You are my wild #20

Nieuwe map (3)35Het getuigd misschien niet van het meest bijzondere staaltje fotografie werk maar het moment is voor mij zo waardevol. Mijn kleine man is zo dol op stoeien. Het kan hem niet wild en gek genoeg zijn. En ik ben zo ontzettend dol op zijn natte kwijl zoentjes. Pakt hij mijn hoofd met beide handjes vast om mijn gezicht naar de zijne te trekken. Mond open en knuffelen maar. Mijn kleinste grote knuffelbeer. Even genieten hoor!Nieuwe map (3)36You are my wild, een jaar lang mijn kindjes vast leggen zoals ik ze zie. Dat is gebaseerd op dit ontroerende project. In Nederland begon Ankie ermee. Voor meer deelnemers kijk hier.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

5 reacties op “You are my wild #20”

 1. jenneke van maurik avatar
  jenneke van maurik

  heerlijk zulke kwijliesss ♥♥

  liefs jenneke

 2. Dinaz avatar
  Dinaz

  Lekker hoor!!! Heerlijke natte kusjes…dat zijn de echte…

 3. Petra avatar
  Petra

  Ooh wat een lieve foto’s. Dat gestoei, geknuffel en gekus komt zo recht uit het hart.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *