You are my wild #24

13 december 20131
Het spelen verandert. Van het een op het andere moment valt het op. Mama hoeft niet meer elke seconde van de dag te vermaken. De spanningsbogen blijven wat langer dan 30 seconden gespannen, hoera!!! Melle had dat al. Kon rustig met een boekje op de grond zitten en vermaakte zich zelf. Kon altijd al eindeloos spelen met de Duplo. Fenne volgt nu zijn voorbeeld. Haar fantasie wereld wordt groter en groter. Genieten als je de concentratie op die bekkies ziet. Maar vooral genieten als ze gewoonweg niet doorhebben dat ze worden bespied. Dat hun verhalen worden afgeluisterd. Dat je jou verhalen terug hoort in het spel.
13 december 2013
En genieten ook dat ze meestal zo graag samen spelen. Elkaar gewoon af en toe een flinke mep of duw verkopen en dan weer doorgaan. Het mag gewoon maar duidelijk zijn wat van wie is op dat moment.

You are my wild, een jaar lang mijn kindjes vast leggen zoals ik ze zie. Dat is gebaseerd op dit ontroerende project. In Nederland begon Anki ermee. Meer deelnemers vind je bij haar.


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “You are my wild #24”

 1. Petra avatar
  Petra

  Heerlijk genieten is dat. Ook hier kan meneer steeds vaker rustig zelf spelen. Hele verhalen verzint hij er dan bij. Zo leuk om van een afstandje te bekijken en luisteren 😉

  Mooie foto’s weer meid, wat heb je toch leuke kinderen!

 2. Lisa avatar

  Wat lief 🙂 Moet wel rustig zijn, dat je niet steeds hoeft mee te spelen. En dat je kunt kijken en luisteren zonder dat ze het doorhebben, dat lijkt me zo leuk!

 3. Tally Talks avatar
  Tally Talks

  Mooi is die ontwikkeling! Ik kan Junior nu eens af en toe even alleen laten. Is echt fijn!

 4. Rosanneke avatar

  Mooi om te zien lijkt me dat. Ik kan niet wachten tot baby N dit kan 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *