groene zoektocht Winactie/ product review

Win shoptegoed voor Zalando

Steeds vaker probeer ik na te denken waar mijn kleding vandaan komt, hoe het is gemaakt en wat voor producten er worden gebruikt voor ik het aanschaf. Hoe langer ik er over nadenk, hoe moeilijker ik het vind bijvoorbeeld een product te dragen waarvoor dieren gebruikt zijn die leven in slechte omstandigheden. Of mensen en kleine kinderen die daarvoor worden afgebeuld. Ik geef het toe, ik draag nu nog voornamelijk kleding die ik zonder nadenken in mijn karretje heb gegooid. Maar om deze nou alla minuut zo de container in te werpen gaat net zo hard tegen mijn gevoel in. Ik wist het niet. En dan maar beter dragen toch? Maar echt, ik vind dat zo ongelofelijk moeilijk dat ik soms van gekkigheid niet meer weet waar ik moet beginnen. En als ik al eens wat tegen kom is het onbetaalbaar. Voor mij onbetaalbaar. Ja hallo, ik ben thuis. Logisch? Ja misschien wel, maar tja, hier staat nou eenmaal geen geldboom in de tuin.

Eco collectie Zalando:
zalando collageGelukkig komen er steeds meer merken en winkels waar je verantwoorde kleding kan aanschaffen. Ik blij! Ook Zalando. Zij hebben tegenwoordig een groot aanbod aan ‘groene’ eco kleding. Leuk en nog betaalbaar ook. Onder andere merken als Kuyichi, People tree, Monkee Genes, One Green Elephant. En nog meer, neem maar eens een kijkje. Ook trouwens voor heren en kinderen. Bovenstaande collage zijn mijn favorieten.

Winactie:
Namens Zalando mag ik een shoptegoed van 50 euro weggeven aan één van mijn lezers (die overigens geldig is op de hele Zalando collectie). Hoe tof is dat? Wat moet je daarvoor doen?
♥ Laat in onderstaande comments weten dat je mee doet. Lief berichtje aan mij of zo, vind ik namelijk leuk om te lezen
♥ Like mijn blog op facebook of bloglovin.

Precies over een week zal ik een winnaar trekken. Die zal van mij een mail krijgen, dus zorg voor een geldig, werkend email adres. Succes allemaal!

Note: deze actie is gesloten!

Leuk! een reactie

comments

You Might Also Like...

58 Comments

 • Reply
  MultiVroon
  24 januari, 2014 at 14:45

  Wat een leuke actie! Ik doe natuurlijk mee 🙂 En zo te zien kan ik wel een eco-item vinden!

 • Reply
  tuttebollekakkie
  24 januari, 2014 at 14:58

  Wat leuk zeg, ik doe graag mee.
  En dan nog ervoor zorgen dat ik eens wat
  voor mezelf scoor ipv voor de kinderen.
  Ga ik shoppen kom ik met van alles thuis, behalve voor
  mezelf!……
  Lieve groetjes Inge

 • Reply
  Rosanneke
  24 januari, 2014 at 15:16

  Zalandoooooo! Ik doe natuurlijk mee, ik heb echt nieuwe kleding voor mezelf nodig. Shop tegenwoordig alleen maar dingen voor baby N 🙂

 • Reply
  Flevonurse
  24 januari, 2014 at 15:44

  Ohhhh dat heb je weer goed geregeld MamaMaai 🙂 ik ga zo vast ideeën opdoen op de Zalando-site voor een leuke Flevonurse-outfit. See U donderdag M.

 • Reply
  patricia
  24 januari, 2014 at 17:10

  Lieve Lieve Maai,

  aangezien Jij me aangestoken hebt om beter na te denken over de producten die ik koop en eet, moet ik natuurlijk wel meedoen!!
  Heb ook echt nieuwe kleren nodig, was Je vast nog nooit opgevallen :-)))). Ga dan zeker voor eco. Hmmmm misschien verkopen ze er ook renschoenen ;-).

  Liefs

 • Reply
  Nynke
  24 januari, 2014 at 18:34

  Wat goed om ook bewust met kleding bezig te zijn, dat doe ik nog te weinig. Misschien is dit de eerste stap? Ik volg je op bloglovin en heb het bericht geliked.

 • Reply
  MamaJo
  24 januari, 2014 at 19:32

  Jaaaa leuk!! Ik doe ook mee! En je hebt gelijk, we denken veel te weinig na over de herkomst van onze kleding. Zouden al die mensen met die bontkragen zich realiseren aan wat voor een gruwelijks ze meewerken?!

 • Reply
  Anne Solveig
  24 januari, 2014 at 20:44

  Ik ontdek je blog net! Ik doe graag mee 🙂

 • Reply
  Sharmayne
  24 januari, 2014 at 20:54

  Wat onwijs leuk!! Ik doe mee!

 • Reply
  Marja
  24 januari, 2014 at 21:55

  Wat een leuke actie! En wat een leuke items heb je uitgezocht, ook net mijn smaak. Wij hebben helaas ook geen geldboom in de tuin 😉 dus deze actie komt als geroepen, ik doe mee 😀

 • Reply
  Gwen
  24 januari, 2014 at 22:42

  Wat cool! Ik ben ook best wel ah nadenken over de rommel die in kleding gestopt wordt en wat (en vooral wie) ervoor geleden heeft. Dit berichtje motiveert me nog meer lieve Maya! En natuurlijk: een shoptegoed komt altijd van pas. Ik beloof als ik win plechtig dat ik het aan mezelf besteed en niet aan Olivia 😉 Echt!

 • Reply
  Anita H.
  24 januari, 2014 at 23:32

  Ik kan niet beloven dat het allemaal eco is wat ik ga uitzoeken als ik zou winnen. Wel dat het wat moois wordt. Ik kan wel wat nieuws gebruiken. (Maar wie niet?)

 • Reply
  Els P
  25 januari, 2014 at 06:51

  Oh, shoppen, shoppen, shoppen!
  Ik ben gek op Zalando (hoewel het zo verleidelijk is om teveel te kopen)!
  Toch moet ik gewoon een kansje wagen!
  Kuyichi was trouwens altijd al één van mijn favoriete merken.
  Mensen willen altijd gezond eten, maar gezonde kleding wordt vaak vergeten…
  Alles wat je doet en elke keuze die je maakt heeft een invloed op ons blauw planeetje!

 • Reply
  Bee
  25 januari, 2014 at 08:08

  hè wat leuk!! Als vaste lezer en (reageerder

  • Reply
   Bee
   25 januari, 2014 at 08:10

   Nou kwam weer de helft maar aan….

 • Reply
  Bee
  25 januari, 2014 at 08:12

  Hè wat een leuke actie! Als vaste lezer (en reageerder

 • Reply
  Carlijn
  25 januari, 2014 at 09:12

  Wat leuk dat je een tegoedbon weg mag geven! Ik wist helemaal niet dat zalando een speciale eco collectie hadden, maar er zittem super leuke dingen bij.
  Heb je er zelf al iets besteld?

 • Reply
  suzanne
  25 januari, 2014 at 09:35

  Ook ik doe graag mee met de actie!

  Ik blijf bij je lezen omdat ik vind dat je hele herkenbare verhalen hebt. Ik heb zelf een zoontje van 19 maanden en het is leuk om te lezen hoe andere mensen met hun kindjes omgaan!

 • Reply
  Maris
  25 januari, 2014 at 09:52

  Jeee, ik doe mee! En ik volg je overal al haha!

 • Reply
  Petra
  25 januari, 2014 at 11:32

  Ik vind het zo goed van je dat je op de groene tour gaat! Die ecokleding van Zalando is trouwens verrassend mooi, zou ik best wat van willen aanschaffen!! 😀 Ik doe dus mee met je winactie!! (Ik volg je al, dus… ik ga een weekje duimen!!) 😉

  Oh en Maai, een lief, maar gemeend berichtje voor jou: ik vind je blog top! Zo lekker eerlijk, open en eigen. Blijf zo doorschrijven!!

 • Reply
  Anita
  25 januari, 2014 at 13:15

  Wat zal je mij hier dolblij mee maken, want ik kan zeker wel iets nieuws gebruiken.
  Ik volg je met plezier op Facebook en Bloglovin

 • Reply
  jacqueline
  25 januari, 2014 at 15:33

  graag neem ik deel aan deze schitterende actie! Zalando is ons vertrouwen waard!

 • Reply
  loubna
  25 januari, 2014 at 18:18

  Ik ken je blog net maar ik vind je nu al een inspiratie heel erg leuk, plus de winactie is super! doe heel graag mee:)

  facebook+bloglovin; loubna yag

  xx

 • Reply
  Deborah
  26 januari, 2014 at 02:47

  Leuke win actie. Daar kan ik wel wat mee op zalando. Iets leuks, ik weet het nog niet maar dat komt zeker goed tegen die tijd. Ik doe graag mee. Heb je geliked. Ik zal duimen totdat mijn duimen er af vallen (niet letterlijk hoor). Groetjes

 • Reply
  marlies
  26 januari, 2014 at 09:23

  net oma van een kleindochter, komt heel goed van pas

 • Reply
  Marina
  26 januari, 2014 at 09:50

  Wat een super leuke actie! Natuurlijk doe ik mee! Ik volg je op BL en fb en heb het artikel geliked en gedeeld!
  Leuke blog, ga zo door!

