You are my wild

You are my wild #19

18 oktober 2013618 oktober 20137 18 oktober 2013418 oktober 20135 You are my wild. Mijn kindjes. We zeggen het regelmatig tegen elkaar dat we zo boffen met kindjes als die van ons. Ze zijn zo leuk. Ze zijn ook vooral zo leuk samen. Dat ze het samen zo goed kunnen vinden. Gewoon samen knetter gek. Lekker druk. Ondernemend. Nieuwsgierig. Maar vooral zo lief voor elkaar. Bijzonder vind ik dat. Mijn kindjes.

I am your parent, you are my child, I am your quiet place, you are my wild – Maryann K Cusimano –

You are my wild, een jaar lang mijn kindjes vast leggen zoals ik ze zie. Dat is gebaseerd op dit ontroerende project. In Nederland begon Ankie ermee. Voor meer deelnemers kijk hier.

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Jane
  19 oktober, 2013 at 14:23

  Prachtig en zo heerlijk aan het strand, wij gaan morgen. En wij hebben ook al zo’n mazzel met van die heerlijke kinderen die het samen ook zo leuk en gezellig hebben. Het leven is mooi. Geniet er van.

  • Reply
   MamaMaai
   19 oktober, 2013 at 14:27

   Oh jee, dan weet ik nu al dat ik binnenkort zeer kwijlend boven jouw foto’s hang. Stiekum wel jaloers op jullie. Geniet! Liefs

 • Reply
  Sanderijn
  19 oktober, 2013 at 19:05

  Ik herken dat gevoel. Zo heerlijk als je kindjes elkaar zo leuk vinden, wat een rijkdom! Mooie foto’s samen gek doen op het strand!

 • Leave a Reply