn ogen. Ik kan er niks aan doen, ik vind het zo bijzonder, dat nieuwe kersverse leven. Zo puur nog, zo afhankelijk en vol vertrouwen in de moeder. Moet ik nog even doorgaan???

Oke, bijzondere vriendin. Bijzonder nieuw kindje. Er moest een kadotje op maat komen. Aan het werk.

babydeken
Dit is hem geworden. De kleine meid showt hem met liefde. Even laten zien hoe groot hij is. In ruil daarvoor mag ze mee op kraambezoek. Je moet wat als je graag wil dat je kind heel even normaal op de foto gaat. Chantage heet dat geloof ik. Oeps…

Pff het koste me nog enigszins wat moeite om er afscheid van te nemen. Dat is het lastige. Die kronkel in mijn harsenpan. Als iets niet mooi is wil ik het natuurlijk niet weg geven, ja hallow, dat is mijn eer te na. Als het wel mooi is wil ik het ook niet weg geven. Hmmm, moeilijk moeilijk. Maar goed. Speciaal voor Koen gemaakt dus hij gaat naar Koen.
babydeken
En om dan nog iets stoms te noemen. Ik ga dan ook echt zenuwachtig op bezoek. Wat nou als ze het helemaal niks vindt. Kleur niet mooi ofzo. Dus dat was het eerste wat ik tegen haar zei. Nog voor ze hem uit het papier scheurde. Dat als ze hem niet mooi zou vinden, ik een ander cadeau voor haar kleine mannetje zou kopen. Dat was gelukkig niet nodig.

Kleine meid kreeg waar ze voor kwam. Naast het spelen met grote broer mocht ze de kleine baby op schoot. En waaaahhhhh ook ik mocht kennismaken, heerlijk geknuffeld. Wat is hij klein en lief en leuk en en en…. zo bijzonder zo’n kleine nieuwe spruit!

Welkom Koen! Tot vaak.

You Might Also Like...

10 Comments

 • Reply
  Syl
  24 april, 2014 at 14:31

  Wat een tof cadeau !!

 • Reply
  Happy Lioness
  24 april, 2014 at 15:06

  Leuk cadeau!

 • Reply
  Bee
  24 april, 2014 at 18:08

  Superleuk cadeau! Wat een werk!!

 • Reply
  Sharmayne
  24 april, 2014 at 19:23

  Super mooi~!

 • Reply
  Mama van Jenthe (Kelly)
  24 april, 2014 at 20:59

  Super mooi. Ik snap het wel hier nog zo één die traantje kan laten om zulke dingen hihi.

 • Reply
  Stephanie
  24 april, 2014 at 22:03

  Mooi cadeau!!

 • Reply
  Nicole
  25 april, 2014 at 11:05

  Wat bijzonder is dat dan he… als een goede vriendin een kindje krijgt. Erg mooi!
  En wat een mooi kleed heb je gemaakt!

 • Reply
  Eline
  25 april, 2014 at 11:08

  leuk hoor en mooi!

 • Reply
  Petra
  26 april, 2014 at 20:45

  😀 Heerlijk!! Ik krijg ook helemaal de kriebels als ik je blogje zo lees. Lekker geschreven. Mooi kleedje ook en mooi modelletje 😉 (maar dat wist je natuurlijk al 😉

 • Reply
  Joyce
  28 april, 2014 at 13:08

  Wat een mooi kleed! Knap gemaakt 🙂

 • Leave a Reply