 • Reply
  tamara roosen
  26 januari, 2014 at 10:08

  Leuke actie…doe graag mee… ik begin nu steeds meer kleding voor ons en de kids online te kopen, maar heb pas een paar sites ontdekt die aan mijn wensen en eisen voldoen… Ik ga toch nog veel a la miniuut de winkel binnen om wat leuks voor de kids te kopen, omdat ik voorheen altijd bang was dat de kleding te groot/of te klein zou zijn als ik die online zou kopen… maar meestal past het wel… Ook ik vind het heel belangrijk dat de kleding ecologisch verantwoord is, er geen kinderarbeid aan te past komt, dat kleding duurzaam is, maar niet te duur. Zalando lijkt me een geweldige site om leuke kleding etc. te kunnen kopen!.

 • Reply
  Nina
  26 januari, 2014 at 11:11

  Ik doe graag mee! Met mijn maat 43 kan ik wel een oppeppertje gebruiken 🙁

 • Reply
  Annemarie
  26 januari, 2014 at 11:28

  Wie weet kan ik straks in een leuke nieuwe outfit jouw blogs lezen! Dat zou toch wel heel erg leuk zijn!

 • Reply
  Nathalie
  26 januari, 2014 at 11:46

  Deze mama maakt heel graag een kansje , lekker online shoppen bij Zalando 🙂 Wie wil dat nu niet . heb helemaal geen tijd om rustig te winkelen …. Dus online is ideaal !! Volg je op Fb en Bloglovin ♥

 • Reply
  Chantal Beerepoot-Bakker
  26 januari, 2014 at 12:20

  Whaaaaaaa! Zalando!! Hier maak je ons vrouwen wel erg blij mee hoor Maai!

 • Reply
  Anne van der Meijden
  26 januari, 2014 at 12:43

  Leuk! Ik volg je gelijk wel op facebook & bloglovn’

  Vind het mooi dat je denkt aan eco.. sinds die fabriek in Bangladesh is ingestort ben ik er zelf ook meer mee bezig.

  Groetjes & keep it up 🙂
  Anne

 • Reply
  lonneke palmen leenaars
  26 januari, 2014 at 12:55

  Ja tuurlijk doe ik mee!! Superleuk! Kan ik eens kijken voor een leuk jurkje voor mijn vriendin haar bruiloft!

 • Reply
  Katia
  26 januari, 2014 at 13:53

  Als ik het zou winnen dan zou ik eens een keer kleren voor mezelf kopen ipv voor mijn 2 dochters! Een keer me time <3

 • Reply
  Mirne
  26 januari, 2014 at 14:14

  Leuk! Doe graag mee, erg benieuwd naar de collectie. Ziet er wel erg leuk uit namelijk.

 • Reply
  natasja kroneman
  26 januari, 2014 at 18:56

  WHOW echt een super leuke aktie, ik doe met liefde even mee, like op facebook en follow op bloglovin!!

 • Reply
  Anne
  26 januari, 2014 at 19:36

  Jaaaaaa! Wie wil dit nu niet? Ik kan nog wel een paar mooie laarzen gebruiken =D

 • Reply
  Patricia Merkelbach
  26 januari, 2014 at 20:53

  Ik heb als voornemen voor dit jaar gesteld om beter met mezelf en met de planeet om te gaan. Sapcentrifuge gekocht voor extra vitamines, probeer mijn afval zo goed mogelijk te scheiden en neem altijd zelf een tas mee om die berg plastic tasjes in de kast te vermijden. Na een hoop documentaires te hebben gezien me heel bewust geworden van waar eten en kleding vandaan komen en koop tegenwoordig bijna geen vlees meer, en als ik iets haal, haal ik het bij de biologische slager en probeer bij andere producten te achterhalen of er geen kinderen aan hebben gewerkt.
  De laatste stap is eigenlijk bewuster over kleding nadenken en wist nog niet dat bijvoorbeeld Zalando ook zo’n lijn had, super inspirerend :). Het is fijn om te weten dat er naast mij ook een hoop andere mensen zoals jij die over dit soort dingen ook meer gaan nadenken :). De wereld is in je eentje namelijk lastig te verbeteren :). Ik doe bij deze ook graag mee aan je actie.

