mamamaai, kleuterpraatjes

Wat zeiden ze nu weer? #23

mamamaai, kleuterpraatjesSiem praat echt hartstikke goed al dus veel versprekingen heeft hij niet maar des te meer leuke verbanden legt hij, het wordt steeds grappiger hier in huis en bovendien komen er ook waanzinnige dingen uit de mond van onze Einstein kleuter. Zo leuk om de gesprekjes tussen mijn kinderen te volgen en te horen wat er in hun koppies om gaat…. Pas geleden had ik een geniaal gesprek over hoe baby’s uit de buik komen. Ik hoop dat ze hun leven lang zo nieuwsgierig en grappig blijven als ze nu zijn.

Fenne:

 • Fenne heeft de koude dagen echt heel droge lippen. Zelf ziet ze het een beetje anders. ‘Mam, ik heb al versleten lippen.’

Melle:

 • We lopen langs een bouwput: Mam, het stinkt hier naar poep.
  ik: Oh ja, misschien ligt er ergens hondenpoep.
  Hij: Nee mam, er ligt toch mammoeten poep onder de grond waar ze nu aan het graven zijn.
 • Mam, ik heb een droom gehad. Dat jij Asspoester bent.
  ik: maar dat ben ik toch eigenlijk al. Ik moet altijd alles voor jullie schoonmaken.
  hij: ja, maar ik mag van jou ook nooit wat doen.
  ik: nou weet je, dan maak jij morgen de wc schoon.
  hij: DAT BEDOEL IK NIET
 • Ik ben heel benieuwd wie mijn zoon heeft verteld dat jongens met hun piemel denken:
  hij: Jongens hebben meer hersenen dan meisjes
  ik: Oh ja?
  hij: ja, want meisjes hebben geen hersencellen in hun plasser
 • Dat er altijd zoveel commentaar is dat kinderen tegenwoordig geen respect meer hebben. Dat je toch een poging doet ze netjes op te voeden… Maar dus niet alle kanalen mee werken. ‘Oh mam, zet de radio maar alweer uit. Ze zeiden alweer F*CK.’

Siem:

 • Als we s ochtends naar school fietsen is het nog best donker. ‘Dalijk gaat het donker uit he, en vanavond gaat het dan weer aan.’
 • Waarom ben jij een vrouw?
  ik: oma heeft een meisje van mij gemaakt
  hij: En ik?
  ik: Ik heb een jongen van jou gemaakt
  hij: Ja, heel goed mam
 • Mam, daar zit een vieze geit in
 • En de lalalance is echt heel snel he?

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

2 reacties op “Wat zeiden ze nu weer? #23”

 1. Villa BlaBla avatar

  Hahaha…’versleten lippen’ geweldig!! Mijn kinderen zijn al groter, maar ik kon ook altijd zo genieten van hun kleuterpraat.

 2. Saskia avatar
  Saskia

  Wat geniet ik hier van, kijk alweer uit naar de volgende uitspraken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *