De kinderen Fotografie

You are my wild #25

IMG_4467 IMG_4491 IMG_4499
Uh nee, dit waren niet de snorretjes van vandaag. Al zaten ze er vandaag wel. Geen snorretjes, gewoon een hele tekening. ‘Mag dat dan van jou mama’, hoorde ik oma vragen. Nee natuurlijk niet, maar we doen het gewoon toch. Zoveel invloed heb ik hier nou eenmaal thuis. Toch jammer dat ik er niet even een foto van heb gemaakt.

Deze bovenstaande snorretjes waren natuurlijk dezelfde als een paar dagen terug. Laten we maar denken dat snorretjes tegenwoordig hip zijn. Maar deze foto’s bewaarde ik speciaal voor de you are my wild. Lekker buiten spelen. Zo zie ik ze het liefst. Als ze zichzelf dan ook zo poepig lief gedragen als deze dag. Wat genieten zeg. Man, kijk nou toch, wat zijn ze mooi. Zo mooi. Aaaaaargh…. soms heb ik ineens van die momenten dat ik zo intens veel van dat spul houd dat ik met mezelf geen raad meer weet. Dat ik het zou willen uitschreeuwen.

Opperste concentratie voor hun spel. Lekker klimmen, glijden, schommelen, rennen, lachen, spelen. Mijn meisje. Mijn jongen. Ga! En die onderste. Niet direct mijn wild maar wel van mij. Ook leuk toch?

You are my wild, een jaar lang mijn kindjes vast leggen zoals ik ze zie. Dat is gebaseerd op dit ontroerende project. In Nederland begon Anki ermee. Meer deelnemers vind je bij haar.

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Gwen
  23 december, 2013 at 10:00

  Prachtige foto’s weer! Bizar he, hoe die liefde je zo kan overvallen soms opeens. Dat het ene moment zo normaal is en dan vervolgens je in tranen uitbarst vd liefde. Zo mooi!

  • Reply
   MamaMaai
   23 december, 2013 at 11:06

   Ja echt he. Houd altijd van ze natuurlijk maar soms is het ineens zo overweldigend….

 • Reply
  Nicky
  23 december, 2013 at 10:13

  Ik vind je foto’s altijd zo mooi. Prachtige kids heb je.

  • Reply
   MamaMaai
   23 december, 2013 at 11:06

   Dank je wel, lief van je!

  Leave a Reply