You are my wild

You are my wild #23

6 december 2013Ik smelt als ik naar deze foto kijk. Pure liefde. Elke keer als ik hem zo met de lievelingspop van Fenne zie lopen. Dat mag niet, het is haar kind. Helemaal van haar. Kijk nou toch hoe lief hij voor pop is, proberen we haar te overtuigen, maar nee. Het mag niet. Hoe vaak ik al op het punt gestaan heb ook een mooie pop voor kleine man te halen. Ik had het de Sint moeten vragen maar ben het vergeten.
Vandaag hadden ze allebei een eigen ander kind gevonden.6 december 20132
Zo druk als ze er mee waren. De kinderen worden zeer goed verzorgt. Als altijd. Ik heb echte poppen kinderen. Niks beters dan een knuffel of pop. Of liever nog een echte baby maar die is niet altijd beschikbaar. Kijkt broer dat af van zus? Dat hij haar na doet is duidelijk. Dat hij mama af kijkt ook. Maar het zit ook in hem. Het moet wel. Zo ontzettend verzorgend en lief. Allebei. Mijn knuffels!
6 december 20131
You are my wild, een jaar lang mijn kindjes vast leggen zoals ik ze zie. Dat is gebaseerd op dit ontroerende project. In Nederland begon Anki ermee. Meer deelnemers vind je bij haar.

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Syl
  6 december, 2013 at 15:12

  liehief !

 • Reply
  Nicky
  6 december, 2013 at 16:19

  Lief!!! Mijn jongste is ook zo’n knuffel meid.

 • Reply
  Petra
  6 december, 2013 at 17:04

  Aaaaah…. smelt!! 😀

 • Reply
  Rosanneke
  6 december, 2013 at 17:26

  Ik smelt ook…en het zijn niet eens mijn kinderen 🙂 Ben benieuwd of baby N een poppenkind wordt!

 • Leave a Reply