 • Reply
  Karin
  27 januari, 2014 at 08:50

  ik doe graag mee met deze leuke actie.

 • Reply
  melissa
  27 januari, 2014 at 10:53

  Wauw! Superactie zeg! Ik doe graag mee. Heb hoognodig nieuwe kleding nodig nu ik flink afgevallen ben 🙂

 • Reply
  melissa
  27 januari, 2014 at 10:54

  Oh ja, uiteraard FB en Bloglovin geliked / gevolgd!

 • Reply
  carmen
  27 januari, 2014 at 13:13

  omdat m’n garderobe wel weer ‘ns opgefrist kan worden. Verantwoord shoppen bij ZALANDOOOOOO…. Please pick me ♥!!!

 • Reply
  Anita te Gussinklo
  27 januari, 2014 at 16:18

  Wat een leuke actie, ik doe graag mee.
  Ik volg je op Bloglovin & Facebook.

 • Reply
  zoe
  27 januari, 2014 at 19:10

  ik doe mee!
  alles gedaan
  bloglovin en facebook ; zoelouwerse

 • Reply
  NILAB
  27 januari, 2014 at 19:47

  super leuke actie!
  Natuurlijk doe ik mee, leuk dat jullie wat weggeven!
  Nilab

 • Reply
  Heleen Z
  27 januari, 2014 at 23:16

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee 🙂
  Ik volg je op Bloglovin en heb het geliked

 • Reply
  Flevonurse
  28 januari, 2014 at 13:59

  Dikke like! Vorige keer hadden andere fans van je geluk met het winnen van je vorige win-actie. Zal ik nu mazzel hebben? Kom ik mijn nieuwe Zalando-Flevonurse-outfit je live showen 😉 x M

 • Reply
  Frieda
  28 januari, 2014 at 16:36

  Doe graag mee!

  Goed dat je eco-kleding in de aandacht brengt!

 • Reply
  erika luit
  28 januari, 2014 at 16:43

  hallo,

  wat super aardig van je dat je shoptegoed verloot.
  ik kan het zelf ook goed gebruiken en volg je nu op facebook en ben erg blij dat ik dit bericht van je gevonden hebt 🙂 🙂

  succes met de verloting alvast

  xxx erika

 • Reply
  Sterre
  28 januari, 2014 at 18:14

  Hai May, in Haarlem en Heemstede heb je ook hele leuke kringloopwinkels en tweedehandswinkels met hippe kleding voor moeder en dochter voor leuke prijsjes. Ik ga er graag een keer met je shoppen in ruil voor een Zalando bon 🙂 maar ook zonder die bon hoor haha. Liefs Ster

 • Reply
  manon brouwer
  28 januari, 2014 at 23:12

  Wat gaaf maai! Ik doe heel graag mee…fijn da zalando zich ook bij groen heeft aangesloten

 • Reply
  tessa
  29 januari, 2014 at 08:32

  Wat een leuke blog heb je! Ik volg je op bloglovin.ga nu hard duimen!

 • Reply
  Liesje de Waal
  29 januari, 2014 at 11:55

  Wat een gave actie, zou super zijn, ze hebben geweldige schoenen bij Zalando, ik doe graag mee 😉

 • Reply
  Danielle Noord
  29 januari, 2014 at 21:09

  ohhhh Waanzinnig leuk!!! Ik volg je op facebook en BLoglovin en maak supergraag kans!

  Ik wist helemaal niet dat Zalando ook eco verkoopt! Ik ga gelijk even kijken op de site: De kleding die je hierboven hebt geplaatst past in ieder geval helemaal bij mij! En ook de gedachte erachter spreekt mij zeker aan!

 • Reply
  Bibian
  30 januari, 2014 at 16:45

  Wat een super leuke winactie! Ik doe graag mee en ik volg je op bloglovin! Liefs

 • Reply
  Marieke
  30 januari, 2014 at 21:07

  Wauw, dat is een mooie winactie! Ik ben de laatste tijd ook wat bewuster aan het nadenken over hoe ik omga met de wereld, e.d. Ga ik ook nog over schrijven, maar dit is dan alvast een goede stap!

 • Reply
  Norèn
  30 januari, 2014 at 22:47

  Yeah, nog een bloggende moeder! Respect voor wat je doet en weet te combineren met je kids. Ik vind het al lastiger één klein aapje, laat staan als ik er twee zou hebben. Ga zo door!

 • Reply
  miriam
  30 januari, 2014 at 23:59

  Ik wil die Zalandoman ook wel eens zien! Leuke actie

 • Leave a Reply