De kinderen

De zak van Sinterklaas, en dit zat er in

pakjesavond, de zak van sinterklaas, cadeautjes voor Sinterklaas, Cadeau inspiratie kinderenOh jongens, die Sinterklaas. Er was nog al wat om te doen he, het is ook allemaal zo spannend. Ziek waren ze er van maar hij heeft het allemaal zo dubbel en dwars goed gemaakt. Die zak, of in ons geval was het dit jaar een kartonnen doos van die grote dikke blauwe webwinkel, alleen dat al is een groot cadeau hier thuis, waarom zou je hem dan niet gebruiken he ;), voor de deur zat bommetje vol weer.

Cadeautjes waar ze echt blij mee zijn

‘Ik kan me dus gewoon niet voorstellen dat er ouders zijn die alles pas op het laatste moment regelen’ zei een vriendin. Wel hallo, ik ben er dus zo een. Natuurlijk komt dat ook wel door een slechte planning maar nog meer met dat we er gewoon niet goed uitkomen wat het moest gaan worden. Voor Melle is het makkelijk. Voor Siem en Fenne daarentegen wat ingewikkelder. Heus wel wat dingen te bedenken natuurlijk maar we waren opzoek naar dat ene cadeautje waar ze echt echt echt blij mee zouden zijn.

Op het allerlaatste moment, lees 4 December, was eindelijk alles compleet. Het een beetje eerlijk houden en bijhouden wat er überhaupt al verstopt lag moet wel hogere wiskunde zijn, thank god voor mijn bullet journall waar mijn lijstje lekker overzichtelijk bleef.

Het zal niet heel lang meer duren tot een en ander voor iemand hier thuis duidelijk gaat zijn. We denken elke keer weer na wanneer we het grote geheim gaan bekend maken en op welke manier. Hopenlijk kunnen we het nog een beetje uitstellen maar het zal geen jaar meer duren gokken we. Hoewel ik nog heel lang hoop te genieten van het Sinterklaasfeest zoals het nu is, kijk ik ook wel uit naar de periode van surprises. Zoek je –> sinterklaas surprise inspiratie<–, klik op de link.

En nu een paar dagen later kunnen we zeggen, het is gelukt. Ze zijn blij en uuren zoet met hun cadeau’s.

De zak van Sinterklaas, en dit zat er in

 • * Een Hubelino knikkerbaan die op de Duplo past, dat gaan ze allemaal wel waarderen maar Siem zijn naam stond er op.
 • * Een Duplo graafmachine. Toch maar, ook al wilden we stoppen met het uitbreiden van de duplo verzameling want ergens kun je ook overdrijven he.
 • * Een Brandweerman Sam auto die eigenlijk bedoeld was voor een ander moment, oeps
 • * De Lego creator Familie vila, de tofste die we konden vinden binnen het budget en nu gaat die lego stad er eindelijk eens komen. Eindelijk 😉 De meneer spaart al twee jaren jongens…
 • * Lego wegdelen en een bouwplaat Als Sinterklaas ze niet had aangeschaft dan waren ze er toch wel gekomen, het koste al wat moeite Merijn te overtuigen dat ze best nog even konden wachten.
 • * Een Kidizoom actioncam voor DE nieuwe Nederlandse vlogger in spe, let op mijn woorden!
 • * Vet coole fietsverlichting Als je dan toch op de fiets gaat kun je ook maar beter vet goed zichtbaar zijn.
 • * Een Schleigh paardje met ruiter Als in, Sinterklaas bepaald hier even wat de nieuwe verzameling wordt.
 • Tony Chocolony Chocoladeletters met pepernoot, want we hadden nog niet genoeg zoet in huis, nu weet ik tenminste zeker dat ik dit jaar met een paar kilootjes extra uitga, iemand moet alles opeten nietwaar 😉

Papa kreeg een uitje naar de Efteling, wouw!!!, we moeten het met z’n allen hier in huize MamaMaai zeker verdient hebben en mama kreeg een boek, de nieuwe Tess Gerritsen. Vast als extra duwtje om nu eindelijk die stapel weer eens te beginnen en wat te ontspannen.

Oh zo dik verwent. Het moest allemaal een beetje binnen de perken blijven. Elk jaar brengt Sinterklaas ons ook een stapel boeken en pyjama’s en ondergoed. Dit jaar moet hij gedacht hebben dat het wel mooi geweest was met net de kinderboekenweek achter de rug en de uitpuilende ondergoedlades.

Gerelateerd:

* Dit zijn affiliatielinkjes, zie disclaimer

En nu gaan we bijkomen. Het is nodig. En jullie, wat zat er in de zak? Ben heel benieuwd 🙂

Vind je het leuk Mamamaai te blijven volgen? Dat kan via de facebookpagina, via instagram of via pinterest. Leuk!

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Nienke
  7 december, 2017 at 19:35

  Leuk hoor! Als je het echt wilt weten: onze zoon van 9 kreeg het vliegveld van Lego, een zachte onesie, een chocoletter, paar stripboeken, een educatief boek en een knuffel.
  De volgende twee zonen van 7 jaar (tweeling) kregen beide een goede bestuurbare auto, een basketbal tenue en een basketbal, samen kregen ze een ijsjesmachine voor de klei en het busstation van Lego en ieder nog een educatief boek en een knuffel. En chocoletter. Oja, ook nog 2 spellen voor de PS3.
  Jongste zoon van anderhalf kreeg een houten loopfietsje, een popje, een nachtlampje, een boekje en een chocoletter.
  De oudste 3 jongens kregen hetzelfde bedrag, vandaar het verschil in aantal cadeus, dat wisten ze want ze geloven niet meer 😉 Jongste kreeg minder, maar is zich gelukkig nog niet bewust van geld.
  De boeken, knuffels en PS3 spellen waren trouwens tweedehands, de andere cadeaus voornamelijk hele goede aanbiedingen.

  • Reply
   MamaMaai
   8 december, 2017 at 09:23

   Oh wouw, dat zijn mooie cadeau’s. Super leuk!

 • Reply
  zebrazonderstrepen
  9 december, 2017 at 14:10

  Dat klinkt allemaal heel erg leuk en gezellig!

 • Leave a Reply