Gemaakt door mij

Ik stak de jongens in zelfgemaakt nieuw

zelfgemaakt nieuw, tricot shirt maken Een tijdje geleden won ik dankzij jullie lieve stemmen via Madalynne (de international mom blog awards) een hele voorraad leuke stofjes die door Nooteboom beschikbaar werden gesteld. Gelukkig had ik daarvoor niet al een hele fijne voorraad leuke stoffen zelf verzameld. Ach, een creatief hart heeft er nooit genoeg, vind ik. Ik heb er in gedachten al zoveel leuke dingen van gemaakt maar het komt er steeds niet van. Druk druk druk 😉

Lees ook: maak eens een jurkje

Siem kon deze zomer nog wel wat extra shirtjes met korte mouwtjes gebruiken en Melle…. nee, Melle heeft zat maar het leuk me zo leuk, voor een keertje de jongens het zelfde aan te trekken. Ik had natuurlijk ook een dagje kunnen gaan shoppen maar ach, weer eens wat anders is best leuk. Maak het jezelf gewoon niet te moeilijk, een leuk printje is al het halve werk.

Uhh, klein detail, ik had zulke shirtjes als ik in mijn hoofd had nog nooit gemaakt en mijn ervaring met tricot stof was nog altijd niet de beste. Maar, tja, wie nooit wat probeert, beleeft ook niks nietwaar?

zelfgemaakt nieuw, tricot shirtjes maken

Voor Melle maakte ik dus precies zo’n Dino shirt, nog wel met de T-Rex precies in het midden, maar uhm… hoe tof hij ook is en hoe groot zijn dino hart, hij trekt hem bij hoog en laag niet aan. Een andere keer beloofd hij elke keer want hij is dan ook wel weer teleurgesteld als ik roep dat hij dan voorlopig niet meer aan de beurt komt. Boehoe, daar gaat mijn ‘little-brothers-twinning’ foto. Nah goed, wie weet. En anders zal de kleine Siem er tot in den treuren in rond scharrelen.

Uiteindelijk was dit echt een super snel projectje met vind ik echt een tof resultaat. Het piratenstofje komt uit het gewonnen pakket. Van het dino stofje weet ik niet meer waar ik het bestelde maar zoek vooral op ‘digitale tricot stoffen’ en je vindt leuke dingen.

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Kleine Prinses
    9 augustus, 2016 at 21:38

    echt wel heel mooi!

  • Leave a Reply