De kinderen You are my wild

You are my wild #30

you are my wild

Men nemen zon, wind en mijn prachtige model (met dikke lip waar net een tandje doorheen ging. We stuiteren hier van de ene naar de andere blauwe plek of bult). Gewoon in de tuin. Plaatjes schieten bij voorkeur als ze dat niet doorhebben. Nou zien ze mij natuurlijk met een enorme lens voor mijn pan en ben ik verder nogal niet bereikbaar voor ander soortige mama vragen, vandaar dus mijn enorme lens, snapt u? Met gewone lens weigeren ze bij hoog en laag mijn richting in te draaien en nou ben ik gek op achterkantjes, ik hou zo nu en dan ook van voorkantjes. En dan niet altijd die voorkantjes met scheef getrokken Chinese oogjes bij mijn puur Hollandse kindjes of een tong buitenboord.

Anyway, ik ben verliefd geworden op deze foto. Als op zovelen, ik weet het, ik ben nou eenmaal gek op foto’s. En al helemaal als daar ook nog een van mijn eigen bloedjes op staan te pronken. Niet helemaal scherp maar I love it! Het maakt de foto romantisch. Overdrijf ik? Misschien maar scherp is niet altijd alles vind ik.

Zijn lange haartjes in de wind. Die blik. Zooo mijn kleine man. Zucht.

You are my wild, een jaar lang mijn kindjes vast leggen zoals ik ze zie. Dat is gebaseerd op dit ontroerende project. In Nederland begon Anki ermee. Meer deelnemers vind je bij haar.

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Doortje Dartel
  24 maart, 2014 at 14:40

  Wat een mooie lange blonde lokken! Wees er maar trots op.
  Kleine man begint nu ook net haar te krijgen en jawel hoor er zijn krullen te ontdekken:).

 • Reply
  MamaMaai
  25 maart, 2014 at 13:15

  🙂

 • Reply
  Petra
  26 maart, 2014 at 09:14

  Wat weet jij toch altijd prachtige foto’s van je kinderen te maken. Misschien moet ik ook zo’n enorme lens aanschaffen, want de camera van mijn mobiel kan mijn superbewegende en nooit stil zittende kind nooit zo mooi fotograferen (of ik mis natuurlijk een fotografietalent ;-))

  • Reply
   MamaMaai
   26 maart, 2014 at 09:43

   Het heeft vast met de lens te maken

  Leave a Reply