You are my wild

You are my wild #22

November4Als ik de kans krijg knuffel ik ze plat. Man oh man, waar had ik anders toch met al die liefde in mij naar toe gemoeten? Dat is echt het beste gedeelte aan het hebben van kinderen. Eindeloos veel Knuffelen. En kusjes geven. Ook al willen ze dat niet. Teentjes bijten, buikjes kietelen. Eindeloos veel kusjes terug ontvangen. Wil ik maar al te graag al doe ik soms van niet. Voor het spel. Reuze grappig namelijk. Meer kusjes voor mij dan dus, jeej! Kletsnat van het kwijl, twee armpjes om je nek en een wijduit opengesperd mondje. Mmmmah! Dat zegt kleine man erbij als hij er eentje plaatst. Heer-lijk. 

Als baby Nina in de buurt is moet mama plaats maken. Baby Nina is grote knuffel favoriet in de familie. Zowel zus als neef als nicht vechten om haar aandacht. Baby Nina vindt alles best. Lacht alleen maar. Reuze grappig aldus mijn kleine meid. Ze moest eens weten. Schatje!
24 november 2013
You are my wild, een jaar lang mijn kindjes vast leggen zoals ik ze zie. Dat is gebaseerd op dit ontroerende project. In Nederland begon Anki ermee. Meer deelnemers vind je bij haar.

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Doortje Dartel
  27 november, 2013 at 13:58

  Mmmm, genieten maar!

 • Reply
  Syl
  27 november, 2013 at 14:53

  Ik hou er ook zo van, met m’n moppies knuffelen. En vandaag nóg meer want “klein” moppie is ziek 🙁

 • Reply
  Rosanneke
  27 november, 2013 at 20:30

  Heerlijk he…Mijn meisje is nog maar 5 maanden dus die kan nog weinig verzet bieden 😉

 • Reply
  Petra
  27 november, 2013 at 22:18

  Mooi zeg. Heerlijk, zulke knuffelkindjes.

 • Leave a Reply