You are my wild #22

November4Als ik de kans krijg knuffel ik ze plat. Man oh man, waar had ik anders toch met al die liefde in mij naar toe gemoeten? Dat is echt het beste gedeelte aan het hebben van kinderen. Eindeloos veel Knuffelen. En kusjes geven. Ook al willen ze dat niet. Teentjes bijten, buikjes kietelen. Eindeloos veel kusjes terug ontvangen. Wil ik maar al te graag al doe ik soms van niet. Voor het spel. Reuze grappig namelijk. Meer kusjes voor mij dan dus, jeej! Kletsnat van het kwijl, twee armpjes om je nek en een wijduit opengesperd mondje. Mmmmah! Dat zegt kleine man erbij als hij er eentje plaatst. Heer-lijk. 

Als baby Nina in de buurt is moet mama plaats maken. Baby Nina is grote knuffel favoriet in de familie. Zowel zus als neef als nicht vechten om haar aandacht. Baby Nina vindt alles best. Lacht alleen maar. Reuze grappig aldus mijn kleine meid. Ze moest eens weten. Schatje!
24 november 2013
You are my wild, een jaar lang mijn kindjes vast leggen zoals ik ze zie. Dat is gebaseerd op dit ontroerende project. In Nederland begon Anki ermee. Meer deelnemers vind je bij haar.


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “You are my wild #22”

 1. Doortje Dartel avatar
  Doortje Dartel

  Mmmm, genieten maar!

 2. Syl avatar

  Ik hou er ook zo van, met m’n moppies knuffelen. En vandaag nóg meer want “klein” moppie is ziek 🙁

 3. Rosanneke avatar

  Heerlijk he…Mijn meisje is nog maar 5 maanden dus die kan nog weinig verzet bieden 😉

 4. Petra avatar
  Petra

  Mooi zeg. Heerlijk, zulke knuffelkindjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *