Bloggen/ schrijven

Wie ben jij?

tag, wie ben jijIk tik inmiddels al uhm… vanaf Juli 2013 stukjes op dit blog en daarvoor al twee jaar ergens anders.  Dat is samen dus alweer ruim vijf jaar. En wat ooit begon als een online dagboekje om de ervaringen van het net moeder worden van me af te tikken, groeide inmiddels uit tot dit. Het gekke is dat ik steeds vaker hoor, uhm… ben jij niet MamaMaai? Ik herkende je kindjes, dat rode meisje. Of, hey, ik volg jou op instagram, is jouw man niet meneer Biologie? Altijd leuk, een docent in huis.

Op feestjes zijn er altijd wel mensen die via via meer van mij weten dan ik van hen. Das een bijzonder maffe gewaarwording. Heel leuk maar af en toe een beetje ongemakkelijk. Dus. Ik kwam bij Sheila en Puck van Be Ineffable een vragen lijst tegen en vond het zo’n leuk idee. De bedoeling is dat JIJ die voor mij gaat invullen. Ik ben namelijk wel heel erg benieuwd wie JIJ bent. Sommige namen zie ik met grote regelmaat terug komen. Hartstikke tof, ik lees reacties graag. Ik weet ook dat er heel veel mensen zijn die wel langskomen om te lezen, maar nooit een reactie achterlaten. Net zo prima natuurlijk, ik zie in de cijfertjes dat jullie er zijn en daar ben ik blij mee.

Dus, voor één keer, kom op, met de billen bloot, wie ben jij?

What’s going on in your life?

Hartstikke spannend dat leven van mij, daarom schrijf ik er ook zo graag over 😉

Typisch jij?

Hartstikke typisch ik? Altijd maar de kinderen, twijfelkont, denkertje, bij vlagen onzeker, soms schijt aan alles (denk ik), mensenmens maar soms een enorme huismus, altijd in voor iets leuks maar moet eerst de drempel over gesleurd worden, vol plannen, snel enthousiast, makkelijke een op een prater maar doodsbang voor groepen, bezig, creabea, theeleut met een reep chocola, rommelknot…

Werk(zoekende), studie, vrijwilligerswerk, iets anders?

Thuis. Al weer vijf jaar inmiddels thuis met mijn kinderen. Nog geen werk zoekende, wie weet binnenkort. Maar wat dan he? Wat wil ik nou toch?

Hobby’s en passies?

Oh my! Zou dochter roepen. Das te veel om op te noemen maar vooruit, een greep. Mag je de kinderen onder je passie scharen? Badminton, haken, schrijven, fotograferen, tekenen, uitjes met het gezin, sportief zijn met de papa ook al is dat al veel te lang geleden, skaten, eten, lezen, vakantie, het bos, het strand, ….

Welke quote/motto is nou typisch jou?

Serieus, ik heb gewoon geen lijfquote of motto. Ik moet er wel eentje hebben vind ik.

Blog jij of gebruik je andere social media?

Verkapte reden om te spammen he 😉 Als je een blog hebt, lekker achterlaten in de reacties. Ik ben vooral te vinden hier, op MamaMaai. En verder spam ik alles wat ik schrijf, wat andere schrijven en ik leuk vind, grappige uitspraken en foto op mijn Facebook pagina. Ook een Pinterest verslaving en zit op Instagram. Oh en, ik heb tegenwoordig een nieuwsbrief en zou het super leuk vinden als je je inschrijft. Beloof niet te spammen! Elk kanaal gebruik ik voor wat anders. Lekker veel van mij en mijn leven, jeehh. That’s it, alsof het nog niet genoeg was.

Hoe ben je op mijn blog terecht gekomen en wat spreekt je hier aan?

Heel benieuwd naar. Wat bracht jou hier en waarom blijf je plakken?

Noem je top 3 blogs:

 • Martin Gijzemijter: Papa van twee boefjes. Schrijver/dichter/blogger. Heeft gouden schrijfhandjes. Alles wat hij schrijft gaat viraal. Beetje bevooroordeeld als goede vriend. Check.
 • Mamavanvijf: Volg ik bij vlagen al jaaaren. Mama van 4 dochters en een zoon en laat regelmatig binnenkijken in haar kleurrijke gezinsleven om jaloers op te worden. Ik dan.
 • Kliefje: Een ouwe blogrot. Hoort bij het bloggersbehang. Scherp van tong, schuwt geen onderwerpen, ook geen vieze verpleegdingen en dat is heerlijk (herkenbaar) om te lezen.

Om het makkelijk te maken, het hele rijtje nog even op een rijtje. Overnemen op je eigen blog mag natuurlijk ook. Vergeet dan niet een linkje naar Sheila en Puck. En heb je hem ingevuld, laat even weten, vind ik leuk om te lezen.

Vertel:

 • Wat is je naam en leeftijd?
 • What’s going on in your life?
 • Typisch jij?
 • Werk(zoekende), studie, vrijwilligerswerk, iets anders?
 • Hobby’s en passies?
 • Welke quote/motto is nou typisch jou?
 • Blog jij of gebruik je andere social media?
 • Hoe ben je op mijn blog terecht gekomen en wat spreekt je hier aan?
 • Noem je top 3 blogs

Leuk! een reactie

comments

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  15 februari, 2017 at 10:26

  Leuk om je zo beter te leren kennen!

 • Reply
  Sheila
  20 februari, 2017 at 22:36

  Jaaah.. heel leuk om terug te lezen!

 • Leave a Reply