You are my wild

You are my wild #20

Nieuwe map (3)35Het getuigd misschien niet van het meest bijzondere staaltje fotografie werk maar het moment is voor mij zo waardevol. Mijn kleine man is zo dol op stoeien. Het kan hem niet wild en gek genoeg zijn. En ik ben zo ontzettend dol op zijn natte kwijl zoentjes. Pakt hij mijn hoofd met beide handjes vast om mijn gezicht naar de zijne te trekken. Mond open en knuffelen maar. Mijn kleinste grote knuffelbeer. Even genieten hoor!Nieuwe map (3)36You are my wild, een jaar lang mijn kindjes vast leggen zoals ik ze zie. Dat is gebaseerd op dit ontroerende project. In Nederland begon Ankie ermee. Voor meer deelnemers kijk hier.

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  jenneke van maurik
  5 november, 2013 at 13:27

  heerlijk zulke kwijliesss ♥♥

  liefs jenneke

 • Reply
  Maris
  5 november, 2013 at 15:53

  Ahhhhh lief

 • Reply
  Dinaz
  5 november, 2013 at 16:38

  Lekker hoor!!! Heerlijke natte kusjes…dat zijn de echte…

 • Reply
  Doortje Dartel
  6 november, 2013 at 11:21

  Al smakkend genieten!

 • Reply
  Petra
  7 november, 2013 at 10:48

  Ooh wat een lieve foto’s. Dat gestoei, geknuffel en gekus komt zo recht uit het hart.

 • Leave a Reply