De kinderen De natuur in You are my wild

You are my wild #29

Oh, lieve allemaal, ik zag alweer een paar keer de zon. Laat de lente maar komen. Bye bye koud weer. Straks weer lekker zonder jas naar buiten, joepie!!! En ook nog vakantie deze week, dus we zijn druk met leuke dingen doen, hoe mooi is dat. Het was al weer veel te lang geleden dat ik mijn camera eens echt goed vast had (‘you are my wild’ dus tijdelijk op z’n gat). Het lukte me niet meer de laatste tijd, dat binnen fotograferen… ik vind er niks aan.
Soesterduinen
Lekker veel naar buiten dus afgelopen week. Jeetje, ik voel me net een mol die wakker wordt. Ik begon me langzamerhand al af te vragen of ik gewoon niet een saggerijnig en humeurig persoontje was. Maar lang leven het zonnetje.
Nieuwe map (2)65
Ik denk altijd dat mijn kinderen gewoon heel makkelijk te fotograferen zijn. Ik ben namelijk echt verliefd op deze foto. Fenne met een stok. Echt Fenne. Waarvoor heb je ook speelgoed nodig?
Nieuwe map (2)66
Van alles te doen man, in zo’n enorme zandbak (Soesterduinen). Stokken spelen, poppetjes tekenen, zand-engelen maken (weet je wel, sneeuwengelen maar dan van zand), in de paardenpoep poeren (papa bioloog he), van de duinen afhollen en allerlei ondefinieerbaars vinden….
Nieuwe map (2)67
En dan is ineens de energie op en sta je ergens in de middle of nowhere. Met stukke beentjes die niet meer willen lopen. Dus de energievoorraad moet weer even worden aangevuld.
Nieuwe map (2)68
We kunnen de weg naar huis weer inzetten. Laten we er een wedstrijdje van maken. Wie het eerst bij papa is. Geen zin meer? Dan gaan we paaltjes tellen. Ook geen zin meer? Ik zie daar een paddenstoel, kom eens snel kijken…. Langzamerhand komen we stukje voor stukje dichter bij de auto. Pfff…. we hebben ze er weer doorheen geluld. Zelf gelopen… Het kost wat.
Nieuwe map (2)69
Daaaaahaaaaag…. Fijn weekend allemaal!

You are my wild, een jaar lang mijn kindjes vast leggen zoals ik ze zie. Dat is gebaseerd op dit ontroerende project. In Nederland begon Anki ermee. Meer deelnemers vind je bij haar.

You Might Also Like...

9 Comments

 • Reply
  HappyLioness
  1 maart, 2014 at 16:51

  Prachtige foto’s!

 • Reply
  Marieke
  1 maart, 2014 at 16:57

  Heel mooie foto’s!

 • Reply
  Lori
  1 maart, 2014 at 17:19

  De foto dat ze samen op die boom wat aan het drinken zijn, toont zo veel gevoel. Daar mag je als mama trots op zijn 🙂

 • Reply
  Joyce
  1 maart, 2014 at 18:48

  leuke foto’s!

 • Reply
  Linda
  1 maart, 2014 at 19:25

  Leuk dat je ook weer met dit project bent begonnen. Is echt zo leuk om foto’s te maken, ga nu nog meer naar buiten omdat het gewoon zo leuk is (en mooier weer wordt). Al heeft het hier vanmiddag nog goed geregend.

 • Reply
  maaike gritter
  1 maart, 2014 at 19:52

  En zo nemen we voor de jongste een kleine bal mee, ook goed voor de afleiding.

 • Reply
  Sharmayne
  2 maart, 2014 at 08:17

  Heerlijke foto’s!!

 • Reply
  Maris
  2 maart, 2014 at 14:13

  Heerlijk blogje. Plezier spat er vanaf

 • Reply
  Petra
  4 maart, 2014 at 15:42

  Wat een heerlijk Maai-blogje weer 😀
  Soesterduinen is ook gaaf, wij komen er ook vaak.

 • Leave a Reply